uzun zamandir siteyi takip ediyordum fakat yeni uye oldum ve ilk mesajimi da bu bolume yazmak istedim hem ameliyatimdan bahseder hem de braz kendimi tanitmis olurum dedim :) oncelikle hepinize iyi aksamlar :) 22 yasimdayim universite ogrencisiyim ben,1 sene once 25 kilo vererek 42 bedenden 36 bedene inmeyi basardim :) fakat goguslerimde sarkma catlak sekil bozuklugu falan ne ararsak vardi cok doktor aratirdim sonun da prof. aylin hanima ameliyat oldum 2 hafta once...ultra high profile 350cc kas altina takildi gogus alti kesisi ile ve sag gogus ucumun yeriyle de ufak bi oynama yapildi..agri esigim dusuk oldugu icin ameliyat sonrasi pek sikintim olmadi,ilk 2 3 gun yataktan dogrulurken sikinti ceksemde 4.gunumde disarda gezmeye bile basladim :) fakat ameliyat daha ziyade sag tarafimda sikinti verdi bana,solum superdi fakat sag kolum daha fazla odem topladi ve nedense agrisi daha fazla oldu..suanda tam olarak yumusamadi tabiki ama asiri bi sertlik de yok...cok memnun kaldim gercekten kendime guvenim geldi.ilk sudyen alisverisime de bu gun ciktim :) balensz olmak sartiyla sudyen takabilirsin dedi doktorum ve koyuldum arastirmaya,eskiden yarim dolgulu 85B takardim bgn ici bombos 85D cup ve C cup tam oturdu uzerime...en basta moralim bozuldu 95 bedenlerin cuplari tam oturuyordu fakat sirt kismi cok buyuk geliyordu,buyuk kap ve dar sirt dha zor bulunuyormus zaten fakat bi yerde buldum 85D ve cok sevindim :) suanda hicbir sikintim yok fakat kapsul olusursa diye de korkuyorum acikcasi insallah boyle bir sey yasamam...ameliyat oncesi forumdaki yazilari cok takip etmistim cok da faydasi olmustu bana oyuzden burda paylasmak istedim
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Tugcenin cicileri :)
- Konu Sahibi Carsi1903
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Bn de 2 hAfta once ameliyat oldum. Suan sag gogsum daha top gibi sol gogus bayagi duzeldi. Sanirim sag kolumu daha cok kullandigim icin sorun yaratiyor diye dusunuyorum. Ama 2 gun oncesine gose sag taraf da bayagi duzeldi. Tek derdim sol gogus ucumda hissizlik. İyi ki yaptirmisim diyorum ama super oldular :)
Geçmiş olsun cnm benimde ameliyatım 15martta dikişler çok rahatsız edıyormu???en çok korktuğum dikişler ve ameliyat sonrasıuzun zamandir siteyi takip ediyordum fakat yeni uye oldum ve ilk mesajimi da bu bolume yazmak istedim hem ameliyatimdan bahseder hem de braz kendimi tanitmis olurum dedim :) oncelikle hepinize iyi aksamlar :) 22 yasimdayim universite ogrencisiyim ben,1 sene once 25 kilo vererek 42 bedenden 36 bedene inmeyi basardim :) fakat goguslerimde sarkma catlak sekil bozuklugu falan ne ararsak vardi cok doktor aratirdim sonun da prof. aylin hanima ameliyat oldum 2 hafta once...ultra high profile 350cc kas altina takildi gogus alti kesisi ile ve sag gogus ucumun yeriyle de ufak bi oynama yapildi..agri esigim dusuk oldugu icin ameliyat sonrasi pek sikintim olmadi,ilk 2 3 gun yataktan dogrulurken sikinti ceksemde 4.gunumde disarda gezmeye bile basladim :) fakat ameliyat daha ziyade sag tarafimda sikinti verdi bana,solum superdi fakat sag kolum daha fazla odem topladi ve nedense agrisi daha fazla oldu..suanda tam olarak yumusamadi tabiki ama asiri bi sertlik de yok...cok memnun kaldim gercekten kendime guvenim geldi.ilk sudyen alisverisime de bu gun ciktim :) balensz olmak sartiyla sudyen takabilirsin