• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüm anılarım gitti

nurose

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Mart 2015
590
210
53
Selamlar herkese ,

Yanlışlıkla telefonumdaki bütün resimler videolar silindi .kına gecemden düğün günümden hatıra ne varsa gitti çok Üzgünüm nasıl geri getirebilirim

Telefonum samsung android . Silineli bir kac ay oldu bir sürü geri getirme programı indirdim telefona bilgisayara vs ne yaptıysam geri getiremedm

Bu durum başına gelen yada silinen resimleri telefonuna geri getirebilen var mı ? Bilen varsa yardimci olursa çok sevinirim

Telefoncular bu isi iyi biliyorlar. Onlara danisin isterseniz.

Nasil gelir bilmiyorum ama bundan sonra drive vb uygulamalari kullanabilirsiniz. Ben pdf formatindaki kitaplarim ve calismalarim icin ayri bir gmail hesabı alarak drive'a yükledim. Silindi gitti derdi olmuyor en azından. Yakında fotoğraflar için de birkaç hesap almayı düşünüyorum.

Recovery programları var, hafıza kartını bilgisayara takarak bir kısmını veya tamamını geri getirebilirsiniz.

Ben bu ay hayatımın en harika yolculuklarindan birini yaptım, belki de bir daha ayak basamayacagim ülkelere gittim
Ama döndüğüm gibi (bir gerizekalı gibi) telefona şifre koydum ve ertesi sabah uyandığımda şifreyi hatırlayamadım. Yapılacak hicbirsey kalmayınca gözyaşları içinde format attım :((((
Acin acımdir kardeş, umarım sen bir yolunu bulabilirsin:KK61:

Arkadaşlar, onbeş saniyenizi almaz,lütfen resimleri hesabınıza yedeklemeyi aktif edin. Sonradan kafanızı duvarlara çok vurursunuz

Benim bilgisayarim calindi cocuklarimin ailemin tum gecmisimiz gitti
Hirsiz bize format atti:KK61:

ben getırım.prgramla hepsıde geldı. goole playrden yukledım.telefonum lenova z90

Recovery programları var, hafıza kartını bilgisayara takarak bir kısmını veya tamamını geri getirebilirsiniz.
Hafıza kartı yoktu içinde .denedim ama olmadı

Back
X