• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tugcenin cicileri :)

Geçmiş olsun ve güle güle kullan:)) masaj yapınca yumuşar,sonradan tekrar sertleşir.Merak etme.1 yıl böyleymiş.Sonrasında tamamıyle doğal kıvama gelirmiş.Şu anda sert olması gayet normal.Ancak 6 ay sonunda daha yumuşak kıvama gelirler.1 yıl sonra da tam şekli ve kıvamı otururmuş.Ama hiçbir zaman normal göğüs kıvamı kadar yumuşak olmayacak .Zaten olması da beklenemez.Sonuçta protez konuyor.Açıkçası kimse de çok yumuşak olmasını istemez diye düşünüyorum.Normal göğüse göre biraz daha sert olması mantıklı.2 göğüs arasında fark olması da normal.Zamanla eşitleniyor.Birinde ödem daha fazla olabilir.Hepsi geçecek meraklanma.Zoru gitmiş nasılsa:))

teşekkür ederim fitness
aynen öyle zoru gitti gerçi önceki hallerini düşününce iyiki diyorum :)
tabi süreç uzun sabırlı olmak gerekiyor ama insanoğlu işte merak :)
gariptirki aynadan bakınca belirgin bir fark yokmuş gibi ama fotoğrafta inanılmaz bi fark var iki göğüs arasında
neyse artık masaja devam.. meme hasreti çeken 15 gün boşluğu olan herkese tavsiye edelim ;)

teşekkür ederim fitness
aynen öyle zoru gitti gerçi önceki hallerini düşününce iyiki diyorum :)
tabi süreç uzun sabırlı olmak gerekiyor ama insanoğlu işte merak :)
gariptirki aynadan bakınca belirgin bir fark yokmuş gibi ama fotoğrafta inanılmaz bi fark var iki göğüs arasında
neyse artık masaja devam.. meme hasreti çeken 15 gün boşluğu olan herkese tavsiye edelim ;)

Kesinlikle katılıyorum sana.Gerçekten isteyen,zamanı,imkanı ve biraz da dayanma gücü olan herkese tavsiye ederim.Süreç oldukça uzun.Bence 6 ay ve 1 yıl gibi süreçlerde değerlendirmek lazım.Hele ki kasaltı olunca sanırım şekli daha zor oturuyor.Fark zamanla çok çok azalacak.Masaja devam.Aksatmamak lazım.Sevgiler,

canım geçmiş olsun tekrar aylin hanımdan baya memnunsun anlaşılan ameliyat kesin nerde ve kas altımı oldun?

kesinlikle cok memnunum aylin hanimdan,herkese de tavsiye ediyorum zaten,yine bi estetik dusunsem yine onu tercih ederdim....ameliyat kesim gogus altinda,evet kas altina 350cc ultra high profile yuvarlak takildi

geçmişolsun bende düşünüyorum 30 yaşındayım ama çocuğum yok ilerde sorun olurmu ne kadara maal oluyo bide bayan dr istiyorum iyileşme hastanede yatma süresi nekadar?

kas altina konuldugu zaman sut bezlerine mudahale edilmedigi icin emzirme sikintisi olmuyormus,hastanede 1 gece yatiliyor benim goguslerim biraz anormaldi oyuzde ameliyatim 2 saate yakin surdu fakat normal bi goguse protez takilmasi 45dakika civari suruyormus tabi aylin hanim cok profsyonel oldugu icin boyle...buraya fiyat yazmam dogru olur mu bilmiyorum fakat muayene olmak isterseniz zaten muayene ucreti almiyor aylin hanim,gidin bi gorusun gorsun ve size en uygun fiyati da belirler zaten dusunuyorsaniz eger

kas altina konuldugu zaman sut bezlerine mudahale edilmedigi icin emzirme sikintisi olmuyormus,hastanede 1 gece yatiliyor benim goguslerim biraz anormaldi oyuzde ameliyatim 2 saate yakin surdu fakat normal bi goguse protez takilmasi 45dakika civari suruyormus tabi aylin hanim cok profsyonel oldugu icin boyle...buraya fiyat yazmam dogru olur mu bilmiyorum fakat muayene olmak isterseniz zaten muayene ucreti almiyor aylin hanim,gidin bi gorusun gorsun ve size en uygun fiyati da belirler zaten dusunuyorsaniz eger

canım benim göğüslerim anormaldi demişsin çok küçük olduğu için mi aceba benm öyle ve ii bir doktor seçip pişman olmak istemiyorum aylin hanımı ocak ayıda forumda cok soruştudm amkimse çıkmadı sana sorularım ondan ::)

