Tem üstüne bastınızBaşak Burcu erkekleri cinselliğe düşkün olmuyor eşiniz ne burcu
Onun da gelgitleri var. Ailem gelince extra ilgisiz hatta huzur kaçıran oluyor,ilginci bana ne kadar uzaksa çocuğumuza da daha bir ilğili daha bir sevecen.. savunması da şu;sen ailenin yanında fazla mutlusun,ben kendimi değersiz hissediyorum.. onlar gelecek diye temizlik yapmam yemek yapmam hep sorun olmuştur mesela..Her konuda olduğu gibi kendimden ornek verecem .
Eşim basta cok çok iyiydi hakkını yiyemem ilgili , sevecen , beni düşünen hep yanimda olan biriydi .
Sonra ne mi oldu çocuğum olmadı ve kvde ve kızlarıyla aramızda buzdan bir duvar vardi aşamadık .
Eşim olacak adam bu duvarın ailesi tarafından örüldüğünun farkındaydı basta onun icin hep benden çabalamadı istedi .
Ne zamanki ben de artik pes ettim , eşim olacak adam başka birine dönüştü .
Çünkü ben yıpranmıştım esim için , benim için, yuvam icin, annesi için diye diye çabalamaktan tükenmiştim .
Ailesiyle karar almış evliliği bitirecekti ama bunu neye dayanarak bitirecekti bunu bilmiyordu çünkü ona hiç bir bahane vermemiştim .
Tek çare beni bıktırıp kendi rızamla gitmemi beklemek .
Sizin anlattığınız gibi bir eşe dönüştü , buz gibi , ilgisiz , gece oturan gündüz uyuyan , her daim kahveye giden , tatillerde tek başına ailesine uğrayan , eve gelirken gülmeyen sürekli düşünceli bir adam oldu .
Yani ben eşim çocuğu olmuyor annesiyle aramız iyi degil diye düşünüp onu alttan almaya ,sesimi , cikarmamaya , onu mutlu etmeye çalışıyorum , haftanın 7 günü , kahveye gidiyor izin veriyorum yeter ki mutlu olsun, izin dediğim görmezden geliyorum .
Kendim evde bir başıma mutlu olmaya çalışıyorum , o evde olduğunda kitap okuyorum , temizlik yapıyorum , film izliyorum , evin içinde bakımlı makyajlı bir halde dolaşıyorum ,
Yani ben iyiyim , tek başıma da mutluyum mesajı vermeye çalışıyorum ama onda tik yok .
Yani demem o ki istediğiniz kadar görmezden gelin , kavga edin , dir dir edin , düzelmeye çalışın ya da çalışmayın sizi kafasında bitirmiş bir adamla baş edemezsiniz .
Evliliği tek taraflı yürüyemezsiniz 3.5 sene uğraştım , insanlar bana yeter dedi tükendin , senin hic canın yok mu , bu insan nasıl bisey ki vazgeçemiyorsun?
Adam pes ederse umursamazsa evlilik bitmiştir !
Kadın duygusaldır tatlı bir söz bir hediyeyle bakışla evliliğe ısınabilir erkek bitirmişse malesef ki sonu belli
aynen yeni ev al icini dose gunler yap ayy ne bileyin 14 yillik evliyiz ayni moddayizBişi olmaz yuvarlan git evlilik ne umdum değil ki ne buldum...
Çocuğun büyüsün o da emeklilikten sonra köşe yastığı olur zaten
Gez toz eğlen sadece bir erkeğe bağımlı değil ki hayat onlarsızda olur...tamam evlilik iki kişilikte bazen Yok sayarakta evlilik yürür tabi öyle yürütürüm dersen...
Boşanmak ayrı konu tercih meselesi zaten...boşansanda çocuklu kadınsın kimseden canımlı cicimli el ele göz göze sevgi bekleyemezsin ki i..Toplumda ve bizim kültürümüzde genelleme yapmıyorum... bir çoğunun bakışı boşanmış dul çocuklu gez toz alma...
Sevgi hayallerde artık erkeksizde yaşam olur... boşanmak istiyorsan zaten bekleme... sürdürmek istiyorsan da yoksay
pek bir nazli senden cocuk muamelesi bekliyor pIs PIs kedi gibiOnun da gelgitleri var. Ailem gelince extra ilgisiz hatta huzur kaçıran oluyor,ilginci bana ne kadar uzaksa çocuğumuza da daha bir ilğili daha bir sevecen.. savunması da şu;sen ailenin yanında fazla mutlusun,ben kendimi değersiz hissediyorum.. onlar gelecek diye temizlik yapmam yemek yapmam hep sorun olmuştur mesela..
