Gebeliğe Hazırlık Tükürük ???

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayy tesadufe bakin sanki hikayenizi biliyordum da yazdim bakin bunda bile bi guzellik varmiş işte hayat böyle ne yapalım hâlâ o bebek aklimiza gelir cok berbat bi duyguydu Allah yasatmasin bir daha bize de kimseye de.. Allah sizin yavrulariniza uzun hayirli ömurler versin inşallah

Amin hepimize inşallah.
Anne olduktan sonra dilimden eksilmeyen tek duam var, Allah her isteyene tez zamanda sağlıklı, hayırlı bebekler nasip etsin derim.
Ben ki hiç istemezken hiçbir çaba göstermezken sahip olduğumdan, sanki bir hakkı gasp ediyormuş gibi içim burulur hala.
Bu sebeple evlat acısı ya da hasreti yaşamış her insan, canıma dokunur, gözümü doldurur.
Allah size yaşadığınız acıyı unutturacak kadar mutlu günler, sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin:)

Allah razı olsun çok çok çok teşekkür ederim herşeyin hayirlisi olsun

tum mesajlari okumadim ama ozellikle tukurum spermin hareketliligini engelliyor. ph dusuruyor falan yani gebelige engel su bazli kayganlastirici deneyin en son care ama genelde hic bi sey kullanmasaniz sansiniz artar

Doktorum en dogal sey oldugunu asla etkilemeyecegibi soyledi ama bu konu bizde de var bende merak ediyorum

Kayganlaştırıcı neye engelmiş, bebeğe mi?
Şaka yapıyorum deyin lütfen

Kızlar merhaba ilişki esnasında tukuruk kullanmak hamile olmaya engel mi ? Kuruluk problemim var şimdiye kadar oyle denedik ve 6 aydir olmuyor bebegimiz. Kayganlastricilarda engel mis sanirim tukurk kullanip hamile kalan var mi

spermin yumurtaya ulasmasinin tek yolu rahim ici ortam.. yani icinde bulundugu meni ve kadinin rahimindan salgilanan iliski esnasinda gelen siviyla sperm yol alabiliyor ve uc gune kadar rahim ici ortamda yasayabiliyor. tukuruk kayganlastirici zeytinyagi vs hepsi engelleyici unsurlar. rahim ici ph degistigi icin. kayganlastiri degil de bebek sahibi olmak icin kullanilan preseed diye jel varmis. kullanmadim ama burada cok cikti karsima. onu ve benzeri urunleri arastirabilirsiniz. kuruluk bende de vardi. dr a gittim. ön sevismeyi biraz daha uzun tutmak lazim dedi dr. rahatlamaya bakin kendinizi kasmayin. aciya degil zevke odaklanin. acimayacak kolay olacak zevk alacagim diye dusunun o esnada. esiniz parmaklariyla islanmaniza yardimci olabilir cok ise yariyor. birde icinize girecegi zaman siz de ikinir gibi yapin rahimi disa dogru acin. cok acik yazdim affina siginiyorum okuyanlarin. muhakkak birilerinin isine yarar diye yazdim bu sekilde uzun uzun.. inancli bir insansaniz besmeleyle baslayin Allahim kolaylastir deyin. ben jel kullanmayi biraktim bu yontemlerle. bebek harici durumlarda da oldukca zararli kimyasallar. kisir donguye sokuyorlar rahimi bu jeli kullanamaya mecbur birakiyorlar bir zaman sonra. birakin rahim kendi sivi uretmeye alissin ogrensin. psikolojik rahatlik ve on sevismenin uzun olmasi cok onemli.

Cok teşekkür ederim canım bilgiler icin

yapmayın oyle seyler bırıncısı zaten tukuruk mıkrop kapmanıza vajınanın dogal florasının bozulmasına sebep olur kayganlaştırıcılar gebelige engel degıl egeer hamıle kalamıyorsanız zamanı degıldır yada baska problemleriniz vardır bırde takdırı ılahı denen bı durum var yaradan ne zaman omur gun bıcmısse o vakıt olur bebıs

Kızlar merhaba ilişki esnasında tukuruk kullanmak hamile olmaya engel mi ? Kuruluk problemim var şimdiye kadar oyle denedik ve 6 aydir olmuyor bebegimiz. Kayganlastricilarda engel mis sanirim tukurk kullanip hamile kalan var mi
Bizde daha önce kayganlaştırıcı kullanıyorduk daha sonra engel olabileceğini öğrendim sonra kullanmadım hiçbirsey ama yine olmadı

Öylede ağzımızın içerisinde milyonlarca bakteri varken tükürüğü vajina gibi hassas bir organa bulaştırmak ne kadar sağlıklı tartışılır

Biri yazmisti tukuruk ile ilgili bizde bu sekilde iliskiye giriyoduk ve ben hamileyim diye. Doktor en dogali tukuruk zaten ama igrenenler ya da tiksinenler icin bebe yagi oneriyorum demisti. Bizimde hemen hemen bir cok iliskimizde oluyor ancak islaklikta degil sadece olay esim bu donguye cok alisti sanirim. Hayirlisi ama bana pek engel olur gibi dusunduurmuyor

Bakin bir uye yazmis

hayalim mucize
Aktif Üye

Anneler Kulübü

Kayıtlı Üye
15 Haziran 2019
alakası yok ben tam 4 kere hamile kaldım öldürüyor olsa kalamazdım bi ara duymuştum bunu bende babaneme sordum acaba eskiler nasıl yapıyormuş diye o zaman jel mi varmış dalga geçti benimle baya güldü sülalenin hepsi tükürük çocuğu dedi :))))

Kayganlaştirıcılar bebeğe engel değillerdir tam aksine bebek olması için yardımcılardır
Asıl tükürük krem sabun gibi şeyler spermleri daha rahme gidemeden öldürür ve cinsel organinızı tahris eder..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…