• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tuhafım.

steelrose

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2011
50
0
36
Çanakkale
Merhabalar.
17 yaşındayım ve fen lisesine gidiyorum. İlerde ne olacağıma karar veremedim daha. Aslında her hangi bir üniversiteyi kazanacağıma inanmıyorum. Ders çalışamıyorum. Topluma adapte olamıyorum ve duygularımı kontrol edemiyorum. Herkes bana tuhaf diyor. Alıştım artık, kabullendim. Ama bu yaz çok boş hissettim. Kendimi tanımıyorum. Bir sorunum olunca zaten tuhafım deyip geçiştiriyorum. Ama ağlamaktan ve kaçmaktan yoruldum. Lütfen bana sorunumun ne olduğunu bulmamda yardım edin...

Merhabalar.
17 yaşındayım ve fen lisesine gidiyorum. İlerde ne olacağıma karar veremedim daha. Aslında her hangi bir üniversiteyi kazanacağıma inanmıyorum. Ders çalışamıyorum. Topluma adapte olamıyorum ve duygularımı kontrol edemiyorum. Herkes bana tuhaf diyor. Alıştım artık, kabullendim. Ama bu yaz çok boş hissettim. Kendimi tanımıyorum. Bir sorunum olunca zaten tuhafım deyip geçiştiriyorum. Ama ağlamaktan ve kaçmaktan yoruldum. Lütfen bana sorunumun ne olduğunu bulmamda yardım edin...

Sevgili Steelrose, sorununuzun ne olduğunu bulmanızda yardım etmemi istiyorsanız, bir randevu alıp gelmeniz lazım. Yazdığınız bilgilerle - siz de takdir edersiniz ki - ne teşhis koymak ne de tedavi oluşturmak mümkün olur.
Sizin yaşadığınız yere ne yakınlıktayım bilemiyorum, ama muhtemelen uzaktayımdır.
O nedenle yapmanız gereken yakınınızda bulunan bir meslektaşıma başvurmak ve bir süre düzenli destek almak.

Back