• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüm aile ablamin namusuna laf etti ? Nolur bakin lütfen?

Allah aşkına ablasının namusuna laf eden gizemli kişi kim? Ortada yanacak olan zavallı uçak biletlerinden ve neden korktuğu belli olmayan anne, babadan başka birşey gören var mı?
Ablanız mart kedisi falan mı?
bizim aile tam yobaz geri kafali iste babamin ailesi cok laf etti agiza alinmicak sözler söyledi anneminde burnundan getiriyorlar ablam böyle oldu diye.

Kusura bakma da, konunu okurken böyle oldum.

Döndüm iki kere okudum, yok... Olmadı.
Anlayan varsa açıklayabilir mi?

ya uzun lafin kisasi ablam izine gidersek erkege kacicak, annem korkudan gitmemeye karar verdi ailesi de desteklemiyor annemi artik onlarda yoruldular. Ama biletleri aldik bile ve annemin gelmesini cok istiyorum. Annem ablan durmaz sen ve kardesin git diyor :(

ya uzun lafin kisasi ablam izine gidersek erkege kacicak, annem korkudan gitmemeye karar verdi ailesi de desteklemiyor annemi artik onlarda yoruldular. Ama biletleri aldik bile ve annemin gelmesini cok istiyorum. Annem ablan durmaz sen ve kardesin git diyor :(

Sürekli ablanın başında mı bekleyeceksiniz. Bir şeyler yapmanın zamanı gelmiş. İlla gidicem diyorsa da bence bırakın gitsin, ama bir daha asla dönmesin.

Ablaniz durmuyor da ne yapiyor?
Anlamadim ki , gidip adamla mi sevisiyor zirt pirt? Yatakta mi basildilar?
Acik acik yazsaniza ne oldugunu
ya erkek tam seref yoksunu 2 yildir güzellikle anlattik gel vazgec diye inat etti hatta gizlice bulustular ettiler yakaladik simdide mesajlarini okudum kacmak istiyormus ailem de napicagina sasirdi artik

ya uzun lafin kisasi ablam izine gidersek erkege kacicak, annem korkudan gitmemeye karar verdi ailesi de desteklemiyor annemi artik onlarda yoruldular. Ama biletleri aldik bile ve annemin gelmesini cok istiyorum. Annem ablan durmaz sen ve kardesin git diyor :KK43:

Namus ne alaka? Erkek tarafı ablana bir şeyler mi ima etti?
Hayır eğer öyle ise ablan da bi anormal.
Zaten kaçma nedir, niye kaçılır onu da anlamıyorum valla o da ayrı bir tuhaflık.

Siz gidin tatilinize. Gereksiz yorucu bir ortam zaten; bi nefes almış olursunuz.
Anneniz de artık ne yapsın... Yani bilemedim kadının yerine kendimi koyuyorum, yok yani öbür tarafta bi manyak kızı evlilik gibi bir olayın eşiğinde saçmalıyor, diğer tarafta normal kızı tatili çok istiyor biletleri almış, siniri bozulmuş ağlamış...

Anneni böyle bir tercihin içinde ayrıca germe, sal bence. O içi nasıl rahat edecekse öyle yapsın, tatile yanına gelse yine tatile gitmiş gibi olmaz daha beter olur aklı evde, sadece senin istediğini yaparken onu daha ağır yormuş olursun.

Çok saçma sapan bir hal :/
Yine tam anlamadığım yerler var ama sanırım ana hattı böyle hm?

Namus ne alaka? Erkek tarafı ablana bir şeyler mi ima etti?
Hayır eğer öyle ise ablan da bi anormal.
Zaten kaçma nedir, niye kaçılır onu da anlamıyorum valla o da ayrı bir tuhaflık.

Siz gidin tatilinize. Gereksiz yorucu bir ortam zaten; bi nefes almış olursunuz.
Anneniz de artık ne yapsın... Yani bilemedim kadının yerine kendimi koyuyorum, yok yani öbür tarafta bi manyak kızı evlilik gibi bir olayın eşiğinde saçmalıyor, diğer tarafta normal kızı tatili çok istiyor biletleri almış, siniri bozulmuş ağlamış...

Anneni böyle bir tercihin içinde ayrıca germe, sal bence. O içi nasıl rahat edecekse öyle yapsın, tatile yanına gelse yine tatile gitmiş gibi olmaz daha beter olur aklı evde, sadece senin istediğini yaparken onu daha ağır yormuş olursun.

Çok saçma sapan bir hal :/
Yine tam anlamadığım yerler var ama sanırım ana hattı böyle hm?
cok tesekkür ederim Allah razi olsun insallah hersey gönlünce olur

erkek ickici evine para getirmeyen saygisiz biri, 2 yildir ablama laf anlatiyoruz bu sana iyi davranmaz vazgec diye. Inat etti gitti gizli gizli bulustular yakalandilar, ablami durduramiyoruz artik.
altı ustu sevgılısıyle bulustu dıye mı bu muamele
cıktıgınız an sevgılısıne kacacaksa kı bır erkek arkadasıyla bulustu dıye namussuz ılan edılen bırının nıcın kacmak ıstedıgını dogru bulmasam da anlayabılıyorum ! madem oyle evlendırın sevdıgıyle
ıckıcı bılmemnecı dogru ınsan olmayabılır ama kacacak durumdaysa yasasın gorsun demek gerek
ya kacacak ya onla evlenecek ıkı turlu aynı seye gelıyor barı tellı duvaklı evlendırın

basında mı bekleyeceksınız 20 yıl ? sız uyuyorken de kacabılır

kafalar bı mılyon

bu bır oncekı konunuz
ablanızı barız kıskanıyorsunuz
ablamı daha cok sevıyorlar ıckı ıcen erkek arkadası olmasına ragmen bırsey demıyorlar ama ben bırıyle konustum dıye azar ısıttım demıssınız

sımdı de aılem tatıle bıle gıdemıyor aılem ablama baskı yapıyor dıyorsunuz

Back