- 31 Ocak 2011
- 7.474
- 557
- 198
- Konu Sahibi nurusima81
kün feyekün duasına katılmak isteyenler
1-nurusima
2-asya_28
3-nur.sen
4-sevgilim06
1-nurusima
2-asya_28
3-nur.sen
4-sevgilim06
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhabalar..ben bugün ilk defa girdim sitenize ve fazlasıyla yabancıyım.ilk gördüğüm konuda duanızdı. katılmak istiyorum yardım eder misiniz.her bir kişi için bir kere mi okunacak ve özel bir şartı var mı, şu zamanda şu saatte okunmalı gibi.bilgilendirirseniz sevinirim..dualarınız kabul olsun inşallah..
Anlaşıldı kimse bize yardımcı olmayacak..
1-nurusima
2-asya_28
3-nur.sen
4-sevgilim06
5-ayseminn
6-rubenis
ne zaman başlıyoruz?
duaya katılan arkadaşlar kusura bakmayın topikte bir sorun olmuş ve tekradan liste oluşturucam lütfen kusura bakmayın hakkınızı helal edin katılmak isteyenler haber verirlerse sevinirim eski listeyi tekrar yayınlıycam
devam ediyorsanız bende katılmak isterim haziranın 1inde sınavım varda ..
1-nurusima
2-asya_28
3-nur.sen
4-sevgilim06
5-ayseminn
6-rubenis
7-kokosbukiz
1-nurusima
2-asya_28
3-nur.sen
4-sevgilim06
5-ayseminn
6-rubenis
7-kokosbukiz
bir süredir böbrek taşı düşürüyorumm bu sebeple dualara ara verdimm ...bazen yataktan çıkamadığım günler oluyor tuvaletle yatak arasında mekik dokuyorum genelde .. bir kaç güne toparlanmaya ve kalan dualarımı okumaya çalışacağım....dualarınız eksik etmeyin olur muu canlarım...Rabbime şükrediyorumm ...vardır inşaallah bu dönemde hastalanmamda da bir hayır diyorum tedaviye başladığım ya da hamileyken ne yapardım nasıl başederdim düşünemiyorumm...Bugünüme de şükrediyorumm...
canım çok ama çok geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin dualarımız seninle inşallah biran evvel sıkıntılarından kurtulursun.aynen canım Rabbim hep hayırlısını versin O'NUN hikmetine sual olunmaz bizler sabırsısız ama en doğrusunu Rabbim bilir inşallah bütün hastalıklarından kurtulur ve bebeğine kavuşursun biran evvel