Herkese merhabalar!:79:
Öncelikle kısaca diyet geçmişimi yazmak istiyorum. Yaklaşık 13 yaşımdan beri az yada çok kilo vermek için diyet yapar dururum. Yıllardır bu işi nasıl başaramadığımı hala bilmiyorum. Görebildiğim tek neden iradesizliğim. :26:Gaza gelip diyete dört elle sarılıyorum, sonra neden yokken yavaş yavaş veya birden kendimi salıyorum. Bu halimden okadar utanıyorum ki artık insanlara "diyet yapıyorum" diyemiyorum.
Artık daha fazla saçmalayamam, kendimden utanır hale geldim. Disiplinli bir şekilde diyet yapmak ve düzenle şu kilolarımdan kurtulmak istiyorum. Artık kendime gelmem gerek. Kendimi kontrol ve motive etmek için buradayım.
19 yaşındayım. Üniversite 1. sınıftayım ve 2. sınıfa zayıf bir genç kız olarak geçmek istiyorum. Boyum 1.68.Kilomu ise bu Pazartesi tekrar ölçeceğim. Ağustos'a kadar tartılmayacağım. Umarım bir başarı öyküsü okursunuz, umarım size de yararlı olurum.
Öncelikle kısaca diyet geçmişimi yazmak istiyorum. Yaklaşık 13 yaşımdan beri az yada çok kilo vermek için diyet yapar dururum. Yıllardır bu işi nasıl başaramadığımı hala bilmiyorum. Görebildiğim tek neden iradesizliğim. :26:Gaza gelip diyete dört elle sarılıyorum, sonra neden yokken yavaş yavaş veya birden kendimi salıyorum. Bu halimden okadar utanıyorum ki artık insanlara "diyet yapıyorum" diyemiyorum.