Bak bu da eşinin sevgi dilinin hizmet eylemleri olduğunu kanıtlıyorOnun da gelgitleri var. Ailem gelince extra ilgisiz hatta huzur kaçıran oluyor,ilginci bana ne kadar uzaksa çocuğumuza da daha bir ilğili daha bir sevecen.. savunması da şu;sen ailenin yanında fazla mutlusun,ben kendimi değersiz hissediyorum.. onlar gelecek diye temizlik yapmam yemek yapmam hep sorun olmuştur mesela..
En büyük yanlış evlilik kötü giderken çocuk yapmak bence. Ve daha da evli kaldığınız sürece ikinci yanlisida yapacaksınız... Ve olan emin olun minik kuzulara olacak...Nasıl anlatsam bilmiyorum,çünkü asıl sorun hangisi,hangisi üzerinde durmalı hangisi ile savaşmalıyım bilmiyorum. Biraz uzun olacak ama ben herşeyi olduğu gibi yazacağım sizin değerleri yorumlarınıza ihtiyacım var..
Eşimle severek evlendik ve 4 yıldır evliyiz,22 aylık bir kızımız var. Dışardan güzel bir tablo ama hep bir şey eksik
Eşimle göz teması kurmayız,eşim ne takdir eder ne teşekkür eder ne de özür diler,hiç bir hatasında "ben haksızdım" dediği olmamıştır. Hiç bir zaman ilk adımı atmaz,güzel bir söz söylemez,bir zaman özel günlerde sürprizler yapıyordu ama bir konuşmamızda bunları içinden gelerek değil de sırf ben neden yapmadın demeyem diye yaptığını,hediye almaktan bıktığını dile getirmişti ve ben çok kırıldım tabi.. ondan hiç bir zaman sıcaklık görmem,bir şeye canım sıkılsa ağlasam görmezden ğelir "ne derdin var" diye sormaz. İltifat etmez ama sabahtan akşama kadar eleştirebilir. Ben konuşmaya çalıştığımda etkin bir şekilde dinlemez,kızımıza laf atar konuyu değiştirir.
Artık ayrı yatıyoruz ikimiz de iki kişi uyuyamıyoruz. Cinsel hayatımız yok gibi.. çocuğa kadar zaten çocuk yapma odaklıydı. Hamilelik ve çocuğun 1 yaşına gelmesi derken yaklaşık iki yıl hiç,sonra da 6 ayda 1 belki..
Şuan bende de istek kalmadı. Cinsellik haricinde sarılma öpme vs zaten hiç yok.. haa cinsellik dediysem de bu hep tek taraflı,orgazm nedir inanın bilmiyorum hiç yaşamadım. Çok defa dile de getirdim sonuç sıfır ne bir değişiklik ne bir çaba.. ben de hepten soğudum şimdi cinsellikten..
Hep arayı düzeltmeye çalışan,konuşmaya çalışan,bak bu eksik diyen,romantik ortam yaratmaya çalışn,cinsellik için -istemediği halde- zemin oluşturmaya çalışan,kısaca her konuda hep adım atan olmaktan çok ama çok yıldım.
Konuştum olmadı yazdım olmadı,evlilik terapistire gittik olmadı,ses kaydı ile gönderdim olmadı.. yani bütün iletişim kanallarını zorladım olmadı.. olmadı olduramadım.
Benden de hiç bir zaman memnun olmadı. Ne ailesine ne arkadaşlarına ne kendisine yaptığım memnun etti onu.
Hiçbir konuda hiç bir zaman hakkımı teslim etmedi.
Flörtleşmek neydi,konuşmak iletişim halinde olmak,birinin ilgisini çekmek beğenilmek istenmek sevilmek.. ben bu kavramları unuttum ve çok özledim..
kendi kendime yeteyim dedim aynı evin içinde küssem umrunda olmaz,zorunlu haller dışında konuşmaz bile yıllarca öyle yaşar gider..
Artık ben de ona karşı çok sevecen değilim,hatta eve ğelmesini dahi istemiyorum onunla bir şey yapmak istemiyorum,keyif de almıyorum.. beni çok yormuş..
