• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

TuğbAdem Masalı...

çok güzel olmuşsunuz ve birbirinize çok yakışmışsınız..allah mutluluğunuzu daim eylesin..

canım harikasın vallahi ben bu kadar güzel türbanlı gelinlik görmemiştim. sana çok yakışmış canım. Allah mutluluğunuzu daim etsin.:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Yıılarca hayaller kurduk...
Çok bekledik sevdiceğimle bu günü...
Nasıl olacak Nasıl geçecek diye telaşlanırken, Herşey umduğumuzdan da güzel geçti çok şükür, Bizim masalımız da çoook mutlu başladı.... :69:
Darısı Tüm Arkadaşların Başına...
Yıldız Parkında yapılan dış çekim fotolarımız :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:

Eki Görüntüle 325141

Eki Görüntüle 325132

Eki Görüntüle 325133

Eki Görüntüle 325144

Eki Görüntüle 325143

Eki Görüntüle 325142

Eki Görüntüle 325140

Eki Görüntüle 325139

Eki Görüntüle 325138

Eki Görüntüle 325137

Eki Görüntüle 325136

Eki Görüntüle 325135

Eki Görüntüle 325134

Eki Görüntüle 325146 :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:[/QUOTEilk önce hayırlı ugurlu mutlu olsun ıns
bi sorum olucaktı bu bas modelını nasıl yaptırdın kendınmı altın o basndakı aksesurarları nolur anlatırmısın bende tesettürlü olucam düğünümde bide bu bas modelının ustune duvak olurmu nolur benı bılgılendırın cok kararsızım bu bas modelı hakkında

ilk önce hayırlı ugurlu mutlu olsun ıns
bi sorum olucaktı bu bas modelını nasıl yaptırdın kendınmı altın o basndakı aksesurarları nolur anlatırmısın bende tesettürlü olucam düğünümde bide bu bas modelının ustune duvak olurmu nolur benı bılgılendırın cok kararsızım bu bas modelı hakkında[/QUOTE]

öncelikle teşekkür ederim :)
baş modelimi gelinlikçim kendisi tasarladı, aksesuarlarını da o aldı, ben onun yaptığı herşeyi beğendim :) Bence bu konuda seni en iyi bilgilendirecek kişi gelinliğinin tasarımcısı olacaktır. Benim duvağım arkadandı, bu modelin üzerine duvak olacağını sanmıyorum ama yine de gelinlikçine bi danış derim :34:

ilk önce hayırlı ugurlu mutlu olsun ıns
bi sorum olucaktı bu bas modelını nasıl yaptırdın kendınmı altın o basndakı aksesurarları nolur anlatırmısın bende tesettürlü olucam düğünümde bide bu bas modelının ustune duvak olurmu nolur benı bılgılendırın cok kararsızım bu bas modelı hakkında

öncelikle teşekkür ederim :)
baş modelimi gelinlikçim kendisi tasarladı, aksesuarlarını da o aldı, ben onun yaptığı herşeyi beğendim :) Bence bu konuda seni en iyi bilgilendirecek kişi gelinliğinin tasarımcısı olacaktır. Benim duvağım arkadandı, bu modelin üzerine duvak olacağını sanmıyorum ama yine de gelinlikçine bi danış derim :34:
[/QUOTE]

çok teşşekkür ederim canımm

bu sitede gördüğüm kapalı "yeni gelinlerin" hepsi şahane gelinlikler bulmuşlar :34:
normalde ben etrafımda gördüğüm hiçbir türbanlı gelinlik modelini beğenmezdim bugüne kadar :53:
çok güzelsiniz, gelinliğiniz ve özellikle gelin başınız harika olmuş :nazar:
fotoğraflarda çok güzel :21:
çok çok mutlu olun inşallah :nazar:

Gelin türbanınız çok güzel sizde öle Allah bi ömür aynı yastığa baş koymayı nasip etsin.

Back