- 29 Eylül 2014
- 32
- 25
- 88
- 35
- Konu Sahibi pilavkutusu
-
hastanede yatmadım annemin baskısı yüzünden tedaviyi kendim bıraktım redepra kullandım ama beni benden aldı sadece içimi dökmeye bol bol konuşmaya ihtiyacım var o kişi dicek sen susun şu kişilere şöyle davran kendini şöyle iyi hissetçeksin dicek mesela korkuyorum insanlara konuşmaktan hep Bn hep Bn hatalıyım suçluyum takıntılıyım. Evlenmeden önce başka ciddi düşündüğüm kişi vardı isim yok diye istemedi vücudun güzel değil dedi kendine çeki düzen ve dedi bıraktıSuan evlimisin Nezaman aldatildin.Hastsnede yattiysan iyi gelmis olmasi lazim
.ilaci kendin birakma dr kontrolunde olsun herseyin..Ne sikintilarinvar hayata dair?
Bilginiz varsa paylaşır mısınız ilaca bagli yaşamak istemiyorum.çevrem beni düzeltmeye cakisiyo boş bogaz mısim mesela aklımla beynim arasında bişey yokmuş. Artık herkesten bağımi kopardimCanım sakın kendi kendine bırakma ilaçları psikiyatrın yanında psikologa da gitmeni öneririm çünkü semptomların sadece antidepresanla düzelmez. O bonibon gibi satılan antidepresanlar sandığınız kadar basit değil çünkü.
Çok teşekkür ederim iyi ki varsınız yanlış anlasilmicaksam eğer anlatayim baştan sona.olay hitap cumlesinden çıkıyor Bn kucuklugünden bu yana kuzenimle iyi idim taki bu yıla kadar adımı fikiye aramızda iki yaş var.takıntılıyım belki amw bana bu yıl ismimle hitaplarva bulunmaya başladı faceden güzellikle uyardim cvp vermedi.sinirli biri olduğum için ablamdan rica ettim konuş dedim bana Fikriye diye hitap etmesin dedim.çünkü ya fikoş denirdi ya da Fikriye abla.oda konuşmuş kuzenle kuzen tm demiş ama aynı harekete devam etti. Bnde onu insan içinde kizdirdim.kardeşi öğretmenlik okudu iki yıl ama olamadı mağazada çalıştı. Öğretmenlikten terfi edipte satış danışmanlığı mi yapıyor dedim.yanımda herkes vardı. Ablam annem çok kızdi.bana.rezil ettin diye aşağılama yapmışım. Kuzenim ablama böle saygi duymayıp Bnm istemediğim hareketi yaptı devam etti Bn böyle bişey yaptım herkes siper aldı banaİnsanlar en ufak lafı bile yanlış yöne çekebiliyor malesef onların kendi sorunları. Fakat bazen bazı şeyleri de söylememek gerek ne yazıkki patavatsızlıkla dürüstlük arasında ince bir çizgi vardır onu korumak gerek. Kendinizi değerlendirin gerçekten her konuda dedikleri gibi misiniz bunu anlayın. Örnek verin ne konuda boşboğazmışsınız? Elimden geldiğince yardım ederim canım mesleğim bu zaten
Bende öyleyim malesef doktora gidesim yok ama mecbur annem götürüyorArtık yardıma ihtiyacım olduğu için ya da psikiyatrisler önerdiği için bazı yaşadığım problemleri paylaşma gereği duydum. Arkadaşlar sanırım majik depresyonum var ve içinden kurtulamıyorum. Uzun zamandır da ilaç kullanıuorum anti-depresan ve destekleyici başka bir ilaç fakat terapiye gitme isteğim hiç yok. Kimseyle konuşmak için vereceğim enerjim bile yok. Bu halimden dolayı işimden bile oldum lütfen tavsiyelerinizi yazın paylaşımlar yapalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?