Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O kişi değil Lutran eski üye ben hatırlıyorum hatta pirinç maskesi tarifi vermiştiNasıl değilsin?
Yorum yapanlara tesekkür edip konuyu kapattırdın.
Gördüm.
Sizi üzmek istemiyorum ancak bu tiynette bir adama nasıl çocuk emanet ediyorsunuz, aileniz yok mu? Bir de hayatımda biri var dediğiniz kişinin ipiyle nereye kadar. Bir şekilde kendi ayaklarınızın üzerinde durmayı öğrenmelisiniz. Biz kadınlar aciz değiliz, yeri gelince çok güçlü olabiliriz , üstelik bir anne çocuğu için dünya yıkar sonra yeniden kurar.Diğer konularımı biliyorsunuz . kendisi ablamı banyoda gozetlemisti o günden beri panik atak hastası olmuştum.18 yıldır ilaçlarla ayaktayım.benden 40 yaş büyüktu 18 yılım gitti.
Gittim hiç iyi değilim
Fazla drama queensin lutran.Nasıl öleceğimi düşünüyorum acılarım artık son bulsun ben dayanamiyorum
Lütfen ya lütfen biraz daha dayan,kendini toparlayıp iş bulmaya bak.Nasıl öleceğimi düşünüyorum acılarım artık son bulsun ben dayanamiyorum
Yaşamak istemiyorumFazla drama queensin lutran.
Bir insan yaşadıklarından ders alır ve hayatini ona göre şekillendirir fakat sen sürekli bir yakınma, kimsesizlik mevzusunun fazlaca arkasına saklanıp hayatı gelişine yaşayıp sonra da şikayet ediyorsun.
Sana defalarca dediler ama dinlemedin.
Pavyonlara düştün yine ders almadın.
Oralardan tanıdıgın insana adam muamelesi çektin ama bak durum bu.
Çocuğu olan bir annesin ama sürekli geçmişte bana öyle ettiler, böyle ettiler deyip bir sızlanma halindesin.
Silkelen kendine gel dedikçe ölmek istiyorum temalı konuşup duruyorsun.
Ölmeyi bayılmak sanıyorsun
Ne ara gittin de,ne ara tartıştınız da şiddet gördünüz.Yaşamak istemiyorum
Valla lutran bu da bir tercih ama bencil üstü bencil bir annelik örneği şu ölmek istiyorum temalı yine kendinden geçişlerin.Yaşamak istemiyorum