How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Tugrul Turan,Teoman Doan,Fatih Dagdelen meme kltme ameliyat olanlar,grenler?

Merhaba
Tuğrul Turan Bey'e meme büyültme yapan var mı arkadaşlar. Benim küçük sadece büyültmek istiyorum. Eğer ameliyat olan varsa lütfen yaazarsa memnun olurum

Tuğrul beye meme küçültme ameliyatı oldum 2 hafta önce.yarın dikişlerim alıncak,,kendisinden acaip memnunum Allah razı olsun ondan. yaşantıma etkileri hemen görülmeye başladı bile:)yarın dikişlerim alındıktan sonra ayrıntılı bilgi veririm size..küçültme ücreti 8000tl fix..büüytmenin fiyatı farklı tabi
sevgiler

Merhaba arkadaşım,

Umarım hala bu siteye giriyorsundur. ben de dikleştirme ameliyatı olmayı düşünüyorum, küçülürse de cok kaz küçülecekler...
Tuğrul hocamla görüştüm 8 ay önce, beni düşündüren cok büyük bir ters T kesi yapması.. ama forumdan okuduğum kadarıyla bazı ameliyatlarda daha küçük kesi oluyormuş. Seninkiler ne durumda acaba? yardımcı olursan cok sevinirim
sevgiler

bence ameliyat izleri cok sorun olmamali sonucta önemli olan ameliyatin iyi gecmesi.izler zamanla geciyor nasil olsa yada insan alisiyor

ameliyat izleri büyük sorun canım bizler için( kötü dikiş) ben çok insan tanıdım, buralarda okudum izlerinden mutsuz çoğu tekrar düzeltme ameliyatı oldu...sonuçta aynada bedenimizi çıplak görüyoruz memede ve karında kötü izlerimiz olsun istemeyiz...ben aşırı takıntılı olduğum için iz konusunda daha hassas davranıyorum,meme küçültme ameliyatım iz konusunda çok başarılıydı,sırada karın germe var umarım onda da aynı mutluluğu yaşarım...senin izlerin nasıl? ne kadar oldu ameliyat olalı,ne ameliyatı oldun?

bence ameliyat izleri cok sorun olmamali sonucta önemli olan ameliyatin iyi gecmesi.izler zamanla geciyor nasil olsa yada insan alisiyor

merhabalar mimoza geçmiş paylaşımlarına baktım ameliyat olmamışsın,bu yazdığın doktorların ikisi ile görüşmüştüm...tuğrul bey ve teoman bey...frekansımız ve teknikleri kafama yatmadığı için olmamıştım ameliyatımı( T kesi yapmaları ve fiyatın yüksek gelmesi) meme küçültme topiğine bakarsan çok faydasını görürsün orada herkes sürecini baştan sona paylaşıyor...ben meme küçültme oldum sonucumu canlı görenler doktorun bu işte çok başarılı olduğunu görüp aynı doktora ameliyat oldular...kafandaki tüm doktorları listele ve görüş şans seninle olsun sevgiler.

Ayy nolur bana da yardımcı olun bende Tugrul hoca ile görüştüm 1 sene kadar önce ama bu ters t tekniği Gogus diklestirme Ameliyati için hiç hoşuma gitmedi.. Ayrıca korkuyorumda.. Elime göğüslerine dokunurken o izler gelsin istemiyorum tabi gozumede gozukmesinler.. Önümüzdeki ay izne cikicam belki ameliyat olucam ama izler cok önemli.. Tugrul Turan a diklestirme yaptıranlar nolur bana foto yollayinn.. İzleriniz ne durumda ?? Kiminlerinin kalemle çizilmiş gibi kimilerinin ki yorgan dikilmiş gibi oluyomus:( Tugrul hoca nin gösterdiği resimler hep operasyondan 15 gun sonra olan resimler falandi.. Ben bir sene sonraki hallerini merak ediyorum:((( nolur yardımcı olun:((

ameliyat izleri büyük sorun canım bizler için( kötü dikiş) ben çok insan tanıdım, buralarda okudum izlerinden mutsuz çoğu tekrar düzeltme ameliyatı oldu...sonuçta aynada bedenimizi çıplak görüyoruz memede ve karında kötü izlerimiz olsun istemeyiz...ben aşırı takıntılı olduğum için iz konusunda daha hassas davranıyorum,meme küçültme ameliyatım iz konusunda çok başarılıydı,sırada karın germe var umarım onda da aynı mutluluğu yaşarım...senin izlerin nasıl? ne kadar oldu ameliyat olalı,ne ameliyatı oldun?

