- Konu Sahibi tugbaogretmen
-
Allah mutluluğunuzu daim etsin. Gelinlik muhteşem,inanılmaz...
Resimler çok gusel yaa hele gelinlik şahane markası nedirr
Türbanlı bir gelinde karşılaştığım neredeyse tamamıyla zarif bulduğum hatta abartıp bayıldığım bir gelinlik, gelinimizde güzel. Üstelik güzel de taşımış, türbanın teferruatlarına gelinlikle birleşmesine ışıltısına bayıldım, allah mutlu mesut yaşamayı nasip etsin. Sevgiyle
maşallahçok güzel bir gelin olmuşsun canım. rabbim mutlulugunuzu daim etsininşl. çok yakışıyorsunuz birbirinize. gelinligine tessettürünede ayrı bayıldım.
sanırım şuanda yeni hamilesinrabbim tamamına erdirsin. saglıklı sıhatli kucagınıza alın inşl. bebeginizi
amin canım Rabbim hepimizin yuvalarını mutlu huzurlu eylesin... evett yeni hamileyimbuarada senin bebişlerde çok tatlı maşAllah
Allah mutluluğunuzu daim etsin çok gzüel olmuşsun:) fotoğraflarda harika :) geliniğini ne kadara diktirdin çok emek verilmiş
ben hayatımda bu kadar muhteşem tesettürlü bir gelinlik ve de gelin görmedim.ciddi söylüyorum harikasınız.Allah mutluluğunuzu bir bebeklede taçlandırmış.inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız
Rabbim mutluluğunuzu daim etsin
Canım gerçektende peri masalı gibi fotograflarınız çok yakısmıssınız allah mutlulugunuzu hiç bozmasın allah saglıkla mutlulukla bir ömür geçirmeniz dileğimle güzel günler hep sizinle olsun gözlerinizde ışık hiç bitmesin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?