- 5 Ağustos 2019
- 36
- 21
- 3
Ayy tesadufe bakin sanki hikayenizi biliyordum da yazdim bakin bunda bile bi guzellik varmişBaşınız sağolsun, Allah bir daha göstermesin o acıyı.
Benzer bir hikayede bende var.
Annem bana hamileyken çok ağır ilaçlar kullanıyormuş hastalığı sebebiyle ve felaket kış olduğundan 1 ay kadar ulaşamamış ilaçları.
Beni defalarca doktora aldırmaya gitmişler, doktor inat etmiş almamış vücudun temizlenmiştir almıyorsun 1 aydır ilacı diye.
Annemler yaratık gibi bir şey doğmamı beklemişler çünkü radrasyona da bolca maruz kaldığı için ama sonuç malum:)
Sapasağlam bir beden ve akıl sağlığı.
Allah nefes, vermiş hayat vermiş.
Bana da 2 melek nasip etti, onlara can olmaya doğdum belki de bilemem.
Ama bu iş bizden çok çok öte bir şey.
Amin hepimize inşallah.Ayy tesadufe bakin sanki hikayenizi biliyordum da yazdim bakin bunda bile bi guzellik varmişişte hayat böyle ne yapalım hâlâ o bebek aklimiza gelir cok berbat bi duyguydu Allah yasatmasin bir daha bize de kimseye de.. Allah sizin yavrulariniza uzun hayirli ömurler versin inşallah
Allah razı olsun çok çok çok teşekkür ederimAmin hepimize inşallah.
Anne olduktan sonra dilimden eksilmeyen tek duam var, Allah her isteyene tez zamanda sağlıklı, hayırlı bebekler nasip etsin derim.
Ben ki hiç istemezken hiçbir çaba göstermezken sahip olduğumdan, sanki bir hakkı gasp ediyormuş gibi içim burulur hala.
Bu sebeple evlat acısı ya da hasreti yaşamış her insan, canıma dokunur, gözümü doldurur.
Allah size yaşadığınız acıyı unutturacak kadar mutlu günler, sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin:)
Kayganlaştırıcı neye engelmiş, bebeğe mi?
Şaka yapıyorum deyin lütfen
Kızlar merhaba ilişki esnasında tukuruk kullanmak hamile olmaya engel mi ? Kuruluk problemim var şimdiye kadar oyle denedik ve 6 aydir olmuyor bebegimiz. Kayganlastricilarda engel mis sanirim tukurk kullanip hamile kalan var mi
Cok teşekkür ederim canım bilgiler icinspermin yumurtaya ulasmasinin tek yolu rahim ici ortam.. yani icinde bulundugu meni ve kadinin rahimindan salgilanan iliski esnasinda gelen siviyla sperm yol alabiliyor ve uc gune kadar rahim ici ortamda yasayabiliyor. tukuruk kayganlastirici zeytinyagi vs hepsi engelleyici unsurlar. rahim ici ph degistigi icin. kayganlastiri degil de bebek sahibi olmak icin kullanilan preseed diye jel varmis. kullanmadim ama burada cok cikti karsima. onu ve benzeri urunleri arastirabilirsiniz. kuruluk bende de vardi. dr a gittim. ön sevismeyi biraz daha uzun tutmak lazim dedi dr. rahatlamaya bakin kendinizi kasmayin. aciya degil zevke odaklanin. acimayacak kolay olacak zevk alacagim diye dusunun o esnada. esiniz parmaklariyla islanmaniza yardimci olabilir cok ise yariyor. birde icinize girecegi zaman siz de ikinir gibi yapin rahimi disa dogru acin. cok acik yazdim affina siginiyorum okuyanlarin. muhakkak birilerinin isine yarar diye yazdim bu sekilde uzun uzun.. inancli bir insansaniz besmeleyle baslayin Allahim kolaylastir deyin. ben jel kullanmayi biraktim bu yontemlerle. bebek harici durumlarda da oldukca zararli kimyasallar. kisir donguye sokuyorlar rahimi bu jeli kullanamaya mecbur birakiyorlar bir zaman sonra. birakin rahim kendi sivi uretmeye alissin ogrensin. psikolojik rahatlik ve on sevismenin uzun olmasi cok onemli.
Bizde daha önce kayganlaştırıcı kullanıyorduk daha sonra engel olabileceğini öğrendim sonra kullanmadım hiçbirsey ama yine olmadıKızlar merhaba ilişki esnasında tukuruk kullanmak hamile olmaya engel mi ? Kuruluk problemim var şimdiye kadar oyle denedik ve 6 aydir olmuyor bebegimiz. Kayganlastricilarda engel mis sanirim tukurk kullanip hamile kalan var mi
Şuan düşününce iğrenç ama, üyeye söylediğim düz mantıkla gidince aslında tükürük salgımız olağan sevişmenin içerisinde her yerde var:)))
Bilinçli ya da bilinçsiz kullanıyoruz zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?