TuğbAdem Masalı...

Türbanlı bir gelinde karşılaştığım neredeyse tamamıyla zarif bulduğum hatta abartıp bayıldığım bir gelinlik, gelinimizde güzel. Üstelik güzel de taşımış, türbanın teferruatlarına gelinlikle birleşmesine ışıltısına bayıldım, allah mutlu mesut yaşamayı nasip etsin. Sevgiyle

ne kadar güzel yorumlar bunlar böyle, bende mest oldum şimdi, çok severek diktirdim ve giydim gelinliğimi, darısı tüm bekarların başına

maşallah çok güzel bir gelin olmuşsun canım. rabbim mutlulugunuzu daim etsininşl. çok yakışıyorsunuz birbirinize. gelinligine tessettürünede ayrı bayıldım.

sanırım şuanda yeni hamilesin rabbim tamamına erdirsin. saglıklı sıhatli kucagınıza alın inşl. bebeginizi

amin canım Rabbim hepimizin yuvalarını mutlu huzurlu eylesin... evett yeni hamileyim buarada senin bebişlerde çok tatlı maşAllah

Allah mutluluğunuzu daim etsin çok gzüel olmuşsun:) fotoğraflarda harika :) geliniğini ne kadara diktirdin çok emek verilmiş

Teşekkr ederimmm :) gelinlikçim beklediğimden çok çok fazla emek verdi, bu da kiralamanın faydası, senden sonra yeniden satabilmek için çok uğraşıyorlar...
gelinliğim yaklaşık 3000tl ye geldi toplamda, ve neredeyse bi seneden fazla oldu

ben hayatımda bu kadar muhteşem tesettürlü bir gelinlik ve de gelin görmedim.ciddi söylüyorum harikasınız.Allah mutluluğunuzu bir bebeklede taçlandırmış.inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız

bende böyle içten ve samimi yorum görmedim, çok çok teşekkür ederm geztapo

Rabbim mutluluğunuzu daim etsin

amin, hepimizinkini inşAllah

Canım gerçektende peri masalı gibi fotograflarınız çok yakısmıssınız allah mutlulugunuzu hiç bozmasın allah saglıkla mutlulukla bir ömür geçirmeniz dileğimle güzel günler hep sizinle olsun gözlerinizde ışık hiç bitmesin insallah

amin amin amiiiin
çok teşekkr ederim canım, daha güzelleri sizlere nasip olsun inşAllahhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…