Gebeliğe Hazırlık Tükürük ???

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Tugcetug1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2019
870
329
33
Kızlar merhaba ilişki esnasında tukuruk kullanmak hamile olmaya engel mi ? Kuruluk problemim var şimdiye kadar oyle denedik ve 6 aydir olmuyor bebegimiz. Kayganlastricilarda engel mis sanirim tukurk kullanip hamile kalan var mi

Kayganlaştırıcı neye engelmiş, bebeğe mi?
Şaka yapıyorum deyin lütfen
Canim sansi azaltiyormus hicbisey kullanmamak en iyisiymiş oyle okudum ama emin degilim bende.bizde tükürükle deniyorduk 6 aydır olmuyor şimdi acaba oyuzden mi diye düşünmeye başladım.tukurukte bulunan enzimler spermi öldürüyormuş oyle okudum.kayganlastriciyi cok araştırmadım biz kullanmadgimiz icin

Tukuruk asidik bir sey zaten ph o bozar nitekim vajinaya girecek her sey ph bozar ama kayganlastiricilar bu is icin pha en yakin olanlar.

Öyle olsaydı doğum kontrol yöntemi olarak adlandırılmaz mıydı?
Düz mantık gidiyorum da, bazen cevap bu kadar basittir.

Sansi azaltiyormus sadece canim dun karsima cikti benimde emin olmak icin fikirlerinizi almak istedim
Ben öyle pek kaderci bir insan değilim, yani doğum ölüm ve evlilik dışında kaderci değilim diyeyim.
Ama bu konuda bizlerin elinde olan bir şey olmadığını iki gebeliğimde tecrübe ettim.
Bir zamanı var, alacak nefes varsa bizlere geliyor melekler, hepsi bu.
Olması ya da engellenmesi için ne yapsak boş, Allah ol der ve olur, ötesi yok.
Şans azalsa bile, milyonda 1 olsa bile size olmayacağının garantisi de yok.
Umarım tez zamanda sağlıklı bir bebek nasip olur size ve tüm isteyenlere.

Çok sagol içimi rahatlattiniz

Aaa hakikaten dimi :)) ay tövbe yarabbim benimde şimdi geldi aklıma . Düşünüyorumda tükürükle yapamadım yani , hala şaşkınım zaten ..

Tükürüğün ıslaklığını kullanıyorlar.
Şimdi yazarım da +18 olacak diye çekiniyorum.
Ya eline tükürüp ya da işte organlarına falan filan

Kesinlikle öyle. Mesela ben doğdumgum zaman doktorlar anneme %97 yaşamayacak bebeğiniz demişler hatta yaşarsa bile felç kalicak demişler ama çok şükür hayattayim ve oyle bir sağlik sorunum yok ha kucuckken biraz bacakalrda egrilik varmis o da masajla hallolmuş aylar süren. Demem o ki, kendimden biliyorum alacak nefesim verecek hesabim varmiş ki Allah yaşatmiş. Yoksa benim dr bir duşugum oldu yatip uyuyodum butun gun ona rağmen kalmadi bebgim demekki hayat yokmuş kaderinde

Başınız sağolsun, Allah bir daha göstermesin o acıyı.
Benzer bir hikayede bende var.
Annem bana hamileyken çok ağır ilaçlar kullanıyormuş hastalığı sebebiyle ve felaket kış olduğundan 1 ay kadar ulaşamamış ilaçları.
Beni defalarca doktora aldırmaya gitmişler, doktor inat etmiş almamış vücudun temizlenmiştir almıyorsun 1 aydır ilacı diye.
Annemler yaratık gibi bir şey doğmamı beklemişler çünkü radrasyona da bolca maruz kaldığı için ama sonuç malum:)
Sapasağlam bir beden ve akıl sağlığı.

Allah nefes, vermiş hayat vermiş.
Bana da 2 melek nasip etti, onlara can olmaya doğdum belki de bilemem.
Ama bu iş bizden çok çok öte bir şey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…