Ne yapmalıyım bilmiyorum,üzerime bir fil oturmuş gibi..
Lütfen yol gösterin,ne yapmalı?
Benim en büyük doğrum kızım.. evlilik yürür yürümez ama iyikim o benimEn büyük yanlış evlilik kötü giderken çocuk yapmak bence. Ve daha da evli kaldığınız sürece ikinci yanlisida yapacaksınız... Ve olan emin olun minik kuzulara olacak...
Anladığım kadarıyla henüz psikolojik olarak boşanma fikrine hazır değilsiniz. Ona aynı apartı paylaştığınız bir ev arkadaşı muamelesi yapsanız? Mesela ütüsünü yemeğini aksatın. Canınız isterse yapın, bırakın o kendi işini halletsin, yemek yaparsanız kendinize ve çocuğunuza ona bir tabak koyarsınız tabii o mesele değil ama ütüdür,çamaşırdır başka elzem şeyleri aksatın sorarsa işim vardı sen kendin yapabilirsin deyin.Nerden başlamalı?
Sizin için iyiki olabilir. Ama bu evliliğin ilerisini görebiliyor musunuz siz? Ben tahmin edebiliyorum ayrı anne baba ve arada yıpranan bir çocuk. Yanılıyor olabilirm. İnşallah aranız düzelir. Ama gerçek ten aile kavramından uzak büyüyen yada mutsuz ailelerde büyüyen çocuklara çok üzülüyorum.Benim en büyük doğrum kızım.. evlilik yürür yürümez ama iyikim o benim
Aşkın ömrü 3 yıl tezini doğrulamışsınız resmen. Sizi anlıyorum. Ben 1,5 yıldır evliyim. Ve seninle bir kaç ortak sorunumuz var. Bende boşanmayı düşünmüştüm. Fazla değil bir kaç gün önce. Resti çektim. Gidiyorum dedim. İnanmadı. Çıkıp gidiyordum yalvardı gitme ne olur diye. Sen nasıl istersen öyle olsun dedi. O günden beri iyi davranıyor değişmezse bakalım. Erkekler kaybetmeden anlamıyor. Ve sende ona kaybetme korkusunu yaşatmalısın bana göre. Tabi sana kalmış. Allah kolaylık versin kardeşimNasıl anlatsam bilmiyorum,çünkü asıl sorun hangisi,hangisi üzerinde durmalı hangisi ile savaşmalıyım bilmiyorum. Biraz uzun olacak ama ben herşeyi olduğu gibi yazacağım sizin değerleri yorumlarınıza ihtiyacım var..
Eşimle severek evlendik ve 4 yıldır evliyiz,22 aylık bir kızımız var. Dışardan güzel bir tablo ama hep bir şey eksik
Eşimle göz teması kurmayız,eşim ne takdir eder ne teşekkür eder ne de özür diler,hiç bir hatasında "ben haksızdım" dediği olmamıştır. Hiç bir zaman ilk adımı atmaz,güzel bir söz söylemez,bir zaman özel günlerde sürprizler yapıyordu ama bir konuşmamızda bunları içinden gelerek değil de sırf ben neden yapmadın demeyem diye yaptığını,hediye almaktan bıktığını dile getirmişti ve ben çok kırıldım tabi.. ondan hiç bir zaman sıcaklık görmem,bir şeye canım sıkılsa ağlasam görmezden ğelir "ne derdin var" diye sormaz. İltifat etmez ama sabahtan akşama kadar eleştirebilir. Ben konuşmaya çalıştığımda etkin bir şekilde dinlemez,kızımıza laf atar konuyu değiştirir.
Artık ayrı yatıyoruz ikimiz de iki kişi uyuyamıyoruz. Cinsel hayatımız yok gibi.. çocuğa kadar zaten çocuk yapma odaklıydı. Hamilelik ve çocuğun 1 yaşına gelmesi derken yaklaşık iki yıl hiç,sonra da 6 ayda 1 belki..
Şuan bende de istek kalmadı. Cinsellik haricinde sarılma öpme vs zaten hiç yok.. haa cinsellik dediysem de bu hep tek taraflı,orgazm nedir inanın bilmiyorum hiç yaşamadım. Çok defa dile de getirdim sonuç sıfır ne bir değişiklik ne bir çaba.. ben de hepten soğudum şimdi cinsellikten..
