- 17 Nisan 2012
- 30.412
- 65.400
- 598
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yeşil diye öteliyosunuz ama bir turkuaz kadar bilgilidir kendisiChess gündem videodaki delikanlı mı? Ya ne kadar dünyadan bi'haber bir kadın olup çıktım ben yahu
Hiçbirşey bilmiyorum, beni eğit, geliştir, donat, beni dünyaya dönük bir kadın yap chess
Chess gündem videodaki delikanlı mı? Ya ne kadar dünyadan bi'haber bir kadın olup çıktım ben yahu
Hiçbirşey bilmiyorum, beni eğit, geliştir, donat, beni dünyaya dönük bir kadın yap chess
Beyime sorsam o varım diyebilirsin derse varım diyeceğim, kutumda büyük mü var haahahahahahameşazını aldım mune kardeşim, eğer sen de varsan, talebini üst komisyonda değerlendirip sana geri dönüş yapacağım
Beyime sorsam o varım diyebilirsin derse varım diyeceğim, kutumda büyük mü var haahahahahaha
Beyime sorsam o varım diyebilirsin derse varım diyeceğim, kutumda büyük mü var haahahahahaha
Milleti konu disi diye banla, kendin geyigin dibine vur Mune
aranizdaki truva atiyim dikkat edinbi dk canım dost musun düşman mısın
Buradaki kızlar kötü şeyler diyor ondan oldu, bana meşaz yollayacaklarmışMilleti konu disi diye banla, kendin geyigin dibine vur Mune
Buradaki kızlar kötü şeyler diyor ondan oldu, bana meşaz yollayacaklarmış
Konuya yorumda yaparım hem TÜİK'in bu anketi tepeden tırnağa algı oluşturmaya yaramış, kamu hizmetlerinden memnuniyet artmış, insanlar kendi geleceğinden umutluymuş duyda inanma
Buradaki kızlar kötü şeyler diyor ondan oldu, bana meşaz yollayacaklarmış
Konuya yorumda yaparım hem TÜİK'in bu anketi tepeden tırnağa algı oluşturmaya yaramış, kamu hizmetlerinden memnuniyet artmış, insanlar kendi geleceğinden umutluymuş duyda inanma
yalnız mavi yakalım gündem hiç takip edilmiyor neden