Tatlı Tarifi Tulumba tatlisi(RESIMLI)

Feyza79

kar ciceklerim
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2007
4.591
95
saydigimiz malzemeleri karistiriyoruz.sikma torbasina koyup kizgin yaga SIKIYORUZ bu arada ocagin altini kisiyouz sikma islemini yaparken.sikma islemi bitince tekrar ocagin altini orta derecede aciyoruz.kizaran tatlilari serbete atiyoruz.ordan da büyük bir tepsiye aliyoruz.burdaki maksat eyer tatlilar üst üste olursa yumusuyor genis tepsi olursa kitir kitiir oluyor.afiyet olsun kizlar
bild041cq8.jpg

w800.png

Son düzenleme:
hmmm canım çekti yahuuu!!! süper elllerine sağlıkta benim o sıkma şeyi dediğinde yok o ne ben anlamadım

Ben bunun kizartma uisisini beceremiyorum..Ilk anda kitir kitir oluyor sonrasinda yumusuyor..Seninkiler guzel kizarmis..Ellerine saglik..

Arkadaşlar Beğenilerinizi Belirtmek İçin Teşekkür Butonunu Kullanınız.

hmmm canım çekti yahuuu!!! süper elllerine sağlıkta benim o sıkma şeyi dediğinde yok o ne ben anlamadım

ismini türkce bilmiyorum ya pastalarin üzerini falan süslemek icin torbo oluyor ya sekilli uclari var onu kast ediyorum canim

Ben bunun kizartma uisisini beceremiyorum..Ilk anda kitir kitir oluyor sonrasinda yumusuyor..Seninkiler guzel kizarmis..Ellerine saglik..

canim senin kilerde basta kitir kitir oluyorsa sonra yumusuyorsa bunun püf noktasida kizaran tatlilari serbete koyduktan sonra genis bir tepsiye koycaksin tatlilar üst üste gelmiycek yani.eger üst üste gelirse yumusuyor.benimkiler 3 gün dursa tazeligini koruyor

X