Tuğrul Turan

Tuğrul Turan meme küçültme dikleştirme

• Tuğrul Turan

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    1

selinbulut123

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2016
2
1
46
Arkadaşlar lütfen Tuğrul Turan da meme küçültme dikleştirme ameliyatı olanlar lütfen lütfen acil yorumlarınızı bekliyorum.. Haftaya ameliyat olucam ve çok korkuyorum.. Daha önce başka bi doktora ameliyat olmuştum çok bu sefer son olsun istiyorum.. Acil cevap lütfen..

büyütme yaptıran vardı ama küçültme yaptıran görmedim ama dr una güven bence şu an ameliyat etseydi ben olurdum ona :)
hayırlı olur inşallah

büyütme yaptıran vardı ama küçültme yaptıran görmedim ama dr una güven bence şu an ameliyat etseydi ben olurdum ona :)
hayırlı olur inşallah
çok teşekkür ederim cevabın için
Büyütme yapan kişi memnun kaldımı? diğer doktorlardan çok farklı bi doktor. Fiyatı çok yüksek kendimi daha rahat hissetmek için yorumlara ihtiyacım var. Çok korkuyorum bu 3. Ameliyatım olucak

çok teşekkür ederim cevabın için
Büyütme yapan kişi memnun kaldımı? diğer doktorlardan çok farklı bi doktor. Fiyatı çok yüksek kendimi daha rahat hissetmek için yorumlara ihtiyacım var. Çok korkuyorum bu 3. Ameliyatım olucak
kesinlikli farklı bir dr hem kendisi hem uyguladığı teknik.
ben kas altı olduğuma pişmanım bizi kandırdılar (kk daki yorumlardan) kas altı olman lazım dokun az sonra protezi hissedersin dediler ve kas altı olmama rağmen hissediyorum elime geliyo ve ayrıca kol hareketlerinde memem oynuyo
tuğrul beye sordum görüntü olarak güzel olduğu için gerek görmedi bi de kapalı giyiniyorum dekolte giymedeğim için meme hareketlerini önemsemedik

Arkadaşlar lütfen Tuğrul Turan da meme küçültme dikleştirme ameliyatı olanlar lütfen lütfen acil yorumlarınızı bekliyorum.. Haftaya ameliyat olucam ve çok korkuyorum.. Daha önce başka bi doktora ameliyat olmuştum çok bu sefer son olsun istiyorum.. Acil cevap lütfen..
Ben göğüs büyütme ameliyatı oldum,2 yıl geçti göğsüm resmen aşağı saldı kendini.tavsiye etmiyorum

Merhaba ben geçen yıl Tuğrul beye ameliyat olmuştum,meme küçültme, 2.bir düzeltme operasyonu olucaktım, araya 2.hamileliğim girince erteledik, bugün haberim olmadığı için aradım kendisini fakat ulaşamayınca öğrendimki motorsiklet kazadında hayatını kaybetmiş 2016 Nisan ayında çok üzüldüm kendisiyle birebir sohbetlerimiz olduğundan çok iyi bir insandıTabiki muaynehanesinidekapanmış şimdi.
Bilgisi olan varmı sekreteri Asuman hanımın yeni iletişimi bilgileri yada hastalarından bilgi vesaire

X