- 1 Eylül 2022
- 77
- -4
- 3
- Konu Sahibi limoncicegi2
merhaba, yaklaşık 1-2 ay sonra anelıkten dolayı ucretsız ıznım bıtıyor ıse baslayacağım. ekımde de uniye basladım örgün. bebeğim yarım gun krese basladı. 2 yılı askın evdeyım bebeğimle. ve cok bunalmıstım evde. okula basladım bu sebeple bu bana birazcık iyi geldi. simdide isim baslıyor. emınım buda kendı stresını getırecek olsada hem evden uzaklasmak hemde maddı rahatlama olarak benı cok rahatlatacak. çok az kaldı aslında ama o kadar bunalmısım ki şu son günleri geçiremiyorum... ve bu aralar coğu zaman içmde keşkeler pişmanlıklar. lise mezunu olarak ıse basladım evlendım , bebeğim oldu. guzel bır ısım var memurum ama buda evlıyken oldu. evlıyken atandık esımde bende. hep bi mücadele ıle geçti zamanımız. maddı manevı rahat keyıflı zamanlar geçiremedik. evimi dahi hala düzmeye calisiyorum 6 yıllık evlıyım. destek göremedık aılelerden. elbette can sağlığı olsun gerısı onemlı değil ama yorgunum.. hersey tadıyla yavas yavas olsaydı keske dıyorum bazen. unıde okuyan hıc bır seye acelesı olmayan kızlara ozenıyorum , kafa rahat okulumu okuyabılseydım yavas yavas ceyız duzseydım ıs guc hazırken evlenseydık cocuk olana kadar gezebılseydık vs üzülüyorum geriye bakınca.. olmus bıtmıs elbette ama . enerjıyle bakamıyorum hayata bır umutsuzluk tukenmıslık yılmıslık sankı battı balık yan gıdermıs gibi bir ruh hali... bişeyler yapmaya calısıyorum hayatta ama ucundan. yaşam enerjım yok. sız nasılsınız , bana neler dersiniz