Tuğçe Kazaz twitter'ı salladı: Atatürk ile AK Parti...

aaa canım olur mu o bir saygın a-ke-pe li
o yüzden fazla ilgi görüyor , prim vermesinler şuna yeter yahu, görmezden gelmek en iyisi , siyasi eğitimi birikimi yok, konuşmasının amacıda iyi kötü konuşulmak , konuşuldukça oda konuşuyor, açıklamalarını ciddi ciddi yorumlayanlar var ya şaka gibi

aradaki ilişkiyi anlayamadım gerizekalı hissettim kendimi iyi mi

valla ben kendi adıma eğleniyorum

çünkü “Yaradılış sisteminde hiç bir şey tesadüf olarak gerçekleşmez”

evrim teorisine mi gönderme yapıyor acep, big bang yoktur falan
cık ııh ıh olmuyor ne kadar zorlasam da almıyor benim kafa.sarışınlıktan heralde

bu hesaplamayı yapacak zeka yokki onda km yazdırdı acaba bu tweetlerı

zirt pirt din degistiren hatun degilmi bu ? hhahahahaha cok gülerim buna tv´de görünce üstelik cokda cirkin bir hatun yahu, neresi manken bunun ? Gecenlerde nasil namaz kilinacagini ögretiyordu...haaa tabiii hükümeti tutugun sürece her zaman yolun aciktir be güzelim. Seni kurnaz seni, para icin, ün yapmak icin, daha neler yapacaksin acaba, primitif sey !

Birde beyin bedava derler

Aman ya bu kadinin hangi yaptigi seyler dogru da soylediklerinde mantik olsun allah askina.. Bos tenekeye vurunca nasi bos ses cikiyosa bunlardanda boyle ses cikiyo iste..

tugceyle nihat doğanı evlendirsek ne güzel olurdu.

dünya kurtulurdu tabiki bizde

tencere kapak pek yakışırlardı

Tövbe de tövbe, bunların üreyip halk arasına saldığı çocukları düşünsene evlerden ırak

Bir de 3 çocuk yaparlar ıyk tövbe bismillah bir tuhaf oldum düşününce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…