kucuktu yani B kap takiyordum ama yari dolgulu b cup'ti...ama bendeki asil farklilik goguslerimin koltukaltina dogru kaymis olmasi,bir de zayifladigim icin catlaklarim mevcuttu,sag gogus ucum olmasi gereken en alt sinirin daha da altindaydi..her doktorun simetri saglayamicagi haldeydi kisacasi sag ve sol gogsum birbirinden farkliydi biraz...ama aylin hanim o kdr profesyonel bir is cikarmisti simdi bakmaya doyamiyorum..ayrica sadece aylin hanim degil yanindaki hemsiresi hatta gittigimizde bizimle ilk ilgilenen asistani gulbin hanim o kadar iyi insanlar ki hic yabancilik cekmedim hicbirine karsi...gidip gorusmek istersen muayene ucreti almiyor zaten,bakiyor ne olablr diye anlatiyor uygun secenekleri,yaninda begendgn bi gogus resmi goturursen daha iyi olur ona gore bakarsiniz...muayeneden sonra fiyat konusunda ya da her hangi bi konuda kafana yatmazsa yaptrmazsin olur biter.yuzyuze gorusmekte fayda var doktora guveneip gvenemeyecgini az cok anlarsin muayene esnasinda..ben annemi de gogus kanserinden kaybettigim icin bu konuda oldukca arastirma yapmistim ve sonucta da dogru karar verdigime inaniyorum zaten

kucuktu yani b kap takiyordum ama yari dolgulu b cup'ti...ama bendeki asil farklilik goguslerimin koltukaltina dogru kaymis olmasi,bir de zayifladigim icin catlaklarim mevcuttu,sag gogus ucum olmasi gereken en alt sinirin daha da altindaydi..her doktorun simetri saglayamicagi haldeydi kisacasi sag ve sol gogsum birbirinden farkliydi biraz...ama aylin hanim o kdr profesyonel bir is cikarmisti simdi bakmaya doyamiyorum..ayrica sadece aylin hanim degil yanindaki hemsiresi hatta gittigimizde bizimle ilk ilgilenen asistani gulbin hanim o kadar iyi insanlar ki hic yabancilik cekmedim hicbirine karsi...gidip gorusmek istersen muayene ucreti almiyor zaten,bakiyor ne olablr diye anlatiyor uygun secenekleri,yaninda begendgn bi gogus resmi goturursen daha iyi olur ona gore bakarsiniz...muayeneden sonra fiyat konusunda ya da her hangi bi konuda kafana yatmazsa yaptrmazsin olur biter.yuzyuze gorusmekte fayda var doktora guveneip gvenemeyecgini az cok anlarsin muayene esnasinda..ben annemi de gogus kanserinden kaybettigim icin bu konuda oldukca arastirma yapmistim ve sonucta da dogru karar verdigime inaniyorum zaten

ben aslında hasan beyidüşünüyorumama aklıma takılan bir konu var aynı şeyi başka doktorlarada söyleyecek mi merak ediyorum zaten gülbin hanımla konuşmutuk oda aylin hanıma ameiyat oolmuş çok memnunum diyordu. Neyse hayrlı br karar veririm inşallah:)

kucuktu yani B kap takiyordum ama yari dolgulu b cup'ti...ama bendeki asil farklilik goguslerimin koltukaltina dogru kaymis olmasi,bir de zayifladigim icin catlaklarim mevcuttu,sag gogus ucum olmasi gereken en alt sinirin daha da altindaydi..her doktorun simetri saglayamicagi haldeydi kisacasi sag ve sol gogsum birbirinden farkliydi biraz...ama aylin hanim o kdr profesyonel bir is cikarmisti simdi bakmaya doyamiyorum..ayrica sadece aylin hanim degil yanindaki hemsiresi hatta gittigimizde bizimle ilk ilgilenen asistani gulbin hanim o kadar iyi insanlar ki hic yabancilik cekmedim hicbirine karsi...gidip gorusmek istersen muayene ucreti almiyor zaten,bakiyor ne olablr diye anlatiyor uygun secenekleri,yaninda begendgn bi gogus resmi goturursen daha iyi olur ona gore bakarsiniz...muayeneden sonra fiyat konusunda ya da her hangi bi konuda kafana yatmazsa yaptrmazsin olur biter.yuzyuze gorusmekte fayda var doktora guveneip gvenemeyecgini az cok anlarsin muayene esnasinda..ben annemi de gogus kanserinden kaybettigim icin bu konuda oldukca arastirma yapmistim ve sonucta da dogru karar verdigime inaniyorum zaten

ben de aylin hanımdan randevu aldım yarın gideceğim inşallah 4te :) dediğin gibi ben de gülbin hanımdan inanılmaz elektrik aldım o kadar samimi davrandı ki. her şeyi en ince detayına kadar anlattı uzun uzun üstelik henüz görüşmeden, telefonda... kendilerine çok güvendim gerçekten. sana da çok geçmiş olsun, gerçi 2 yıl geçmiş ama. allah mesut etsin hep hiç sıkıntı çıkmaz inşallah :)

Back