Sattı...babamın partisi babamın partisi eee noldu ki şimdi?
adamlığı akp ile mi kazandı?sizden takdiri kaptı.adamsın,adam,yakıştın akpye,hoşgeldin oğul türkeş
'satmışım bu dünyanın anasını,babasını 'şarkı vardı o geldi aklıma.ben çok şaşırıyorum.o kadar birbirine atıp tutan insanlar,nasıl yüzyüze bakabilecekler.dün hırsız dediklerine bugün ne diyecek ki.babamın partisi babamın partisi eee noldu ki şimdi?
neden?Isteee buydu bekledigim
koltuklar geçici,insanlık baki.sen koltuktan vazgeçmesende koltuk seni atıyor bir süre sonra.örnekler çok.çünkü hayat fani.bende gidip bi deniycem o koltukları ne menem koltukmuşlar yahu .. korkuyom yalnız kalkasım gelmez yapışır kalırım diye
Sen benim evdeki koltuklara gel sekerimbende gidip bi deniycem o koltukları ne menem koltukmuşlar yahu .. korkuyom yalnız kalkasım gelmez yapışır kalırım diye
koltuklar geçici,insanlık baki.sen koltuktan vazgeçmesende koltuk seni atıyor bir süre sonra.örnekler çok.çünkü hayat fani.
Sen benim evdeki koltuklara gel sekerim
eee attı işte demirel,erbakan,ecevit hepsinide attı koltuk.ama doğrusunuz pek bir uzun kalıyorlar siyasetçiler.hahah yok anam bunlar boğa güreşçisi gibi yapışıyolar koltuk atana kadar kar kardır:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?