• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüket!Daha çok tüket...

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi
admin15985370rj1.jpg

Canım ya çok güzel bir konuya değinmişsin bence.Bana kalırsa bu resim hep gözümüzn önünde biryerlerde durmalı ki unnuttuklarımızı hatırlayalaım.İşin en acısı da bu fotoğrafın gerisinde bir akbaba;açlıktan ölmesi için bu çocuğu bekliyor.Ödüllü bir fotoğraf bu.Bu fotoğrafı çeken sanatçı ordan ayrılıyor ve çocuga ne oldugunu kimse bilmiyor.Daha sonra bu adamcağız psikolojık bunalıma girip fotoğrafçılığı bırakıyor.Daha önce okumuştum.sizlerle de paylaşmak istedim.Allah kimseyi açlıkla terbiye etmesin.Bir kez daha hatırlattığın için sağol.:Saruboceq:

Canım ya çok güzel bir konuya değinmişsin bence.Bana kalırsa bu resim hep gözümüzn önünde biryerlerde durmalı ki unnuttuklarımızı hatırlayalaım.İşin en acısı da bu fotoğrafın gerisinde bir akbaba;açlıktan ölmesi için bu çocuğu bekliyor.Ödüllü bir fotoğraf bu.Bu fotoğrafı çeken sanatçı ordan ayrılıyor ve çocuga ne oldugunu kimse bilmiyor.Daha sonra bu adamcağız psikolojık bunalıma girip fotoğrafçılığı bırakıyor.Daha önce okumuştum.sizlerle de paylaşmak istedim.Allah kimseyi açlıkla terbiye etmesin.Bir kez daha hatırlattığın için sağol.:Saruboceq:

Sana katılıyorum violette ne yazık ki yaşanan gerçekleri gözümüzle gördüğümüzde üzülüp hatırlıyoruz.Tüketim toplumu olarakelimizde avucumuzda ne varsa bitirmeye devam ediyor, bir taraftanda açlıktan yaşam mücadelesi veren aç insanları görsekte umursamaz olduk.:1no2:

İnsanlar artık hedonizme bağlı yaşıyor,bunu görmek belki birkaç kişiyi uyandıracaktır.
Teşekkürler özlem.

biraz fazla bencil davrandıgımızı fark ettım ne dersınız? Ya da bıraz fazla bazı seylere burun kıvırıyoruz... Sonra da mutlu olamadıgımız ıcın hayıflanıyoruz...Peki sebebını hıc dusunuyormuyuz??
Hiç kendimizi sçlamıyoruz suclıycak bırılerını arıyoruz... Aslında hersey bızım elımızde dıye dusunuyorum..Düşüncelerimizi değiştirebilirsek belki de sızlandıgımız hayatımızı da degıstırebılırızkaydirigubbakcemile5

MUTLULUK TABLOSU

Evini bir parti sonrası temizlemek için saatlerce uğraşıyorsan
Bir çok arkadaşın var demektir

Faturalarını ödeyebiliyorsan
Bir işin var demektir.

Pantolonun biraz sıkıyorsa
Aç kalmıyorsun demektir.

Gölgen seni izliyorsa
Güneş ışığını görüyorsun demektir.

Otobüsten indiğin yerden işyerine yolu uzun buluyorsan
Yürüyebiliyorsun demektir

Hükümet hakkında eleştiri yapabiliyorsan
Konuşma özgürlüğün var demektir

Yanındaki adamin sesinden rahatsız oluyorsan
Duyuyorsun demektir.

Camları silmen , çatıyı onarman gerekiyorsa
bir evde yasiyorsun demektir

Doğalgaz faturan yüklü geliyorsa
Isınıyorsun demektir

Yığınla yıkanacak ve ütülenecek çamaşırların varsa
Yığınla giyeceğin var demektir

Çalar saatin sabahın köründe çalıyorsa
Yaşıyorsun demektir

Aksamları kendini yorgun hissediyor ve bacakların ağrıyorsa
O gün üretici olmuşsun demektir

VE TÜM BUNLARIN FARKINA VARABİLİYORSAN!
MUTLUSUN DEMEKTİR

mutluluk.jpg

MUTLULUK;SORUNSUZ BİR YAŞAM DEĞİL.
ONLARLA BAŞA ÇIKABİLME YETENEĞİDİRyerimseniben

İnsanlar artık hedonizme bağlı yaşıyor,bunu görmek belki birkaç kişiyi uyandıracaktır.
Teşekkürler özlem.
hedonizm nedir ayol.inan bilmiyorum.bu arada çok doğru bir yazı.özellikle ülkemizde her şey çok bol ve kıymet bilmiyoruz.Allah herkesin rızkını bol versin

hedonizm nedir ayol.inan bilmiyorum.bu arada çok doğru bir yazı.özellikle ülkemizde her şey çok bol ve kıymet bilmiyoruz.Allah herkesin rızkını bol versin

Haz odaklı yaşamak,tüketim canavarı haline dönüşmek tatlım.

Dünya artık bu lanet düzenin pençesine girdi malesef bence.Şükreden yok,şikayet eden çok.

teşekkürler arkadaşım, gerçekten hergün yaptığımız, ama yapmamamız gereken hatalara değinmişsin.
umarım hepimizin aklı başına gelir ve bu gibi ufak şeyleri yapmaktan vazgeçip, ihtiyacı olan kişilerle paylaşırız..

Back