- 22 Ağustos 2011
- 13.049
- 6.447
- 448
- Konu Sahibi nurusima81
-
aynen bekle benim ki pişman oldu beni yemeğe götürdüvalla paşa gönlü bilir.bu acıyı ben tek yaşamıycam nasılsa. o da eşşşşek gibi pişman olacak. o diycek yaptıralım diye.
yoruldugumu hissediyorum. halbuki biçoguna göre yolun başındayım. gerekli gereksiz ağlayasım geliyo bazen.
canımcım benim çıkmam gerek inşaallah daha müsait bi zamanımızda daha uzun dertleşiriz. bu arada kapıya yazık olmuş ha
allah yardıncın olsun. Ben de kps ye hazırlanıyorum. Inşallah kolayca atlatırsın sınavlarını.
Ne olsun canım ya aynı. Yerimizde sayıyoruz. Aşılamaya karar verdik, daha dogrusu ben karar verdim. 5 gündür eşimin tribinden geçilmiyo. Ne desem kıçından anlıyo. öldürcen beni falan dedi. Tepem attı. Vazgeçtim yarın gitmiyorum dr ye dedim. Yani anlıycan bu aralar yaptırmayı düşündüğüm aşılamadan vazgeçtim.
Eşimde bi daha bana bişi deme o zaman. Yaptırma dedi. Tamam dedim.
öfff daraldım.
mutfak dolapların eskidiyse bir daha ki sefere orayı kırsın. yenisini yaptırırsınıaynen bekle benim ki pişman oldu beni yemeğe götürdü
yok cnm bunun yılı yok acı hep aynı üzüntü hep aynı üzüntü
aman ii oldu kapıya yeni yaptırırtmm cnm çık hadi allaha emanet ol..
ya inan beni eşim yoruyo.allah yardımcın olsun arkadaşım ben eşımde aynı durumda konuşmuyoruz bebek konusunu ..konuşunca kavga edıyoruz
eski şekerim eski yaptıralım diyorum da yok diyor her yeri kırar orayı kırmaz bana inat olsun diemutfak dolapların eskidiyse bir daha ki sefere orayı kırsın. yenisini yaptırırsını16:
ya inan beni eşim yoruyo.
bu bi tek onların acısı değil ki.
en ufacık şeyde parlıyolar. ne yani ne yapalım. tamam istemiyoruz desek bu sefer de bize küserler haa.
ya psikolojimi bebeksizlik değil eşim de bozdu. bi kadını eşi anlamazsa hiç kimse anlamaz.
yazık yahuuuu
CANIM RABBİM YARDIMCIN OLSUN. HER ŞEY DUAYLA RABBİM DİLEDİĞİNİ VERECEKTİR.
]Berirem.........
Nazliesma,berirem,littlebirdie,cemrem29,deam,combi ne,ererse,muhat,cimcime,nurusima
Cimcime......
Nazliesma, berirem, cemrem29
Littlebirdie......
Nazliesma,berirem
Zeynepahmet.....
Nazliesma
Deam......
Nazliesma,cimcime, berirem,
Nazliesma.....
berirem
ERERSE...
BERİREM
COMBİNE...
BERİREM,
Nurusima.....
Nazliesma,berirem
Muhat....
nazlıesma,berirem,
Cemrem29....
berirem,
TRLTRL...
hadi yaeski şekerim eski yaptıralım diyorum da yok diyor her yeri kırar orayı kırmaz bana inat olsun die
evet canım birer tane okuyacaksın.çok tesekkurler :/
şimdi her isim için 1 tanemı okuyacgm
hadi ya
evet canım birer tane okuyacaksın.
canım yukardaki listede arkadaşların adı var. ilk sırada berirem....... yazıyor. yani ismin yanında....... olan arkadaşları okuyacaksın. sen okuyuncaokudugun arkadaşın hanesine senin adını yazcaz.ben anlıyamadım sanırım :) bi isimden 2 3 tane var .s
Berirem.........
Nazliesma,berirem,littlebirdie,cemrem29,deam,combi ne,ererse,muhat,cimcime,nurusima
Cimcime......
Littlebirdie......
Nazliesma,berirem
Zeynepahmet.....
Nazliesma
Deam......
Nazliesma.....
berirem
ERERSE...
BERİREM
COMBİNE...
BERİREM,
Nurusima.....
Nazliesma,berirem
Muhat....
nazlıesma,berirem,
Cemrem29....
berirem,
TRLTRL...
yok canım ne uğraştırması. Yardımcı oldumsa ne mutlu :)anladım canım bıraz ugrastrdım ama :) tamam sımdı berirem için okuyorum yazabilrsnz
arkadaşlar ben dualarımı bıtırmek üzereyım..şimdi sizlerden bır rıcam var bana tekrar 1 er tane daha okuyan herkese tekrar okurum bende...kabul eden ismını yazarsa sevınırım:44:
canim sen berirem için okudum değil mibu gece okudum 1 tane daha canm Allah kabul etsin inşllahhh
arkadaşlar ben dualarımı bıtırmek üzereyım..şimdi sizlerden bır rıcam var bana tekrar 1 er tane daha okuyan herkese tekrar okurum bende...kabul eden ismını yazarsa sevınırım:44:
bu gece okudum 1 tane daha canm Allah kabul etsin inşllahhh
Berirem.........
Nazliesma,berirem,littlebirdie,cemrem29,deam,combi ne,ererse,muhat,cimcime,nurusima, trltrl
Cimcime......
Littlebirdie......
Nazliesma,berirem
Zeynepahmet.....
Nazliesma
Deam......
Nazliesma.....
berirem
ERERSE...
BERİREM
COMBİNE...
BERİREM,
Nurusima.....
Nazliesma,berirem
Muhat....
nazlıesma,berirem,
Cemrem29....
berirem,
TRLTRL...
Berirem.........
Nazliesma,berirem,littlebirdie,cemrem29,deam,combi ne,ererse,muhat,cimcime,nurusima, trltrl
Cimcime......
Nazliesma, berirem, cemrem29, littlebirdie
Littlebirdie......
Nazliesma,berirem
Zeynepahmet.....
Nazliesma
Deam......
Nazliesma.....
berirem
ERERSE...
BERİREM
COMBİNE...
BERİREM,
Nurusima.....
Nazliesma,berirem
Muhat....
nazlıesma,berirem,
Cemrem29....
berirem,
TRLTRL...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?