Tuğrul Türkeş AK Parti'den milletvekili adayı

Aile icinde bir derece affedilebilir soylenilen sozzler ama onun disinda ben sahsen hakkinda kotu konustugum kisinin yuzune bakamam ya da bana agza alinmayacak seyler soyleyen insanla da bir daha muhattap olmam. Bunu sindirebilen insanlarda var demekki.

Esine katiliyorum para herseyi yaptirir. Siyasetcilerin bir durusu olmali futbolcu gibi olmamalari lazim. Kim daha cok para verirse ona giderim kafasinda

Kışının tercıhı,sen öle olabilirsın,ama bana sorsan benı aldatan adamla durmam,örnek bu,ama ayrılmayanıda eleştıremeyız

Kizlar ornek vereyim sayin basbakan ve chp genel baskani meydanlarda birbirlerine atip tutuyorlar
Amannn saydiriyorlarda saydiriyorlar
SonucEki Görüntüle 1635767 olay bu siyaset bu
bu aynı şey değil.birinde koalisyon çalışması yapabilir miyiz diye konuşuyorlar.öbüründe ise benim siyasi görüşüm artık burda devam edecek,burayı içime sindirdim,buraya geldim diyor.

aile içinde de o kadar yüzgöz olmayı doğru bulmuyorum ben.ama ailede sorunlar bir şekilde aşılmaya çalışılabilir.aile sonuçta,kendilerini ilgilendiriyor.burdaki durum ise farklı bir durum.söylemediğini bırakmadığı bir siyasi yapıya gitmiş.üstelik kardeşi;babamın partisine,görüşlerine her fırsatta hakaret ediyorlar diye daha önce istifa etmişken aynı partiden.

deçenlerde de biri chp'den geçmişti akp'ye.o da önce söylediğinin tam tersini söyledi sonra.söylemek istediğim bu.insanın bir temel duruşu olmalı.chp'de gelmez Allah'ın elçisi,hop geçtim akp'ye gelir gelir.bu kadarı bana ters.özü sözü bir insan makbul olması gerekirken öyle olmamasını anlayamıyorum.

illederengarenk Yukaridaki cevabin P pelinyaman28 arkadasaydi ki anlatmak istedigim sjyasetciler hep birbiri hakkinda atip tutar yanyana gelince kuzu gibidirler.
P pelinyaman28 sana katiliyrm bende senin gibiyim o sekilde bir iletisim soz konusuysa yuzyuze bile bakamam ayni ortamda bile bulunamam ama siyasetciler boyle degil kendi duygusalliklarini isine yansitmayp ulke icin en hayirli isleri yapmalari gerekiyor.Siyasette hukumette istikrar surmeli her ne olursa olsun. illederengarenk topige girdiginden belli neden? Niye ? Soyledir boyledir diye herkesi alintilayip yorumlarina elestirilerini yansitiyorsun.Burasi siyaset topigi siyaset yapma yeri degil.Herkes kendince haberle olayla ilgili yorum yapar fikrini soyler kimse kimseyi yargilama veya yorumuna neden niye diye sorma hakki yok yonetiminde uyarisi kisiye degil konulara yorum yaziniz.Evvela bir arkadasla duzeyli bir sekilde sohbet ederek yazisabilirsin ama polemige girmemek sarti ile ama sana cevap yazmamama ragmen beni alintilamaya devam esiyorsun.Lutfen konu ile ilgili yorumunu yap.Kisilere satasma

Son düzenleme:
kişilere sataşmadım ben.sadece şahsi fikrimi söyledim.bunu neden sataşma anladınız bilmiyorum.amacım neymiş kiayrıca?ben amacımın anlamaya çalışmak olduğunu söyledim.siyaset falan da yaptığım yok.bu bölümü takip ettim biraz ve herkes birbirini alıntılayıp yorum yapıyor .bana has birşey değil yani.neden bunu beklediğinizi sormam sizi yargılama mıdır?anlamaya çalışmak mıdır.ben düzeysiz yazdığımı da düşünmüyorum ayrıca.bende sizin dediğiniz gibi kendi fikrimi söylüyorum gördüğünüz gibi.farklı birşey yaptığım yok yani.ayrıca gerçekten neden bu kadar genelleme ,yargılama merakı anlayamıyorum yani.ki,hiç bir siyasi partiye bağlı olmadığımı en baştan söyledim ben.ben amacımı böyle biliyorum yani.söylemek istediklerimden biride şu;madem siyasetçilerin işi bu,o zaman birbirinin yüzüne bakabilecek şekilde yorum yapsınlar.

Yani dogru olmasi gerekende bu zaten. ozel hayattada siyasettede insanlarin bir yeri bir cizgisi olmali dusuncesindeyim ben. Zamanla fikirler tabiki degisir degismelide zaten ama bu dunden bu gune kadar kisa bir surede oluorsa bu isin icinde bir samimiyetsizlik oldugunu dusunebiliriz. Tugrul turkese hayirli olur umarim aldigi karar. Bu arada siyaset icin kalp kirmaya degmez arkadaslar hepsi gelir gecer biz birbirimize kaliriz

Aynen kadin dayanismasi icerisindeyiz onemli olan fikir beyan etmek kimseyi incitmek degil

Aynen kadin dayanismasi icerisindeyiz onemli olan fikir beyan etmek kimseyi incitmek degil
Hepimiz bi alinganiz biri bizi alintiladiginda hiii bana mii dedin sana simdi gununu gostericem moduna geciyoruuz tahammulsuzuz. Aslinda hepimuz ortak bir duduncede birlesiyoruz. Hepimiz ulkemizin daha yasanilasi bir ulke haline gelebilmesi icin kisisel cabamuzi gosteriyoruz. ONemli olan bu bence kimse kimsenn dusmani degil. Alinti yaptigim kisileri anlamak istedigim icin alintilarim ven mesela elestirmek ya da asagilamak icin degil.

ben gerçekten merak ettiğim için sordum.hdp ye oy vermeyeceğimi biliyorum.akp,'nin eleştirdiğim çok yanı var.hepsinin var aslında.tuğrul türkeşin parti değiştirmesi tuhaf geldi .geçen chp den geçen kişi de öyle.fikirler değişirr anlıyorum ama böylesi uçurum kadar farkı nasıl aşıyorlar anlamıyorum.bu bölüm alıntılamayı saldırı gibi anlıyor galiba.bdv de de öyle gerçi.herşeyi saydığın bir insana nasıl dersin ki ;şimddi seninle devam edeceğim,senin görüşlerini paylaşıyorum.ki biliyorsunuz partilerin içinde de kimse eleştiri istemez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…