• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tuhaf Kız'ın Diyet Günlüğü

1.6.12
Öğle:
1 lt su
1 kase yoğurt
1 porsiyon zeytinyağlı fasulye
2 dilim kepek ekmeği
:18:​

nasılsın canım nasıl gdıyoru dıyet.......tartılıyomusun hıcc tablon aynı hep şeker.....
Tartılmıyorum ya canım ben unutmuşsun herhalde hihi :9:Böyle daha iyi. Tartılınca kendi kendime kuruyorum, mükemmel olmaya çalışıyorum falan takıntılı davranıyorum sonra her şey berbat oluyor.:31: Böyle gayet mutluyum. İnsanlar kilo verdiğimi söylemeye başladılar, giderek de artacak inşallah.:16: Artık acemi hırsı ile değil azim ve sabırla hareket ediyorum.:15::12::12:

Tartılmıyorum ya canım ben unutmuşsun herhalde hihi :9:Böyle daha iyi. Tartılınca kendi kendime kuruyorum, mükemmel olmaya çalışıyorum falan takıntılı davranıyorum sonra her şey berbat oluyor.:31: Böyle gayet mutluyum. İnsanlar kilo verdiğimi söylemeye başladılar, giderek de artacak inşallah.:16: Artık acemi hırsı ile değil azim ve sabırla hareket ediyorum.:15::12::12:

wwooowwww:)ama tartılmanı onerırım haftada 1 tartlıyorum ben motıve edıyor benı daha cok hırslanıyorum....

wwooowwww:)ama tartılmanı onerırım haftada 1 tartlıyorum ben motıve edıyor benı daha cok hırslanıyorum....
Ben motive olmuyorum tatlım tartılarak işte ya:31: Tam tersine şımarıyorum. Hırslanmak da istemiyorum azimli olmak daha iyi. Hırsıma yenik düşüyorum çünkü..:31:

Günaydın fıstıklaaaar:16:Israr ettiniz ettiniz en sonunda tartılmasam da göbeğimi ölçtüm. 15'inde yada 16'sında 97cm göbeğim vardı. Bu sabah 92 cm olmuş:12:

2.6.12:56:
Sabah:
1tl su
5-6 küçük dilim karpuz
1 dilim kepek ekmeği
Birkaç parça tel peynir

Bugün spora giderim diye düşünmüştüm ama gitmeyeceğim galiba.. Bir tatile ihtiyacım var, sınav haftası beni çok yordu. Hem de dsiplinimi kazanmak için zaman kazanırım diye düşünüyorum. Bugün kendime zaman ayıracağım yarın düşünürüz. Ajandamda birşeyler planlarım:12::9:

Bu akşam baya şımardım. Ekmek arası falan yedim, bi sürü meyve vs. İşte ilerleme görünce hemen şımarıyorum. Oyüzden artık en az bir ay boyunca tartılmak da göbek ölçmekte yok. Yarında dsiplinli şekilde diyetime devam ediyorum. 1 saat yürüyüş yapıyorum, 1 saat de yüzüyorum. Arayı açmadan harekete geçeceğim!:20:

Back
X