dedi doktorum ve koyuldum arastirmaya,eskiden yarim dolgulu 85B takardim bgn ici bombos 85D cup ve C cup tam oturdu uzerime...en basta moralim bozuldu 95 bedenlerin cuplari tam oturuyordu fakat sirt kismi cok buyuk geliyordu,buyuk kap ve dar sirt dha zor bulunuyormus zaten fakat bi yerde buldum 85D ve cok sevindim :) suanda hicbir sikintim yok fakat kapsul olusursa diye de korkuyorum acikcasi insallah boyle bir sey yasamam...ameliyat oncesi forumdaki yazilari cok takip etmistim cok da faydasi olmustu bana oyuzden burda paylasmak istedim
Benim bugun dİkislerimin ucunu kesti doktor. Vucutta eriyen dikismis. 3 gun antibiyotikli krem kullanacagim daha sonra iz kalmamasi icin silikonlu bir krem yazdi onu kullanacaigim. Dikisleri ilk defa bugun acik gordum. Doktorumun ellerine saglik incecik dikmis. İzler %100 gecer gibime geliyor. Kesi yerini de cok iyi yapmis sutyen altindan asla gorunmuyor. Bnce doktorunuz iyi ise hic korkmayin. Sitede birkac fotograf gordum bazi arkadaslarin kesi yerleri cok asagidan yapilmis ve yirgan diker gibi dikis atmislar. Soyledigim gibi hersey doktorunuzun becerisine kalmis
- 15 Ekim 2010
- 16.012
- 8.835
- 498
uzun zamandir siteyi takip ediyordum fakat yeni uye oldum ve ilk mesajimi da bu bolume yazmak istedim hem ameliyatimdan bahseder hem de braz kendimi tanitmis olurum dedim :) oncelikle hepinize iyi aksamlar :) 22 yasimdayim universite ogrencisiyim ben,1 sene once 25 kilo vererek 42 bedenden 36 bedene inmeyi basardim :) fakat goguslerimde sarkma catlak sekil bozuklugu falan ne ararsak vardi cok doktor aratirdim sonun da prof. aylin hanima ameliyat oldum 2 hafta once...ultra high profile 350cc kas altina takildi gogus alti kesisi ile ve sag gogus ucumun yeriyle de ufak bi oynama yapildi..agri esigim dusuk oldugu icin ameliyat sonrasi pek sikintim olmadi,ilk 2 3 gun yataktan dogrulurken sikinti ceksemde 4.gunumde disarda gezmeye bile basladim :) fakat ameliyat daha ziyade sag tarafimda sikinti verdi bana,solum superdi fakat sag kolum daha fazla odem topladi ve nedense agrisi daha fazla oldu..suanda tam olarak yumusamadi tabiki ama asiri bi sertlik de yok...cok memnun kaldim gercekten kendime guvenim geldi.ilk sudyen alisverisime de bu gun ciktim :) balensz olmak sartiyla sudyen takabilirsin dedi doktorum ve koyuldum arastirmaya,eskiden yarim dolgulu 85B takardim bgn ici bombos 85D cup ve C cup tam oturdu uzerime...en basta moralim bozuldu 95 bedenlerin cuplari tam oturuyordu fakat sirt kismi cok buyuk geliyordu,buyuk kap ve dar sirt dha zor bulunuyormus zaten fakat bi yerde buldum 85D ve cok sevindim :) suanda hicbir sikintim yok fakat kapsul olusursa diye de korkuyorum acikcasi insallah boyle bir sey yasamam...ameliyat oncesi forumdaki yazilari cok takip etmistim cok da faydasi olmustu bana oyuzden burda paylasmak istedim
Geçmiş olsun canım,sag kolumuzu daha fazla kullandığımız için bu taraftaki göğüste ödem ve agrı daha fazla olabiliyor Aman dikkat et İlk birkaç ay sporcu sütyeni kullanmanız daha iyi olurdu aslında.Yani baleniz sütyen kullansanız bile gögsunüzdeki ödem sebebi ile göğüsleriniz belki normal sütyen içine rahatlıkla oturamayacak ve dış kısmı göğsünüzde iz yapacaktır.Neyse siz kendinizi daha iyi gözlemleyeceksiniz tabikide,hangisinde rahat ederseniz onu kullanın En iyi doktor önce kendiniz sonrada kendi doktorunuzdur :13: Sevgiler..
