Tuğçenin Çeyizi

Kahvalti takimina ve meyve tabagina bayildim :nazar:
Hepsini ozenle secmissin belli :) Sanirim mutfagin gri agirlikli olacak :34:
Allah hepsini agiz tadiyla kullanmayi nasip etsin. :nazar:

Teşekkür ederim canım
Mutfağım siyah beyaz olcak onu kırmızıyla kırmak yerine mat kalmasını istediğim için metal tercih ettimm..
El emeği göz nurlarım yok çalıştığım için ama özenle alınmış bir çeyizim var :nazar::nazar::nazar:
allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah

Bugun aldıklarım

Eklentiler

• $big_CFT134652B_1.webp
    $big_CFT134652B_1.webp
    5,2 KB · Görüntüleme: 61
  • $big_CFT136746_1.webp
    $big_CFT136746_1.webp
    4,9 KB · Görüntüleme: 67
Eki Görüntüle 349181 Eki Görüntüle 349182 Eki Görüntüle 349183 Eki Görüntüle 349184

Bunları aldım bugun kızlarrr

Arkadaşlarım için uğur böcekli notlukları aldım
Kutularda Kına kutularım

canım çok güzellerrrr :69: gerçekten çok begendimmmmm :6:
kızlara duvak takcaksan onlar eksik kalmış,kızların tutacagı mumlar,bide kına yakılırken basına örtülecek örtü.
normalde erkek tarafı alıyo bunları ama sizinkiler bişeye sahip çıkmadıkları için sen alıyosun ondan söledim kuzum.sonra yine eksikleri söyleriz fikir veririz birbirimize öpüldünnn :16::16::16::16::16:

canım çok güzellerrrr :69: gerçekten çok begendimmmmm :6:
kızlara duvak takcaksan onlar eksik kalmış,kızların tutacagı mumlar,bide kına yakılırken basına örtülecek örtü.
normalde erkek tarafı alıyo bunları ama sizinkiler bişeye sahip çıkmadıkları için sen alıyosun ondan söledim kuzum.sonra yine eksikleri söyleriz fikir veririz birbirimize öpüldünnn :16::16::16::16::16:

Onları bekleyemeyeceğim acıkcası umrumda değiller alıcam onları aklımda bunların hepsini uygun aldım
Öpüldün cnım

Back
X