E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım ya çok güzel bir konuya değinmişsin bence.Bana kalırsa bu resim hep gözümüzn önünde biryerlerde durmalı ki unnuttuklarımızı hatırlayalaım.İşin en acısı da bu fotoğrafın gerisinde bir akbaba;açlıktan ölmesi için bu çocuğu bekliyor.Ödüllü bir fotoğraf bu.Bu fotoğrafı çeken sanatçı ordan ayrılıyor ve çocuga ne oldugunu kimse bilmiyor.Daha sonra bu adamcağız psikolojık bunalıma girip fotoğrafçılığı bırakıyor.Daha önce okumuştum.sizlerle de paylaşmak istedim.Allah kimseyi açlıkla terbiye etmesin.Bir kez daha hatırlattığın için sağol.:Saruboceq:
hedonizm nedir ayol.inan bilmiyorum.bu arada çok doğru bir yazı.özellikle ülkemizde her şey çok bol ve kıymet bilmiyoruz.Allah herkesin rızkını bol versinİnsanlar artık hedonizme bağlı yaşıyor,bunu görmek belki birkaç kişiyi uyandıracaktır.
Teşekkürler özlem.
hedonizm nedir ayol.inan bilmiyorum.bu arada çok doğru bir yazı.özellikle ülkemizde her şey çok bol ve kıymet bilmiyoruz.Allah herkesin rızkını bol versin