Doktorunuz Aylin Karanlık mı? Soyisim yazmamışsınız :44:
Geçmiş olsun canım,sag kolumuzu daha fazla kullandığımız için bu taraftaki göğüste ödem ve agrı daha fazla olabiliyor Aman dikkat et İlk birkaç ay sporcu sütyeni kullanmanız daha iyi olurdu aslında.Yani baleniz sütyen kullansanız bile gögsunüzdeki ödem sebebi ile göğüsleriniz belki normal sütyen içine rahatlıkla oturamayacak ve dış kısmı göğsünüzde iz yapacaktır.Neyse siz kendinizi daha iyi gözlemleyeceksiniz tabikide,hangisinde rahat ederseniz onu kullanın En iyi doktor önce kendiniz sonrada kendi doktorunuzdur :13: Sevgiler..
Geçmiş olsun.Şu anda fazla sütyen almayın derim.Çünkü ödem çok fazla.%10 daha küçülecek göğüsleriniz şişlikler inince.Ayrıca bu kadar erken normal sütyene geçmeniz çok doğru gelmedi.Sadece sporcu sütyeni verirler.Hatta ve hatta birkaç ay mümkünse hiç sütyen takmayın diyen drlar da var ki bana çok mantıklı gelir.Çünkü ne takarsanız takın ister balenlı ister balensiz göğsü kaplayacağından şekil alma sürecinde zarar verebilir.Genç kızlar hani büstiyer gibi sütyen takarlar ya en mantıklısı birkaç ay o sütyenler bana göre.Ama tabi drunuz en doğrusunu bilir.Tekrar geçmiş olsun.
Cok gecmis olsun güle güle kullan yeni cicilerini bende 6 hafta oluyor ameliyat olali ilk iki haftaya nazaran suan cok cok daha rahatim..
Geçmiş olsun cnm benimde ameliyatım 15martta dikişler çok rahatsız edıyormu???en çok korktuğum dikişler ve ameliyat sonrası
tesekkurler cnm dikisler etmiyordu zaten kaynadilar estetik dikis atilmisti bana ve kaynadi gitti kendi kendine..dikislerden yana hicbir sikintim olmadi,birkac gun sonra iz kalmasin diye bir krem kullanmaya baslayacagim insllah ise yarar
hayir prof dr aylin bilgin karabulut,cok tatli super bir doktor kendisiyle gorusur gorusmez zaten kanim kaynamisti :)
Geçmiş olsun.Şu anda fazla sütyen almayın derim.Çünkü ödem çok fazla.%10 daha küçülecek göğüsleriniz şişlikler inince.Ayrıca bu kadar erken normal sütyene geçmeniz çok doğru gelmedi.Sadece sporcu sütyeni verirler.Hatta ve hatta birkaç ay mümkünse hiç sütyen takmayın diyen drlar da var ki bana çok mantıklı gelir.Çünkü ne takarsanız takın ister balenlı ister balensiz göğsü kaplayacağından şekil alma sürecinde zarar verebilir.Genç kızlar hani büstiyer gibi sütyen takarlar ya en mantıklısı birkaç ay o sütyenler bana göre.Ama tabi drunuz en doğrusunu bilir.Tekrar geçmiş olsun.
