tüm çareleri tükettik mi

Onun da gelgitleri var. Ailem gelince extra ilgisiz hatta huzur kaçıran oluyor,ilginci bana ne kadar uzaksa çocuğumuza da daha bir ilğili daha bir sevecen.. savunması da şu;sen ailenin yanında fazla mutlusun,ben kendimi değersiz hissediyorum.. onlar gelecek diye temizlik yapmam yemek yapmam hep sorun olmuştur mesela..

Gayet iyi ve anlaşılır bir dille yazmışsınız. 4 yıllık evlilikte böyleyse 10. Yılı düşünemiyorum. Muhtemelen yaşınınızda çok genç böyle bir evliliği sonlandırmanız hem sizin hemde çocuğunuz için en iyisi. Kangren olmuş daha da ilerleyip sizi yiyip bitirmeden kesin atın.

aynen yeni ev al icini dose gunler yap ayy ne bileyin 14 yillik evliyiz ayni moddayiz

pek bir nazli senden cocuk muamelesi bekliyor pIs PIs kedi gibi

Sanki denenebilecek tüm seçenekleri denemissiniz.Bosanmak istemiyorsunuz belki ama bu evlilik sizi zamanla tüketir şuanda ki haliniz bile çok bezgin olduğunuzun ispatı.Ömür boyu çekebilecekmisiniz bu hayatı??

Bak bu da eşinin sevgi dilinin hizmet eylemleri olduğunu kanıtlıyor
Ailesine hizmet ediyor çünkü onları seviyor beni ise sevmiyor
Eşinin düşüncesi bu...
Eşine özel bi hizmet yapmıyosun pek anladığım kadarıyla öyle mi?
Adamın sevgi deposu tamtakır
Tükenmiş zavallı
Eşinize hizmet etmek zor gelecek soğuduğunuz için ama lütfen bi deneyin sonuca inanamayacaksınız
Meyve soyun ikram edin
Onun için bi tatlı yapın
Ayakkabısını mı boyaması gerekiyor siz boyayın hazır bulsun
Küçük şeyler ama eşiniz için çok anlamlı deneyin sonucu bizimle de paylaşın

Aslında bile bile lades demişsiniz.

Daha evlilikte cinsellikte bile sorun yaşarken niye çocuk yaptınız? Orgazm bile olmadım demişsiniz, neden çocuk bu evliliğe? Boşanmak çooook daha rahat olurdu. Kendi ihtiyaçlarınızı ve beklentilerinizi öncelemeliydiniz. Artık bu evliliğe ne yapılır hiç bilmiyorum..

En büyük yanlış evlilik kötü giderken çocuk yapmak bence. Ve daha da evli kaldığınız sürece ikinci yanlisida yapacaksınız... Ve olan emin olun minik kuzulara olacak...

En büyük yanlış evlilik kötü giderken çocuk yapmak bence. Ve daha da evli kaldığınız sürece ikinci yanlisida yapacaksınız... Ve olan emin olun minik kuzulara olacak...
Benim en büyük doğrum kızım.. evlilik yürür yürümez ama iyikim o benim

Nerden başlamalı?
Anladığım kadarıyla henüz psikolojik olarak boşanma fikrine hazır değilsiniz. Ona aynı apartı paylaştığınız bir ev arkadaşı muamelesi yapsanız? Mesela ütüsünü yemeğini aksatın. Canınız isterse yapın, bırakın o kendi işini halletsin, yemek yaparsanız kendinize ve çocuğunuza ona bir tabak koyarsınız tabii o mesele değil ama ütüdür,çamaşırdır başka elzem şeyleri aksatın sorarsa işim vardı sen kendin yapabilirsin deyin.
Arkadaş edinin, bol bol aktivite araştırıp katılın. Arada çocuğu bırakacağınız insanlar varsa kendinize şahsi zaman ayırın ve onsuz düzen oluşturun. Tüm bunlara hala tepkisiz ise ve alışmış durumda ise bence yollarınızı ayırın,2.bir bebeğe de annelik etmeyin onun annesi var

Benim en büyük doğrum kızım.. evlilik yürür yürümez ama iyikim o benim
Sizin için iyiki olabilir. Ama bu evliliğin ilerisini görebiliyor musunuz siz? Ben tahmin edebiliyorum ayrı anne baba ve arada yıpranan bir çocuk. Yanılıyor olabilirm. İnşallah aranız düzelir. Ama gerçek ten aile kavramından uzak büyüyen yada mutsuz ailelerde büyüyen çocuklara çok üzülüyorum.

Aşkın ömrü 3 yıl tezini doğrulamışsınız resmen. Sizi anlıyorum. Ben 1,5 yıldır evliyim. Ve seninle bir kaç ortak sorunumuz var. Bende boşanmayı düşünmüştüm. Fazla değil bir kaç gün önce. Resti çektim. Gidiyorum dedim. İnanmadı. Çıkıp gidiyordum yalvardı gitme ne olur diye. Sen nasıl istersen öyle olsun dedi. O günden beri iyi davranıyor değişmezse bakalım. Erkekler kaybetmeden anlamıyor. Ve sende ona kaybetme korkusunu yaşatmalısın bana göre. Tabi sana kalmış. Allah kolaylık versin kardeşim

Size erkekler marstan kadinlar venusten kitabini okumanizi oneriyorum. Belki isinize yarar.
Ama aranizdaki en buyuk problem.cinsellik gibi.

Peki ne oldu merak ettim bosandinizmi devammi ediyorsunuz halen

Boşanma konusunu dün tekrar gündeme getirdim hatta aile büyükleri de vardı,karşılıklı sevği saygının kalmadığını söyledim,büyükler karşı çıktı eşim her zamanki gibi sustu.. konu öyle havada asılı kaldı..

Nasıl rahat bir adam o ya bosanmakta bile sessiz kalıyor yol verin gitsin ya dünyaya bir defa geliyoruz sonuçta

Siz iflah olmaz bir romantik,eşiniz ise bir narsist.
Bkz. narsizm
Siz birbirinize hiç uygun değilsiniz.sizin "sevmek, sevilmek" gibi kavramlarınız tanımlarınız birbirinizden çok farklı.Asla aynı potada buluşamazsnız çünkü eşiniz teknik olarak kendinden başkasını sevemez.
Bununla ilgili işaretleri mutlaka önceden aldığınızı ama seven her kadın gibi belki düzelir umuduyla oldurma çabasına girdiğinizi biliyorum.
Üzgünüm, boşanmak sizin için en doğru seçenek olacaktır çünkü eşiniz sizden alabileceği her şeyi aldığı için bu durum düzelmez. Eşiniz de bir sonraki kurbanına kadar sessiz kalmaya devam edecektir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…