- 24 Haziran 2019
- 45
- 19
- 3
- 24
- Konu Sahibi kalbikirikinsan
-
üzüntüden düzgün yazamadimYazdıklarınızı bir başkası yazmış gibi okur musunuz? Birşey anlaşılıyor mu?
ben giderim haklisiniz ama anneme cok üzülüyorum yeni dogum yapti cok yorgun gelsin o da güzel vakit gecirsin istiyorum. Ama inat, nasil ikna edicemAblan maşallah tüm şehre illallah dedirtmiş.
Siz gidin olmazsa boşuna yanmasın biletler
benle kardesim gidecekmisiz, ablam annem babam kalacakMadem arkanızda sıkıntı , öyleyse anneniz neden senle ablan gidin diyor ?
Doğrudur.. Ama hiç anlaşılmıyor,sağlıklı yorumlar alamayacaksınız bu şekilde.üzüntüden düzgün yazamadim
erkek ickici evine para getirmeyen saygisiz biri, 2 yildir ablama laf anlatiyoruz bu sana iyi davranmaz vazgec diye. Inat etti gitti gizli gizli bulustular yakalandilar, ablami durduramiyoruz artik.Ablan böylesi tepkiyi hak edecek ne yaptı merak etmedim değil.
evet bencede ablam gelmesin ama ben annem gelsin istiyorum zaten yeni kardesim oldu 2 aylik annem yorgun gelsin gezsin diye ama ablam burda tek basina da durmazAblanız gelmesin o zaman siz gidin.
Ablan gelmesin o zaman siz hepiniz gelinerkek ickici evine para getirmeyen saygisiz biri, 2 yildir ablama laf anlatiyoruz bu sana iyi davranmaz vazgec diye. Inat etti gitti gizli gizli bulustular yakalandilar, ablami durduramiyoruz artik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?