• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

TÜİK açıkladı: Az eğitimliler daha mutlu

Bu tuik benim evime de geldi mutlu olduğumu söyledim ama ben eğitimliyim :)) sordukları sorular o kadar saçmaydı ki ülkenin durumunu buna göre oluşturmaları çok mantıksız.

Chess Chess gündem videodaki delikanlı mı? Ya ne kadar dünyadan bi'haber bir kadın olup çıktım ben yahu:KK61:
Hiçbirşey bilmiyorum, beni eğit, geliştir, donat, beni dünyaya dönük bir kadın yap chess:KK42:

meşazını aldım mune kardeşim, eğer sen de varsan, talebini üst komisyonda değerlendirip sana geri dönüş yapacağım :D :D :D

Milleti konu disi diye banla, kendin geyigin dibine vur Mune:KK70:
Buradaki kızlar kötü şeyler diyor ondan oldu, bana meşaz yollayacaklarmış:KK42:
Konuya yorumda yaparım hem :KK8:TÜİK'in bu anketi tepeden tırnağa algı oluşturmaya yaramış, kamu hizmetlerinden memnuniyet artmış, insanlar kendi geleceğinden umutluymuş duyda inanma :KK12:

Konuya yorumda yaparım hem :KK8:TÜİK'in bu anketi tepeden tırnağa algı oluşturmaya yaramış, kamu hizmetlerinden memnuniyet artmış, insanlar kendi geleceğinden umutluymuş duyda inanma :KK12:

Evet canım lütfen manipülasyonlara gelmeyelim :KK12::KK12:

Orneklem onemli istatistik arastirmalarinda. Ona bakmak lazim, ama mesazi almissin zaten:))

Back