Hep arayı düzeltmeye çalışan,konuşmaya çalışan,bak bu eksik diyen,romantik ortam yaratmaya çalışn,cinsellik için -istemediği halde- zemin oluşturmaya çalışan,kısaca her konuda hep adım atan olmaktan çok ama çok yıldım.
Konuştum olmadı yazdım olmadı,evlilik terapistire gittik olmadı,ses kaydı ile gönderdim olmadı.. yani bütün iletişim kanallarını zorladım olmadı.. olmadı olduramadım.
Benden de hiç bir zaman memnun olmadı. Ne ailesine ne arkadaşlarına ne kendisine yaptığım memnun etti onu.
Hiçbir konuda hiç bir zaman hakkımı teslim etmedi.
Flörtleşmek neydi,konuşmak iletişim halinde olmak,birinin ilgisini çekmek beğenilmek istenmek sevilmek.. ben bu kavramları unuttum ve çok özledim..
kendi kendime yeteyim dedim aynı evin içinde küssem umrunda olmaz,zorunlu haller dışında konuşmaz bile yıllarca öyle yaşar gider..
Artık ben de ona karşı çok sevecen değilim,hatta eve ğelmesini dahi istemiyorum onunla bir şey yapmak istemiyorum,keyif de almıyorum.. beni çok yormuş..
Ne yapmalıyım bilmiyorum,üzerime bir fil oturmuş gibi..
Lütfen yol gösterin,ne yapmalı?
Peki ne oldu merak ettim bosandinizmi devammi ediyorsunuz halenHer konuda olduğu gibi kendimden ornek verecem .
Eşim basta cok çok iyiydi hakkını yiyemem ilgili , sevecen , beni düşünen hep yanimda olan biriydi .
Sonra ne mi oldu çocuğum olmadı ve kvde ve kızlarıyla aramızda buzdan bir duvar vardi aşamadık .
Eşim olacak adam bu duvarın ailesi tarafından örüldüğünun farkındaydı basta onun icin hep benden çabalamadı istedi .
Ne zamanki ben de artik pes ettim , eşim olacak adam başka birine dönüştü .
Çünkü ben yıpranmıştım esim için , benim için, yuvam icin, annesi için diye diye çabalamaktan tükenmiştim .
Ailesiyle karar almış evliliği bitirecekti ama bunu neye dayanarak bitirecekti bunu bilmiyordu çünkü ona hiç bir bahane vermemiştim .
Tek çare beni bıktırıp kendi rızamla gitmemi beklemek .
Sizin anlattığınız gibi bir eşe dönüştü , buz gibi , ilgisiz , gece oturan gündüz uyuyan , her daim kahveye giden , tatillerde tek başına ailesine uğrayan , eve gelirken gülmeyen sürekli düşünceli bir adam oldu .
Yani ben eşim çocuğu olmuyor annesiyle aramız iyi degil diye düşünüp onu alttan almaya ,sesimi , cikarmamaya , onu mutlu etmeye çalışıyorum , haftanın 7 günü , kahveye gidiyor izin veriyorum yeter ki mutlu olsun, izin dediğim görmezden geliyorum .
Kendim evde bir başıma mutlu olmaya çalışıyorum , o evde olduğunda kitap okuyorum , temizlik yapıyorum , film izliyorum , evin içinde bakımlı makyajlı bir halde dolaşıyorum ,
Yani ben iyiyim , tek başıma da mutluyum mesajı vermeye çalışıyorum ama onda tik yok .
Yani demem o ki istediğiniz kadar görmezden gelin , kavga edin , dir dir edin , düzelmeye çalışın ya da çalışmayın sizi kafasında bitirmiş bir adamla baş edemezsiniz .
Evliliği tek taraflı yürüyemezsiniz 3.5 sene uğraştım , insanlar bana yeter dedi tükendin , senin hic canın yok mu , bu insan nasıl bisey ki vazgeçemiyorsun?
Adam pes ederse umursamazsa evlilik bitmiştir !
Kadın duygusaldır tatlı bir söz bir hediyeyle bakışla evliliğe ısınabilir erkek bitirmişse malesef ki sonu belli
mal paylaşımını yapip davayı açıyorum .Peki ne oldu merak ettim bosandinizmi devammi ediyorsunuz halen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?