Merhaba jelesec :) sizin meme küçültme ameliyatınız anladığım kadarıyla cok başarılı olmus :) Dr ismi nedir acaba ?? Özelden msj yazma hk olmadıgı icin burdan sormak istedim :S

Merhaba jelesec :) sizin meme küçültme ameliyatınız anladığım kadarıyla cok başarılı olmus :) Dr ismi nedir acaba ?? Özelden msj yazma hk olmadıgı icin burdan sormak istedim :S

Allaha şükür ben ve benden sonra olan tüm arkadaşlarımın sonuçları çok başarılı :nazar: nlglpd arkadaşımın ve serap38.nicli arkadaşlarımın albümü var resimlerine bakabilirsiniz :34: ben karın germe ameliyatı olacağım yakında aynı doktora:34: sürecimi bu başlıkta yazdım http://www.kadinlarkulubu.com/meme-...i-ilgili-tecrubelerimizi-paylasalim-1234.html arada hala yazıyorum benim ameliyat olduğum doktora yeni ameliyat olan üyeler var son sayfalarda onlara da sormak istediğiniz olursa sorabilirsiniz :34:

Son düzenleme:
Kendisi gerek hekim olarak gerekse insan iliskileri acisindan etik davranmamaktadir..tv programlarinda cikarak yaygin olan populer olma yaklasimini benimseyen bir hekimdir..basarisiz bir hekimdir..basarisizligini kabul etmeyen ve hastasini magdur eden ve bunu umursamayan bir yaklasim tavri icerisindedir..boyle hekimlerden uzak durma gerekliligi dusuncesindeyim..hatta bu tavirda insanlara hekim degil tip fakultesi mezunu demek daha dogrudur..

Kendisi gerek hekim olarak gerekse insan iliskileri acisindan etik davranmamaktadir..tv programlarinda cikarak yaygin olan populer olma yaklasimini benimseyen bir hekimdir..basarisiz bir hekimdir..basarisizligini kabul etmeyen ve hastasini magdur eden ve bunu umursamayan bir yaklasim tavri icerisindedir..boyle hekimlerden uzak durma gerekliligi dusuncesindeyim..hatta bu tavirda insanlara hekim degil tip fakultesi mezunu demek daha dogrudur..

Aradan 1 sene geçmiş ama görünce yazmadan edemedim. Konu başlığında kastedilen Tuğrul Turan'dan bahsettiginize veya Tuğrul Turan diye sahte kimlikle sizi kandırmış birinden bahsetmediginize emin misiniz? Zira kendisi gerek hekimliği gerek insanlığı açısından yaptığınız yorumun her bir cümlesinin tam zıttı noktada bir hekimdir. Bu kadar tezatlik olmasa herkesin kendi fikri diyeceğim ama resmen ironi yapmışsınız.

ben de tuğrul turana ameliyat olacaktım karar vedim.telefonla aradım görüştük.ben göğüslerimin 80 beden olmasını istiyorum dedim.o da ben yakışanı yaparım dedi.ben de bu yüzden vazgeçtim.

