tüm çareleri tükettik mi

Eşinizin hayatında başka biri olabilir mi?

Narsistler kendilerinden başkasını sevemezler mi? Ben narsist olduğumu düşünürdüm ama eşimle tanışana kadarmış ona bakınca içim gidiyor çok seviyorum. Narsist değil miydim artık mı değilim bilemedim :)
Konu dışı oldu kusura bakmayın

bu yaşadığınız şey insanı içten içe öldürür, hiç bir şekilde düzelmediyse o evlilik öldü demektir ve sizi öldürmesine izin vermeyin.

Sevemezler, miş gibi yaparlar.
Değilmişsiniz

Slm ilk oncelikle Rabbim yardimcin olsun cuzum dersen dua samimi bir sekilde bana gore butun kapilarin anahtari duadir hakkinda hayirlisi olsun....

Sizin iteklemenizle olsun da istemiyorsunuz, nasıl olacak ki peki? O sizden, sz ondan bekliyorsunuz. Boşanmayı düşünmüyorsanız her şeyi deneyin son çare. Yani gidin süslenin flörtleşin planlar yapın hak tık yoksa o zaman ayrılırsınız bence

Bem
Bence burda cevabi kendiniz vermissiniz. Adam kendini degerli hissetmiyor yaninizda demek ki, hem de bir sozunuzle kosa kosa gelecegini yazmistiniz. Biraz daha kalpten sicak bir ilgiyle duzelebilir diye dusunuyorum. Sizin icin dua edecegim Allah yardimciniz olsun

Erkeklerde beni sevmiyorsun algisi cok cabuk olusuyor. O tartismalar sizi cok yıprattı belli ki. Son durum bu. Anladığım kadariyla siz o eski sevecen kocanizi geri istiyorsunuz. Ama sunu bilin ki nadiren erkekler özür diler hatasını kabul eder. Burda asil mesele ilgisizlik ve sevgisizlik sanirim. Siz icimden gelmiyor demissiniz. Elbet bu durumda siz de yiprandiniz. Ama her zaman kadin fedakarlik yapar bizim toplulumumuzda cidden kotu bir durum. Boşanmak istemiyorsanız siz ondan ne bekliyorsaniz oba aynısını yasatin ki olmasi gerekeni görsün. Bosanmak yada umursamazlik edip iliskiyi bitirmek en kolayı. Siz de sevecen olun ilgili olun gerekiyorsa abartin. Benim esim asker sevgisini adla gosteremez hep sevgisini belli eden benim. Cok kiskancti ben onun bana nasil davramasini istiyorsam oyle davrandim ama başına kalkmadim sadece yeti geldi üzüldüğümü soyledim dert yandım nadiren de olsa. Kıskançlık sorunumuz kalmadi çözmek 2 yıl sürdü. Sevgisini hala gosteremez ama sabır diyorum demek ki bunun icin daha cok zamana ihtiyacımız var. Seviyorsan vaz gecme hic bir şey icin gec değil. Sevdigini goster ki o da bu bunalımdan çıksın

Ve erkekler duygusal olarak zayif varliklar. Bana saygi duymuyorsun beni sevmiyorsun algisi cok cabuk yerlesiyor. Hatta bunu zaten yaşıyorlar duzeltmek kadınlara kaliyor. Ona sorsak karim beni sevmiyor artik degersiz ve sevgisiz hissetmekten yoruldum diyecektir. Çünkü eşimi onu sevdigime iknavetmem icin 2 yil geçmesi gerekti ki cok ilgili ve sevgisini belli eden biriyim. Seviyorsan sonuna kadar uğraş isler yoluna girince aşkım beni çok uzdun benden sevgini ilgini esirgeme dersin ancak tartışma suçlama yerine sadece karsidan ne bekliyorsan sabırla onu ver.

Yorum bekleyip

Bu kadar özensiz yazmayı
Ben anlamıyorum.

Gelecek yorumlara saygın varsa, iyi ve okunaklı yaz.

Biten ilişkinin jeneriği dönüyor, okuyabildiğim kadarıyla
Neyi özensiz konu sahibinin cok merak ettim dogrusu gayet guzel anlasilir yazmiş zaten mutsuz olan bir insana cok güzel moral vermişsin tebrik ederim hayret bisey ya

Yazmak için yazıyorsunuz yeminle. Laf olsun torba dolsun. Konu sahibi daha fazla cevap yazma , dikkat çekmeye çalisiyor arkadaş galiba
Önerdigi kitapla
Gayet iyi yazılmış bir konu..konu sahibi kendini yeterince iyi ifade etmiş siz bi okuduğunu anlama kursuna veya bi göz doktoruna falan gidin..
Valla soylemek istediklerimi soylemişsiniz sinir oldum ya

Durumunuz icin heyecan gerekli evliliginiz siradanlasmis siz bence onu biraz korkutun bosanmak istediginizi suyleyin belki kendine gelir

Herkese iyi niyetli yorumları için çok ama çok teşekkür ediyorum. Evet eşim bir narsist ben bunun farkındayım ve bunu değiştirmek de pek mümkün değil biliyorum. En azından sırf benim çabamla olmaz..
tekrar konuştuk,benden beklediklerini sen de yapmıyorsun bana karşı çok katısın ve artık tavırların da erkek ğibi dedi.. sorunları kulak arkası etmeyelim ama her gün de konuşmayalım dedi. Ben de hatta konuşmadan sadece yapılması gerekeni yapalım dedim,çünkü artık gerçekten konuşmaktan tükendim. Ufak tefek adımlar atıyor öyle çok vaov şeyler değil ama o da bir şeyler düzelsin istiyor belli ki

Gerçekten sevindirici.
Eleştirisi de kırıcı değil. Dikkate alın bence.
Zaman içerisinde insanlar değişebiliyor , hayat şartlarının zorluklarindan dolayı.
Kendinizi tekrardan gözden geçirin.
O da kendisini. Dediginiz gibi konuşmadan ve eleştirmeden bir süre geçirin.

Yo ben meni değilim
İnsanım :)

Aslında ben sana kitap önereyim
Aradığın yazma kuralı orada.

İyi dertleşmeler
Birilerine kızdınız da stres atmaya mı geldiniz?
Üslübunuz çok gereksiz, insanlara haklı haksız saldırmayın.

Arkadaşım dünyaya bir kez geliyoruz. Peki neden kendimize Yaşanılmaz kılalım. Eşinizin umrunda değil, siz kendinizi yıpratmayın. Boşanın boşanmayın diyemem. Ama inanın değmez hayatınızın en güzel zamanları. Eşinizi bir köşeye koyun kızınızla hayatınızı güzelleştirin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…