Tugce isinsu rituel

Samisa

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2017
108
15
34
Selam kızlar bu tugce isinsunun kitaplarını okuyan var mı aranızda ya da ritüellerini yapan yapıp olumlu sonuç alanlar var.Bereket aşk için aranızda hiç yapan oldumu yeni kitabı da çıkmış. Gerçekten etkili mi sizce

bana çok saçma geliyor açıkçası. funda özkalyoncunun radyo programını dinlerdim alem fmde, iş için yollarda olurdum eskiden,ilk kez o programda denk geldim. sonra zaten beyaza filan da çıkmıştı. hatta kendisine faydası olsa önce bu kilosunu verir diye geçirmiştim içimden. sanıyorum inandırıcı olmak için vermiş kilosunu. takip ediyorum sosyal medyada eğlencesine. astroloji de takip ederim mesela. maksat muhabbet. bu sene balık burçlarının senesiymiş vs gibi geyikler için :)
bence, iyi bir terapiyle insanın özgüvenini kazanması ve onu aşağı çeken şeylerden kurtulması daha doğu bir yol.

Ben okudum ama ritüelleri yapamadım. İşe yarar mı yaramaz mı bilmiyorum.:110:

bende sosyal medyada takip ediyorum kendisini. youtube dan videolarını da izlemiştim. ama ritüellerini henüz denemedim. bence saçma değil. olumlu düşünmeyle her seyin değişebileceğine inanıyorum...

Siz söyleyince inceledim, hiç duymamışım kişiyi.
Beni sarmadı.

Bana da çok saçma gelmiyor aslında deneyip sonuç alanlar vardır youtubede ki videolarinda anlatiyor

Aslında deneyenler nasıl Sonuç aldı kaç gün bu uygulamayı yaptilar

Selam kızlar bu tugce isinsunun kitaplarını okuyan var mı aranızda ya da ritüellerini yapan yapıp olumlu sonuç alanlar var.Bereket aşk için aranızda hiç yapan oldumu yeni kitabı da çıkmış. Gerçekten etkili mi sizce

kadın bizim mahallede oturuyor.bir rüküş giyiniyor ki dikkat dikkat cekici ,çingene pembesi kürk giyip altına mor çizme çekip kırmzıı koca bir sapka takıyor....

bi kere kadın meteliğe kursun atıyor.olumlama yapacaksa önce kendine yapmalı ki parayı az da olsa bulsun :)
...vallla gram ınancım yok böyle saçma abidik konulara.
hangi inanca sahipsen ve bir yaratıcıya ınanıyorsan ondan ıstemelısın dıye dusunuyorum.araya bağlantı sokmadan

X