- 5 Nisan 2012
- 7.006
- 14.209
- 498
Selamlar herkese. Bugün yaşadığım bir olayı sizlere anlatmak istiyorum. Yakın bir arkadaşım var dr ege üniversitesinde bugün akşam üstü yanına uğradım ki perişan olmuş çok üzgün. yanlarında çalışan bir hemşire arkadaşın başına gelenleri anlatınca ben de perişan oldum... Hemşire arkadaş pazar günü açıköğretim sınavına girmiş ve eşi de çalıştığı için 7 yaşındaki kızlarını sabah uyurken kucaklarında bakıcısına götürmüşler. kız da bakıcısını çok seviyormuş kadın emekli öğretmenmiş. 7 aydır bakıcısıymış kızın. neyse kadının eşi de emekli öğretmenmiş. hemşire arkadaş sınavdan çıkmış ve kızını almaya gidince polisler çığlıklar falanbakıcının eşi ağır psikolojik hastaymış ve masum bebeciği yastıkla boğarak öldürmüş. dr arkadaşım da bugün başsağlığına gidince kriz geçirmişhemşirenin eşi ellerini duvara vurmaktan tüm parmakları kırılmış alçıdaymış(Allahım sen koru yarabbim... lütfen dikkatli olun çalışan anneler...hemşire sinir krizleri geçiyormuş ben ellerimle kapıda teslim ettim yavrumu o azraile diye(kabus gibi... aman dikkatli olun Allaha emanet tüm bebişler çocuklar ama lütfen dikkat......