Nişan tüm bunlara göz mü yummalıyım yoksaa ...

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
UYYYY BU KIZIN DURUMU NOLDU ACEP
alışverişe falan çıktılar heral, gidişata bakılırsa bu hafta sonu olur heralde nişan.

UYYYY BU KIZIN DURUMU NOLDU ACEP
alışverişe falan çıktılar heral, gidişata bakılırsa bu hafta sonu olur heralde nişan.

evet kızlar 2-3 gündür giremiyorum nete ondan cevap yazamadım bağışlayın beni :) kayınvalide ile yaptığım o son telefon konuşmasından sonra annem çarşamba günü alışverişe gidelim diye salı gününden haber saldı. çarşamba günü alışveriş için mahmutpaşanın yolunu tuttuk, herşey çok güzel geçti, hiç bir şeye karışmadılar Allaha çok şükür, sözlüm işinden dolayı gelemedi alışverişe, ama ona alınacaklarıda hallettik :) :) böyle işte herşey çok güzeldi sanki hiç bukadar tatsızlık olmamış gibi davrandı onlar, bizde zaten sessiz insanlarız sesimizi çıkarmadık hiç bişey olmamış gibi davrandık :) alışveriş sırasında ne kadar fikirleri almaya çalışsamda sen beğendiğini al diye ısrar ettiler bende çok şaşırdım açıkçası çünkü sürekli karışacaklarını düşünmüştüm :) böyle yani yalnız dünden beri sözlüm neden bana nişan kıyafeti almadın diye başımın etini yiyor? takım elbise almadık biz ona almalımıyız sizce bilen varmı ?

AYY CANIM BENİM ÇOK SEVİNDİM (diğer konu başlığını da okumuştum senin)
HADİ DARISI BAŞIMIZA
o kadar ağladın bak karşılığında mutluluk sözcükleri döküldü.
herşeyin bir bedeli olmak zorunda mı off hayat :S
ben de bugün arkadaşımla aynı konuyu konuştum
nişanda erkeğe kıyafeti alınmazki
düğünde damatlık alınır okadar.
nişanlın olmadan çıktın ya alışverişe heralde onun acısını çıkartmak için tutturmuş benimkini niye almadın diye.
seninki biraz fena gibi :))))

off of yarabbim sorma valla fena hemde ne fena çekeceğim var gibi görünüyor güzel dileklerin ve içtenliğin için çok çok teşekkür ederim saolasın
umarım sen bu kadar sıkıntıyı hiç çekmezsin ve kat be kat güzelleri ile karşılaşırsın :)

disedecim çok çok çok teşekkür ederim güzel dileklerin için.
umarım herkes için herşeyin en güzeli olur.
eee hadi ne zaman nişan alışverişi de yaptın
haberleri bekliyoruz :)))
bende güzel haberlerimi paylaşırım inşallah burda.

Canımm güzel haberlerine sevindimm :) İnşallah bir daha olmaz böyle tatsızlıklar.. Heeeepp mutlu olun inşallahh..

çok saol canım benim:))))) seninden dediğin gibi umarım herkez için herşeyin en güzeli olur :)

kızlar bu pazar nişanlanıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :)))))))))) dakikalar önce belli oldu hemen yazayım dedim 27 kasım günü ay heyecan bastı valla D

kızlar bu pazar nişanlanıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :)))))))))) dakikalar önce belli oldu hemen yazayım dedim 27 kasım günü ay heyecan bastı valla D

Canımmmmm çok sevindimm hayırlı olsun şimdiden.. Çoooooooooooooookkkkkkkkkkkk mutlu oluunnnn...

hadi gözün aydın canım çok güzel geçer inşallah.
bizde müstakbel kayınvalideden haber bekliyoruz bakalım ne zaman diyecekler.
belli olsun bende yazcam hemen :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…