merhaba arkadaşlar uzun bir aradan sonra yazıyorum bu arada evlendim düğün balayı el öpme bayramlar filan derken yazamadım...22 Aralıkta Tuğrul Turana meme büyütme ameliyatı oldum...öncesinde çok düşündüm çok korktum bekledim ama doktor beyle karşılaşınca tüm korkum geçti çünkü çok güven verdi ve acı kan olmaması beni cesaretlendirdi...evet ben çok hassas birisi olmama rağmen zorlanmadım. Tek başıma gittim ameliyata girdim 45 dk içinde uyanmıştım bile. Tabi hiçbir acı yok diyemem ama 2 saat sonra kendim kalkıp lavaboya gittim. Akşam 6 da çıkacaktım ama benim tansiyon sorunum oldu baş dönmesi mide bulantısı o sebepten gece hastanede kaldım.süreç çok kolaydı kısacası...Peki ya sonuç??? tam istediğim gibi hatta sandığımdan büyük oldu kas üstü yapıyor zaten kesinlikle çok doğal kimse bişey anlamadı benimde istediğim buydu 3 ay sonra tam kıvamında sallanmaya başlıyorameliyat sonrası da çok ilgili bir doktor. Kesinlikle reklamını yapayım gibi bir niyetim yok zaten buna ihtiyacı yok sadece benim gibi çok isteyen ama çok korkanlara yardımcı olmak istiyorum...benim hiç göğsüm yoktu şuan 75 bedenden taşıyorçok mutluyum eşim de tabikii