- 1 Mart 2010
- 2.977
- 183
- 363
- Konu Sahibi nurusima81
-
sağol canım Allah razı olsungozun aydin cnmtamda halay cekmek istiyodum bu ara hamis haberleri yavaslamisti....cok sevindim Allah tamamina erdirsin....cnm tadavinde ne yaptin yattinmi?ben son tedavimde hic kalkmadan yatdim kayinvalidem bakti bana,kirallar gibi yattim iyidi ama olmadi,yatmak felan hikaye gibi geliyor....ama bidahaki tedavimde yatmak istemiyorum?sen ne onarirsin bir anne adayi olarak/?
amin canım inşallah darısı isteyen bütün kardeşlerime olsun.allah saglıklı kucagına almayı nasıp etsın :)) darısı dıger arkadasların dualarına
Nursencimm gözün aydın canım:119::119::119: Rabbim kucağına alana kadar sağlıkla hamileliğinin devamını nasip etsinn..ve evladınla birlikte uzuun yıllar mutlu bir aile olarak yaşayın inşaallah...
Allah razı olsun melidiacımmm..şifamız Allah tan inşaallahAllah şifa versin canım
senin için şifa duası okudum
Allah razı olsun canımm..sen de dikkat et ben toparlanıyorum yavaş yavaş inşaallah...Rabbim sağlık sıhhat versin herbiirmize dularında olmak dileğiylee inşaallah...sağol canım Allah razı olsun
evet canım yattım ilk 2-3 gün sonrasında da yatıyodum ama geziniyodum ufak tefek
makinaya çamaşır koyma gibi hafif işler yapıyodum
öncekilerde namazımı dahi oturarak kılmıştım ama bu sefer sadece transferimden sonra
hastanede öğle namazımı oturarak kıldım
eve gelince normal şekilde kılmaya devam ettim namazımı
herşey nasip canım Allah nasip ettiyse oluyo çok da sakınmamak lazım.
amin canım inşallah darısı isteyen bütün kardeşlerime olsun.
sağolasın canım ne güzel dualar etmişsin
yürekten amin diyorum duana
Allahım sizlere de nasip etsin inşallah
sana da çok geçmiş olsun bu arada canım dikkat et kendine.
bir süredir böbrek taşı düşürüyorumm bu sebeple dualara ara verdimm ...bazen yataktan çıkamadığım günler oluyor tuvaletle yatak arasında mekik dokuyorum genelde .. bir kaç güne toparlanmaya ve kalan dualarımı okumaya çalışacağım....dualarınız eksik etmeyin olur muu canlarım...Rabbime şükrediyorumm ...vardır inşaallah bu dönemde hastalanmamda da bir hayır diyorum tedaviye başladığım ya da hamileyken ne yapardım nasıl başederdim düşünemiyorumm...Bugünüme de şükrediyorumm...
allah şifanı versin canım....öyle canım her şerde bir hayır vardır...bende nisanda başlıcaktım tedaviye nasip olmadıı....zorlamıcam artık....ilk ve son tedavilerimiz olsun olursada....inşallah gerek kalmaz kendiliğinden gelir mücizelerimiz...allahh hepimizin dualarını kabul etsin...sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin...
kızlar kimsecikler uğramıyo mu buraya
yeni listeye ne zaman başlıcaz ???
Hayirli olsun hamileymisin canim.Cok sevindim.Allah hayirli evlat etsin saglikla kucaga al insallah.Dualarini eksik etme bizlerden hamilelerin duasi makbuldur :)
hiç umudunu kaybetme canım inşallah olur.........ben katılamıycam bu sefer inşallah bidahakine ..
umudumu kaybetmiyorum işte bu şekilde gel gitler yaşıyorum bir ara sendeliyorum ama şükür yine ayaktayım.inşallah canım inşallah Allah razı olsun.canım keşke katılsaydın biliyorsun senin yerin çok ayrı benim için seni aramızda görmek beni çok mutlu ediyor ama zorlamakta istemem nasıl istersen öyle yap katılmasanda arada bir uğra olurmu
çok sağol canım karşılıklıtabiki uğrarım arada işinede karışırım listelerine falan besmele topiğinde burcu -81 di heralde tanırmısın o da hamileymiş çok sevindim darısınıda sana ve isteyenlere inşallah..
kızlar çok uzun bir aradan sonra yeniden merhaba Allah'ın selamı rahmeti ve bereketi hepinizin üzerine olsun .bugün cuma yarında üç ayların başlangıcı tekrar dualarımıza başlamaya ne dersiniz ben yeniden listeyi oluşturmaya karar verdim katılmak isteyenler dilekleriyle beraber lütfen isimlerini yazdırsınlar bu arada diğer topiklerede haber verebilirseniz sevinirim dualarımızın kabul olması dileyiğle listeyi başlatıyorum.
niyetim bu ay tüpbebek tedavisine başlıyorum hayırlısıyla hamile kalmak ve bebişimi kucağıma almak
canım hayırlı olsun başlayacağın tedavin inşallah Rabbim bunca beklediğinin yıllarının meyvesini tattırır inşallah sanakızlar çok uzun bir aradan sonra yeniden merhaba Allah'ın selamı rahmeti ve bereketi hepinizin üzerine olsun .bugün cuma yarında üç ayların başlangıcı tekrar dualarımıza başlamaya ne dersiniz ben yeniden listeyi oluşturmaya karar verdim katılmak isteyenler dilekleriyle beraber lütfen isimlerini yazdırsınlar bu arada diğer topiklerede haber verebilirseniz sevinirim dualarımızın kabul olması dileyiğle listeyi başlatıyorum.
niyetim bu ay tüpbebek tedavisine başlıyorum hayırlısıyla hamile kalmak ve bebişimi kucağıma almak
kün feyekün duasına katılmak isteyenler
1-nurusima
canım ben de katılmak istiyorum ben de bebiş istiyorum bende rezerv azlığı var tüp bebek de olabilir ama inşallah o kadar strese katlanmdan doğal yolla bi an önce olur.Tüp daha önce yaptırdım o kadar yoğun sters yaptımki bazen yumurtam gelişmedi bazende embiryo tutunmadı
çok sağol canım arkadaşım Allah razı olsun amin inşallah Rabbim benide anneliğe layık görürcanım hayırlı olsun başlayacağın tedavin inşallah Rabbim bunca beklediğinin yıllarının meyvesini tattırır inşallah sana
ilk denemende.
hayırlı sağlıklı güzel ahlaklı evlat olur inşallah
ben de katılmak istiyorum canım
niyetim evladımın sağlıklı bir şekilde kucağımda olması ve hayırlı evlat olması.
kün feyekün duasına katılmak isteyenler
1-nurusima
2-asya_28
3-nur.sen
Bende katilmak istiyorum canim..Dilegim hayirli bir es ve is
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?