- 25 Ağustos 2014
- 6.767
- 8.892
- 448
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
babamın partisi babamın partisi eee noldu ki şimdi?
SAĞLAM DURUŞU İLE KAPTI,AYRICA GEÇMİŞTEDE BİR NEGATİF DUYGUM YOKTUKİ,AMA SIZLERDEN NEFRETİ AKPYE GEÇMEKLE KAPTI :)))))adamlığı akp ile mi kazandı?sizden takdiri kaptı.
Gel kiz gel o bahaneyle bogazi turlarizkalkmam bak yapışır kalırım
nesi sağlam peki.ilkelerinin hepsini çiğnemek mi,hakeret ettiği insanlara yamanmak mı?sizlerden diye niye kalıpladınız beni bilmiyorum ama ben herhangi bir yere ait değilim.sadece okuyor,araştırıyor ve oyumu 1 kasımda en doğru yere vermeye çalışıyorum.ama şunu söyleyeyim ki,pkk ve öcalan konusunda her dediği doğru çıktığı için mhp' yi mercek altına aldım.SAĞLAM DURUŞU İLE KAPTI,AYRICA GEÇMİŞTEDE BİR NEGATİF DUYGUM YOKTUKİ,AMA SIZLERDEN NEFRETİ AKPYE GEÇMEKLE KAPTI :)))))
sare senınle aynı fıkırde dğeilim,ne demek mansur yavaşta partı değiştirmişti,olurmu,o parti değiştirmedi,o zaman amaç,ak partıye karşı ıttıfaktı,melık gökçeki devırme planı ıdı,lütfen tatlım aynı şeymı :)))bu işler böyle, kim ne kadar kimin işine yarıyorsa oraya. tuhaf bişi değil, Mansur Yavaş'ta parti değiştirmişti, zaman zaman oluyor böyle şeyler.
ben şaşırdım.insan o kadar saydırdığı bir yere nasıl gider.chp ye gitse daha anlardım.çünkü ona bildiğim kadarıyla bu tarz suçlamaları yoktu.Anam tek benmi şaşırdım geçmesine kimse şaşırmamış
Ben fransiz kalmışım demekki