• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tukenmislik sendromu

sandriyon

Nirvana
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2012
11.300
25.883
798
35
15 aydir cok zor gunlerden geciyorum
35 yasindayim ama hayatim boyunca boyle zorlu gunler yasamadim. Ki hayatim hicde oyle toz pembe olmadi.
Ama suan oyle bi dibe batiyorumki boguluyorum. Cikmaya calisiyorum cirpiniyorum ama artik herkes hersey gozume batar, uzerime gelir oldu.

Ne anlatsam nerden baslasam onu bile bilmiyorum. Terapi al diyeceksiniz, 15 aydir 4 kez mecburi olarak psikologa gittim. Hastanenin ve jinekolog doktorumun zoruyla. Ama biraktim

Suan tekrar gitmek icin rdvu aldim oda 2 ay sonraya yer vardi...

Sorunları bölün küçük parcalara hayatî olanlar ayrı zamana birakilmasi gerekenler ayrı çözülmesi imkansız olanlar ayrı bir yerden başlamanız gerekenler ayrı

Biraz bahsetmem gerekirse

Hamileligimin son haftasi annemin kanser haberini doktor ilk bana haber etti. Cok buyuk soka girdim. Bu haberi annemden gizlemek zorunda kaldim bi sure, sonuclar resmi olarak kesinlesene kadar.

3. Dogumum sezeryan olacakti cunku bebek makatti. O ameliyathanenin soguklugu doktolarin asistanlarin soguk yuz ifadesi gozumun onunden gitmiyor.. daha cok detaya girmicem daha kotu oluyorum

4.gun eve ciktim ertesi gunu annem doktorda kanser haberini alirken dayimin kanserden vefaat haberi geldi. Okadar agir okadar zor bi lohusalik gecirdimki hala cikamiyorum.

Dogumdan 1 ay sonra tasindik, ben tasinma fobisi olan biriyim. O gunler korkunctu...
Annemin hastalikla olan mucadelesi cocuklar hayat beni okadar yoruyorki kendimden bile sogudum

Herzaman ailenin hem psikologu hem idari isleri bana bakiyodu. Ozellikle annemin cunku dil bilmiyor, cunku kiz evlat yardim eder cunku ben boyle kodlanmisim.

Haklisin ufacik bebek hastalik haberi hersey zorlamis. Ama kodlamalari birak sanirim yurt disindasin ufacik beklentilerin yada kendine sectigin görevlerin olsun gerisini duyma
Bebegin sana guc verecektir onun keyfini cikarmaya calis.
Allah rahmet eylesin, olum zor ama hepimiz icin her zaman kapida bekleyen gercek. Simdilik sifa ve bebegine odaklanmaya calis

Haklisin ufacik bebek hastalik haberi hersey zorlamis. Ama kodlamalari birak sanirim yurt disindasin ufacik beklentilerin yada kendine sectigin görevlerin olsun gerisini duyma
Bebegin sana guc verecektir onun keyfini cikarmaya calis.
Allah rahmet eylesin, olum zor ama hepimiz icin her zaman kapida bekleyen gercek. Simdilik sifa ve bebegine odaklanmaya calis
Odaklanmaya calisiyorum ama kac parcaya bolunecefimi bilemiyorum
Evet yurtdisinda yasiyorum. 3 tane cocugum var herbiri ayri ilgi isteyen yaslarda. Annemin doktor kontrolleri kemoterapisi hersey benim uzerimde .

Oo cok zaman gecmis.. ama bak 14 ay geride kalmis hersey gecer biraz huzurla uyumaya calis bu gece
2024 herkesi zorladi bende dahil
Iste gecmiyor biturlu
Cunku yasandi bitti degil
Surekli bir yuk surekli anlasilmazlik beni boguyo

Size de yazik 3 çocuk ile nereye kdr hic yardimci ihtimali yokmu
Biz 3 kardesiz
En buyuk abimle cok buyuk ailevi sebeplerden dolayi cok gorusmuyorum. Belki hatirlayan olur.konu acmistim buraya.. zaten annemde buyuzden kanser oldu. Onu saymiyorum bile
Kucun kardesimin yeni bebegi oldu, eskiden bazi rdvulara falan giderdi. Ama simdi calismayi bile birakti evde cocuk buyutuyor ( erkek kardesim) oda cogu seyi ustume yikti

15 aydir cok zor gunlerden geciyorum
35 yasindayim ama hayatim boyunca boyle zorlu gunler yasamadim. Ki hayatim hicde oyle toz pembe olmadi.
Ama suan oyle bi dibe batiyorumki boguluyorum. Cikmaya calisiyorum cirpiniyorum ama artik herkes hersey gozume batar, uzerime gelir oldu.

Ne anlatsam nerden baslasam onu bile bilmiyorum. Terapi al diyeceksiniz, 15 aydir 4 kez mecburi olarak psikologa gittim. Hastanenin ve jinekolog doktorumun zoruyla. Ama biraktim

Suan tekrar gitmek icin rdvu aldim oda 2 ay sonraya yer vardi...
Sorununuz nedir peki

Biz 3 kardesiz
En buyuk abimle cok buyuk ailevi sebeplerden dolayi cok gorusmuyorum. Belki hatirlayan olur.konu acmistim buraya.. zaten annemde buyuzden kanser oldu. Onu saymiyorum bile
Kucun kardesimin yeni bebegi oldu, eskiden bazi rdvulara falan giderdi. Ama simdi calismayi bile birakti evde cocuk buyutuyor ( erkek kardesim) oda cogu seyi ustume yikti
Ornegin annem ameliyat oldu komaya girdi cikti benim evimde kaldi ben baktim
Benim evim rahat ayri oda ayri tualet ayri katta bahceli oyuzden boyle olmasi daha uygun dedim.
Ama gecenlerde annem hastalandi 2 gun yanliz kalmamasi gerekiyodu kardesim resmen abla nasil yapalim sana getiriyom demi diye isin icinden cikti. Neden cunku onlarin artik sorumlu oldugu bir bebekleri var
Ama benim 3 cocugum var o sorun degil

Back