zaten doktorum sporcu sudyeni takmami soyledi fakat ben bazen tisort falan giydigimde daha rahat olabilmek adina balensiz sudyen takabilirmiyim diye sorunca dolgusuz ve balensiz takabilirsin dedi...iyilesme surecim de biraz hizli gidiyor lahana suyu iciyorum bol bol odem atmak icin,daha 2 hafta olmasina ragmen sol tarafim normale yakin bir halde,sagim da biraz daha odemlerim var onlar da gidicek hayirlisiyla,evde falan sporcu sudyenimi takiyorum disari cikarsam balensiz sudyenimi takiyorum birkac saatligine zaten yumusacik bir sudyen aldim zarar verecegini hic sanmiyorum
- 22 Ocak 2013
- 357
- 762
- 123
canım çok çok geçmiş olsun yeni cicilerin :):) bende ameliyat olalı 12 gün oldu benim de tek korkum kapsül oluşumu bol bol su içiyorum şimdilik iyiyim pek bi farklılık yok inşallah olmaz da bakalım biran önce düzeliriz inşallah :)
merhaba kızlar
bende buradaki meme büyütme forumlarını okuyup irdeleyip bi dönem vazgeçip sonra ani bi kararla izmir 9 eylül hastahanesinde ameliyat oldum
kas altı 380 cc high profil mentor marka damla protez meme altı kesisinden takıldı
bugün 26. günüm
kas altı olduğundan ilk hafta ağrım çok oldu
şu an sağ daha şiş ve ucu aşağıda gibi
doktorum özellikle sağ tarafa sert masaj ve bol su içmemi tavsiye etti zamanla eşitleneceğini söyledi
büyüklükleri şekilleri konusunda içim rahat ama sertlik canımı sıkıyor hissediyorum silikonları acaba bu dönemde kapsül oluşması sözkonusu olur mu?
ikinci haftadan itibaren masaj yapıyorum günde 4 kere kollarım kopuyor
masaj yapınca gayet yumuşuyorlar ama normalde sert bilemedim işte sizde durumlar nasıl?
bende buradaki meme büyütme forumlarını okuyup irdeleyip bi dönem vazgeçip sonra ani bi kararla izmir 9 eylül hastahanesinde ameliyat oldum
kas altı 380 cc high profil mentor marka damla protez meme altı kesisinden takıldı
bugün 26. günüm
doktorum özellikle sağ tarafa sert masaj ve bol su içmemi tavsiye etti zamanla eşitleneceğini söyledi
büyüklükleri şekilleri konusunda içim rahat ama sertlik canımı sıkıyor hissediyorum silikonları acaba bu dönemde kapsül oluşması sözkonusu olur mu?
masaj yapınca gayet yumuşuyorlar ama normalde sert bilemedim işte sizde durumlar nasıl?
insallah daha iyi olacagiz persembe gunu 1 ayim dolacak,aynaya bakmaya doyamiyorum kizlar :) dermatixsi kullanmaya baslayacagim bu gun,insallah izlerime de faydali olur
canım geçmiş olsun tekrar aylin hanımdan baya memnunsun anlaşılan ameliyat kesin nerde ve kas altımı oldun?
merhaba kızlar
bugün 26. günüm
Geçmiş olsun ve güle güle kullan:)) masaj yapınca yumuşar,sonradan tekrar sertleşir.Merak etme.1 yıl böyleymiş.Sonrasında tamamıyle doğal kıvama gelirmiş.Şu anda sert olması gayet normal.Ancak 6 ay sonunda daha yumuşak kıvama gelirler.1 yıl sonra da tam şekli ve kıvamı otururmuş.Ama hiçbir zaman normal göğüs kıvamı kadar yumuşak olmayacak .Zaten olması da beklenemez.Sonuçta protez konuyor.Açıkçası kimse de çok yumuşak olmasını istemez diye düşünüyorum.Normal göğüse göre biraz daha sert olması mantıklı.2 göğüs arasında fark olması da normal.Zamanla eşitleniyor.Birinde ödem daha fazla olabilir.Hepsi geçecek meraklanma.Zoru gitmiş nasılsa:))