o yüzden fazla ilgi görüyor , prim vermesinler şuna yeter yahu, görmezden gelmek en iyisi , siyasi eğitimi birikimi yok, konuşmasının amacıda iyi kötü konuşulmak , konuşuldukça oda konuşuyor, açıklamalarını ciddi ciddi yorumlayanlar var ya şaka gibiaaa canım olur mu o bir saygın a-ke-pe li
aradaki ilişkiyi anlayamadım gerizekalı hissettim kendimi iyi mi
o yüzden fazla ilgi görüyor , prim vermesinler şuna yeter yahu, görmezden gelmek en iyisi , siyasi eğitimi birikimi yok, konuşmasının amacıda iyi kötü konuşulmak , konuşuldukça oda konuşuyor, açıklamalarını ciddi ciddi yorumlayanlar var ya şaka gibi
cık ııh ıh olmuyor ne kadar zorlasam da almıyor benim kafa.sarışınlıktan heraldeçünkü “Yaradılış sisteminde hiç bir şey tesadüf olarak gerçekleşmez”
evrim teorisine mi gönderme yapıyor acep, big bang yoktur falan
Eski manken Tuğçe Kazaz, Atatürk ile AK Parti arasında kurduğu ilişki şoke etti.
Sitene Ekle
Kazaz, Atatürk'ün 57 yaşında yaşama veda etmesiyle Ak Parti 'nin ilk kurduğu hükümetin 57'nci hükümet olması arasında ilişki kurararak şöyle yazdı: “Yaradılış sisteminde hiç bir şey tesadüf olarak gerçekleşmez” ifadesini kullandı.
İşte Tuğçe Kazaz'ın Twitter'da şoke eden o tweetleri...
http://www.milliyet.com.tr/tugce-kazaz-twitter-i-salladi--magazin-2028457/
tugceyle nihat doğanı evlendirsek ne güzel olurdu.
dünya kurtulurdu tabiki bizde
tencere kapak pek yakışırlardı
Tövbe de tövbe, bunların üreyip halk arasına saldığı çocukları düşünsene evlerden ırak
Bir de 3 çocuk yaparlar ıyk tövbe bismillah bir tuhaf oldum düşününce
Mhpnin 40. Yili kutlu olsun o zaman.
Tövbe de tövbe, bunların üreyip halk arasına saldığı çocukları düşünsene evlerden ırak
Bir de 3 çocuk yaparlar ıyk tövbe bismillah bir tuhaf oldum düşününce