çünkü bunca yıl düşünüp konsantre olmuşum,bu ameliyat büyük bir ameliyat.eee ameliyat olup uyanıcam bir sürü eziyet bir sürü para ama göğüslerim istediğim beden değil.böyle şey olur mu.

paramı hazırlamıştım,psikolojimi hazırlamıştım.ama şimdi başka doktor araştıryom.

h e i d i h e i d i mrhb aylardır küçültme adına yazılan yazıları araştırıp duruyorum,aslında yazılanlardan birde Tuğrul bey ile görüşmekti niyetim fakat şu anki internetten bulduğum estetikbilgi olarak görünen mail adresinden cevap alamadım erilerde görünüyor muaynehanesi.paranıda hazırlamışsın sana fiyat ile ilgili rakam ne söyledi şuanki güncel fiyatı çok merakediyorum yazılanlar hep önceki yıllara ait:( görüşme talep etmeden ücret konusunu öğrenebilirsem kendimi aşıyırsa hiç gitmiyim:( çok uzun oldu:( yardımcı olursan sevinirim

• Beğen
Reactions: s u
h e i d i h e i d i mrhb aylardır küçültme adına yazılan yazıları araştırıp duruyorum,aslında yazılanlardan birde Tuğrul bey ile görüşmekti niyetim fakat şu anki internetten bulduğum estetikbilgi olarak görünen mail adresinden cevap alamadım erilerde görünüyor muaynehanesi.paranıda hazırlamışsın sana fiyat ile ilgili rakam ne söyledi şuanki güncel fiyatı çok merakediyorum yazılanlar hep önceki yıllara ait:KK43: görüşme talep etmeden ücret konusunu öğrenebilirsem kendimi aşıyırsa hiç gitmiyim:KK43: çok uzun oldu:KK43: yardımcı olursan sevinirim

0.212.278 67 41 canım ben bu numaradan ulaştım.fiyat 12 bin ya da 13 unuttum ama bu iki fiyattan biri.

ben de kendisine karar verdim.fakat diğer yorumlarımda da yazmıştım,bana istediğin ölçüde yapamam yakışanı yaparım dedi.bu beni durdurdu.ama şimdi düşünüyorum bu kötü bir şet değil.
ben de zayıflamaya karar verdim zayıflarsam daha da küçültür diye düşündüm.

yani benim param hazır,yılların araştırmasıyla psikolojim de hazır.

yine de kararım tuğrul bey olacak sanırım.

ben yıllardır araştırıyorum canım.bu kış başı gibiydi aramıştım.fiyat buydu.çok pahalı tabii.

Teşekkür ederim cevabına.
Aslında evet o yönden bakılırsa doğru vücudunla orantılı olması gerçekren çok önemli ben doğum sonrası kilolarımı verdim çok şükür ama tabi memeler büyüktü zaten sarktı birkaç doktorla görüştüm açıkcası tatmin olmadım elimizden geldiğince küçültürüz dediler ama gösterdikleri resimler pek tatmin etmedi açıkcası mail attım kendisine ama cvp alamadım t.t@estetikbilgi baştaki t ler açık isim olarak oluyor doğrumu bilemedim.eğer ulaşabilirsem görüşmeye gidip yaxz gelmeden olmak istiyorum haberdar ederim sevgiler:)

• Beğen
Teşekkür ederim cevabına.
Aslında evet o yönden bakılırsa doğru vücudunla orantılı olması gerçekren çok önemli ben doğum sonrası kilolarımı verdim çok şükür ama tabi memeler büyüktü zaten sarktı birkaç doktorla görüştüm açıkcası tatmin olmadım elimizden geldiğince küçültürüz dediler ama gösterdikleri resimler pek tatmin etmedi açıkcası mail attım kendisine ama cvp alamadım t.t@estetikbilgi baştaki t ler açık isim olarak oluyor doğrumu bilemedim.eğer ulaşabilirsem görüşmeye gidip yaxz gelmeden olmak istiyorum haberdar ederim sevgiler:)

tamam canım.inşallah kurtulursun.bilgileri bekliycem.ben de spora devam edip zayıflaycam inşallah.sonra ben de olucam.

Canım şimdi aradım görüşme için en erken randevu Mayıs 15:KK43: kendisi bu aralar öok yoğunmuş birde sekreteri başka mail adresi verdi. Ama en azından operasyona karar verilirse mayıs ayı çıkmadan gün verebiliyor:) bilgilendiricem

• Beğen
Back