• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tuğrul Türkeş AK Parti'den milletvekili adayı

ben gerçekten merak ettiğim için sordum.hdp ye oy vermeyeceğimi biliyorum.akp,'nin eleştirdiğim çok yanı var.hepsinin var aslında.tuğrul türkeşin parti değiştirmesi tuhaf geldi .geçen chp den geçen kişi de öyle.fikirler değişirr anlıyorum ama böylesi uçurum kadar farkı nasıl aşıyorlar anlamıyorum.bu bölüm alıntılamayı saldırı gibi anlıyor galiba.bdv de de öyle gerçi.herşeyi saydığın bir insana nasıl dersin ki ;şimddi seninle devam edeceğim,senin görüşlerini paylaşıyorum.ki biliyorsunuz partilerin içinde de kimse eleştiri istemez.
tüm partilerin eleştirilecek yanı var,sanki herkes oy verdiği partinin herşeyine evet tamam mükemmel diye oy mu veriyor tabiiki hayır ama düşüncelerimize en yakın olana veriyoruz,belki de kötünün iyisi.işte bize zıt,istemediğimiz partinin iktidar olmasındansa kendimize en yakın olana veriyoruz haklısınız.

Tuğrul Türkeş için bende şaşırıyorum;geçmiş günlerdede yazmıştım,kendisi de bir birey,babası Alparslan Türkeş diye Mhp li olmak zorunda değil,kendisinin de düşünceleri var nihayetinde ama altmış yaşına kadar mhp liyim deyipte bir anda ''u ''dönüşü yapıp bir gecede akp ye geçmesi anlamsız.

sizi anlıyorum,haklısınız.

tüm partilerin eleştirilecek yanı var,sanki herkes oy verdiği partinin herşeyine evet tamam mükemmel diye oy mu veriyor tabiiki hayır ama düşüncelerimize en yakın olana veriyoruz,belki de kötünün iyisi.işte bize zıt,istemediğimiz partinin iktidar olmasındansa kendimize en yakın olana veriyoruz haklısınız.

Tuğrul Türkeş için bende şaşırıyorum;geçmiş günlerdede yazmıştım,kendisi de bir birey,babası Alparslan Türkeş diye Mhp li olmak zorunda değil,kendisinin de düşünceleri var nihayetinde ama altmış yaşına kadar mhp liyim deyipte bir anda ''u ''dönüşü yapıp bir gecede akp ye geçmesi anlamsız.

sizi anlıyorum,haklısınız.
ben şu partidenim,arkasındayım demek inanılmaz bir rahatlık aslında.sen düşünme başkası düşünsün.kimbilir babasının gölgesinde kaldı da yeni kendini arıyor.evet bana en yakın bulduğuma vereceğim bende.mhp'ye de meral akşener için kızdım.severdim kadını.

Back