• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tuğrul Türkeş AK Parti'den milletvekili adayı

SAĞLAM DURUŞU İLE KAPTI,AYRICA GEÇMİŞTEDE BİR NEGATİF DUYGUM YOKTUKİ,AMA SIZLERDEN NEFRETİ AKPYE GEÇMEKLE KAPTI :)))))
nesi sağlam peki.ilkelerinin hepsini çiğnemek mi,hakeret ettiği insanlara yamanmak mı?sizlerden diye niye kalıpladınız beni bilmiyorum ama ben herhangi bir yere ait değilim.sadece okuyor,araştırıyor ve oyumu 1 kasımda en doğru yere vermeye çalışıyorum.ama şunu söyleyeyim ki,pkk ve öcalan konusunda her dediği doğru çıktığı için mhp' yi mercek altına aldım.

Son düzenleme:
bu işler böyle, kim ne kadar kimin işine yarıyorsa oraya. tuhaf bişi değil, Mansur Yavaş'ta parti değiştirmişti, zaman zaman oluyor böyle şeyler.
sare senınle aynı fıkırde dğeilim,ne demek mansur yavaşta partı değiştirmişti,olurmu,o parti değiştirmedi,o zaman amaç,ak partıye karşı ıttıfaktı,melık gökçeki devırme planı ıdı,lütfen tatlım aynı şeymı :)))

o zaman siyasetçinin futbolculardan bir farkı yok mu demek istiyorsunuz?kar nerdeyse orda mı yani?anlamaya çalışıyorum sadece.parti tutmamayı anlarım.ama ilkeler ne olacak ki.hürriyette bir haber vardı;tuğrul türkeş neler demiş neler diye.gerçekten bu insanların nasıl yüzyüze bakacağını aklım almıyor.

Anam tek benmi şaşırdım geçmesine kimse şaşırmamış

Ben fransiz kalmışım demekki :KK22:
ben şaşırdım.insan o kadar saydırdığı bir yere nasıl gider.chp ye gitse daha anlardım.çünkü ona bildiğim kadarıyla bu tarz suçlamaları yoktu.

Chess Chess haklıymışsın geçti vallahi,daha dün bak altta verdiğim linkteki açıklamayı yapmıştı,ben de yok yok bunu söyledikten sonra dalga geçer gibi akp ye geçmez demiştim.Eşimde geçmeyecekte ne yapacak,para herşeyi yaptırır dedi,yok yahu bak adamın ağzından çıkanlara,paradan daha önemli şeyler var insanlar bir daha saygı duymaz demiştim.hayretler içerisindeyim şu anda,nasıl kendisine yakıştırdı da yaptı böyle birşeyi.

insan asıl böyle zamanlarda duruşunu kişiliğini sergiler,ne olursa olsun mhp liyim demeliydi,içinde olmasamda gönlüm mhp den yana demeliydi gerekirse bağımsız aday olmalıydı.

http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/siyaset/371485/AKP_yi_ziyareti_sonrasi_Turkes_ten_aciklama.html

Back