Tül perdelerimi katlamalı perde yaptırabilir miyim?

pozitifenerji

Guru
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2011
110
2
296
Diğer
$14052011154.webp Tül perdelerimi katlamalı perdeyemi yoksa japon perdemi yaptırsam diyorum.eski salonumda tek cam vardı boydan.yeni evimin salonunda 2 cam var ve diğerinden oldukça büyük.budurumda perdelerim yetmyecek.aynısındanda bulmam çok zor.bende perdemi böldürüp düz hale getirirsem daha yeterli olacağını düşündüm.sizce nasıl olur.fikirlerinizi bekliyorum.

ben de yatak odama yeniden perde yaptıracağım. yanki model perde yaptırmak için yola çıktım (stor güneşliği ve boncuğuyla beraber)ama 350-600 tl arasında değişen fiyatları duyunca katlamalı perde yaptırmaya karar verdim. ama katlamalıyı paylaştığın resimdeki gibi bi perdeyle yaptırıcam. benmkinin tek farkı sakallı perde olması. simli simli :D toplam 200tl'ye mal olucak.:46: bi kaç perdecide gördüm çok romantik duruyodu. japon perdeye gelince de nedense ben o perdeleri sevemedim :( zevk meselesi işte.. :61:

2 yıllık evliyim ve bütün perdelerim katlamalı perde.ama eşim ilk günden beri şikayetçi camlar rahat açılmıyor diye.kelebek açıyoruz ama oda yazıları yetmiyor. neyse ki şimdi değiştiriyoruz perdelerimizi.salon ve yatak odası pileli sakallı ve simli olacak hatta salonda pullar felanda var.salonum 4.50mt uzunluğunda 2.60 uzunluğunda fiyatı 450tl.metresi 60 tl ama tanıdık yer sağolsun mtresini 41 liradan yapacak.yatak odam da tek cam 1.50 mt genişliğinde ve oda 100tl. perde kalitesine 1.sınıf dediler.bizimde çok içimize sindi. şimdi bin pişmanız katlamalı yaptırıdğımıza.yarın yeni perdelerimiz gelecek bakalım heyecanla bekliyoruz

2 yıllık evliyim ve bütün perdelerim katlamalı perde.ama eşim ilk günden beri şikayetçi camlar rahat açılmıyor diye.kelebek açıyoruz ama oda yazıları yetmiyor. neyse ki şimdi değiştiriyoruz perdelerimizi.salon ve yatak odası pileli sakallı ve simli olacak hatta salonda pullar felanda var.salonum 4.50mt uzunluğunda 2.60 uzunluğunda fiyatı 450tl.metresi 60 tl ama tanıdık yer sağolsun mtresini 41 liradan yapacak.yatak odam da tek cam 1.50 mt genişliğinde ve oda 100tl. perde kalitesine 1.sınıf dediler.bizimde çok içimize sindi. şimdi bin pişmanız katlamalı yaptırıdğımıza.yarın yeni perdelerimiz gelecek bakalım heyecanla bekliyoruz

sizin katlamalılarınız sanırım tek parça camın açılan kısmına parçalı yaptırsaydınız açılma problemı yaşamazdınız... perdeyeı yukarı kaldırıp cama sonuna kdr dayardınız snra indirirdiniz perdeyi çok zor değil ayrıca tül perde de perdenin üstünden cam açmaya çalışıyoruz bu tülün zamanla yüzülmesine neden oluyor ve perdeyı sıyırmadan camı açmak yine imkansız pencere köşeleri perdeyi yine zedeliyor... fark yok sadece uzun perdeler çok agedersiniz ama bna göre çul gibi duruyor camda sanki perde yok da basma dikmişler cama gibi gelıyor bana.ve evi dar gösterıyor duvarları kaplıyor. ayrıca kışın peteğin arkasına atmaya çalışıyorsunuz pileleri hoş durmuyor.. camlar nefes almaynca uzun perdelerden terleme yapıyor..

en güzeli de stor perdelerin geç kirlenmesi ipiyle açıp kapattığınız için el değmiyor eğer yüksek katlarda oturuyorsanız 6 aydan önce kirlenmez perdeler..

Back
X