Canim sansi azaltiyormus hicbisey kullanmamak en iyisiymiş oyle okudum ama emin degilim bende.bizde tükürükle deniyorduk 6 aydır olmuyor şimdi acaba oyuzden mi diye düşünmeye başladım.tukurukte bulunan enzimler spermi öldürüyormuş oyle okudum.kayganlastriciyi cok araştırmadım biz kullanmadgimiz icinKayganlaştırıcı neye engelmiş, bebeğe mi?
Şaka yapıyorum deyin lütfen
Tukuruk asidik bir sey zaten ph o bozar nitekim vajinaya girecek her sey ph bozar ama kayganlastiricilar bu is icin pha en yakin olanlar.Canim sansi azaltiyormus hicbisey kullanmamak en iyisiymiş oyle okudum ama emin degilim bende.bizde tükürükle deniyorduk 6 aydır olmuyor şimdi acaba oyuzden mi diye düşünmeye başladım.tukurukte bulunan enzimler spermi öldürüyormuş oyle okudum.kayganlastriciyi cok araştırmadım biz kullanmadgimiz icin
Öyle olsaydı doğum kontrol yöntemi olarak adlandırılmaz mıydı?Canim sansi azaltiyormus hicbisey kullanmamak en iyisiymiş oyle okudum ama emin degilim bende.bizde tükürükle deniyorduk 6 aydır olmuyor şimdi acaba oyuzden mi diye düşünmeye başladım.tukurukte bulunan enzimler spermi öldürüyormuş oyle okudum.kayganlastriciyi cok araştırmadım biz kullanmadgimiz icin
Sansi azaltiyormus sadece canim dun karsima cikti benimde emin olmak icin fikirlerinizi almak istedimÖyle olsaydı doğum kontrol yöntemi olarak adlandırılmaz mıydı?
Düz mantık gidiyorum da, bazen cevap bu kadar basittir.
Ben öyle pek kaderci bir insan değilim, yani doğum ölüm ve evlilik dışında kaderci değilim diyeyim.Sansi azaltiyormus sadece canim dun karsima cikti benimde emin olmak icin fikirlerinizi almak istedim
Çok sagol içimi rahatlattinizBen öyle pek kaderci bir insan değilim, yani doğum ölüm ve evlilik dışında kaderci değilim diyeyim.
Ama bu konuda bizlerin elinde olan bir şey olmadığını iki gebeliğimde tecrübe ettim.
Bir zamanı var, alacak nefes varsa bizlere geliyor melekler, hepsi bu.
Olması ya da engellenmesi için ne yapsak boş, Allah ol der ve olur, ötesi yok.
Şans azalsa bile, milyonda 1 olsa bile size olmayacağının garantisi de yok.
Umarım tez zamanda sağlıklı bir bebek nasip olur size ve tüm isteyenlere.
Kayganlaştırıcı yerine kullanmakNasıl yani tükürük derken , ne yapılıyor tükürük tam olarak ?
İlk kez duydum , şaşırdım . Ee nasıl yapıyorsunuz yani tüküre tüküremi , merak ettim cidden .Kayganlaştırıcı yerine kullanmak
İlk kez duydum , şaşırdım . Ee nasıl yapıyorsunuz yani tüküre tüküremi , merak ettim cidden .
Aaa hakikaten dimi :)) ay tövbe yarabbim benimde şimdi geldi aklıma . Düşünüyorumda tükürükle yapamadım yani , hala şaşkınım zaten ..
Lama gibi tövbe tövbe..
Ay ne güldüm ya
Çok yaşayın emi
Aaa hakikaten dimi :)) ay tövbe yarabbim benimde şimdi geldi aklıma . Düşünüyorumda tükürükle yapamadım yani , hala şaşkınım zaten ..
Çok afedersin ...
Tükürüğün ıslaklığını kullanıyorlar.
Şimdi yazarım da +18 olacak diye çekiniyorum.
Ya eline tükürüp ya da işte organlarına falan filan
Şuan düşününce iğrenç ama, üyeye söylediğim düz mantıkla gidince aslında tükürük salgımız olağan sevişmenin içerisinde her yerde var:)))Çok afedersin ...
Hımm haklısın aslında , hiç böyle düşünmemiştim bak.Şuan düşününce iğrenç ama, üyeye söylediğim düz mantıkla gidince aslında tükürük salgımız olağan sevişmenin içerisinde her yerde var:)))
Bilinçli ya da bilinçsiz kullanıyoruz zaten.
Kesinlikle öyle. Mesela ben doğdumgum zaman doktorlar anneme %97 yaşamayacak bebeğiniz demişler hatta yaşarsa bile felç kalicak demişler ama çok şükür hayattayim ve oyle bir sağlik sorunum yok ha kucuckken biraz bacakalrda egrilik varmis o da masajla hallolmuş aylar süren. Demem o ki, kendimden biliyorum alacak nefesim verecek hesabim varmiş ki Allah yaşatmiş. Yoksa benim dr bir duşugum oldu yatip uyuyodum butun gun ona rağmen kalmadi bebgim demekki hayat yokmuş kaderindeBen öyle pek kaderci bir insan değilim, yani doğum ölüm ve evlilik dışında kaderci değilim diyeyim.
Ama bu konuda bizlerin elinde olan bir şey olmadığını iki gebeliğimde tecrübe ettim.
Bir zamanı var, alacak nefes varsa bizlere geliyor melekler, hepsi bu.
Olması ya da engellenmesi için ne yapsak boş, Allah ol der ve olur, ötesi yok.
Şans azalsa bile, milyonda 1 olsa bile size olmayacağının garantisi de yok.
Umarım tez zamanda sağlıklı bir bebek nasip olur size ve tüm isteyenlere.
Başınız sağolsun, Allah bir daha göstermesin o acıyı.Kesinlikle öyle. Mesela ben doğdumgum zaman doktorlar anneme %97 yaşamayacak bebeğiniz demişler hatta yaşarsa bile felç kalicak demişler ama çok şükür hayattayim ve oyle bir sağlik sorunum yok ha kucuckken biraz bacakalrda egrilik varmis o da masajla hallolmuş aylar süren. Demem o ki, kendimden biliyorum alacak nefesim verecek hesabim varmiş ki Allah yaşatmiş. Yoksa benim dr bir duşugum oldu yatip uyuyodum butun gun ona rağmen kalmadi bebgim demekki hayat yokmuş kaderinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?