Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nasıl gitti 1 haftada??![]()
Tuhafcık bu hafta 2.4 kilo vermişim![]()
Helal olsun canııııım. Ben de 14 Mayıs'da tekrar tartılacağım. Hedefim 71 hadi bakalımnasıl gitti 1 haftada??![]()
Kaç gündür geziyorum vallahi canımtuhafcım nerlerdsin vallahi yoklıgunda ipin ucunu bıraktım.
kaç gündür geziyorum vallahi canımipin ucunu nasıl bıraktın bakayım tatlım sen neler yaptın???:44:
Kuru kayısı beni de rahatlatıyor. Tatlı ihtiyacımı karşılıyor. Ama okadar tok tutmuyor. Birde güzel bağırsak çalıştırıyor. Kesinlikle tavsiye ederim tatlımkız neler yapıyosun bakıyım valla ben saahları kuru kayısı yıcem artık hem bagırsakları calıstırıyo hemde valla acıktırmıyo sabah ara ogunumu yapmadım acıktıgım halde canım ıstemedı dusun yanı acayıp tok tutuyooo....
Kaç gündür geziyorum vallahi canımİpin ucunu nasıl bıraktın bakayım tatlım sen neler yaptın???:44:
13üne ertelendi canım. Gelecek haftaya gidicezuyamadım diyete canım ya az geldi ya cok:44: gemi turuna gittin mi?![]()
günaydııııınnn aferin sana kendi götürdüğünü yiyince fazla yemiyosun en iyisi oGünaydın kızlaaar.Ay günlüğümü çok özlemişim yahu. Çok seviyorum günlüğümü, burada stres atmak gibisi yok.
Şimdi hazırlanıyorum, işe gideceğim. Ve sadece kendi götürdüğüm yemekleri yiyeceğim.
![]()
Aynen öyle yoksa şirketin anlaşmalı lokantasında çeşit çok kendimi kaybetmek istemiyorum.günaydııııınnn aferin sana kendi götürdüğünü yiyince fazla yemiyosun en iyisi o