• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

TuğbAdem Masalı...

Yıılarca hayaller kurduk...
Çok bekledik sevdiceğimle bu günü...
Nasıl olacak Nasıl geçecek diye telaşlanırken, Herşey umduğumuzdan da güzel geçti çok şükür, Bizim masalımız da çoook mutlu başladı.... :69:
Darısı Tüm Arkadaşların Başına...
Yıldız Parkında yapılan dış çekim fotolarımız :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:

Eki Görüntüle 325141

Eki Görüntüle 325132

Eki Görüntüle 325133

Eki Görüntüle 325144

Eki Görüntüle 325143

Eki Görüntüle 325142

Eki Görüntüle 325140

Eki Görüntüle 325139

Eki Görüntüle 325138

Eki Görüntüle 325137

Eki Görüntüle 325136

Eki Görüntüle 325135

Eki Görüntüle 325134

Eki Görüntüle 325146 :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:

:nazar::nazar:Sevdiğinle bir ömürboyu sağlıklı mutlu huzurlu yaşa...Rabbim nazarlardan korusun aşkınızı...:nazar::nazar:

1s1fl.gif
1s1fl.gif
1s1fl.gif
1s1fl.gif
1s1fl.gif

bayıldım,nası güzel bir enerjidir sendeki,gözlerin ışıl ışıl, mutlulukla dolu....:)

allahım mutluluğunuzu daim etsin hep böyle sevgiyle kalın inşallah:)):46:

cnm yaa ne kadar güzel olmuşsunuz ikinizde. yalnız benm siparişini verdiğim gelinliğe çok benziyo. senin gelinliğin baş kısmı felan. sadece bendeki pelerinli gelinlik bayıldım vallahi harika

cnm yaa ne kadar güzel olmuşsunuz ikinizde. yalnız benm siparişini verdiğim gelinliğe çok benziyo. senin gelinliğin baş kısmı felan. sadece bendeki pelerinli gelinlik bayıldım vallahi harika

çok saol canım, ben çok severek giydim gelinliğimi :nazar:
inşAllah seninki de gönlüne göre olur, fotolarını bizimle paylaşırsın....

öncelikle mutluluklar diliyorum. tesettürlü gelinler hep sönük kalırdı eskiden ama şu an açıklarla yarışıyorlar. çok değişik bir gelinliğiniz var size de yakışmış.

öncelikle mutluluklar diliyorum. tesettürlü gelinler hep sönük kalırdı eskiden ama şu an açıklarla yarışıyorlar. çok değişik bir gelinliğiniz var size de yakışmış.

güzel dileklerin için teşekkür ederim tuay1086...
eskiden tesettürlü gelinlikler, açık gelinliklerin boleroyla kapatılmasıyla yapılıyodu, oyüzden hepsi basmakalıp gibiydi...
ama artık kapalılara özel tasarım gelinlikler yapan firmalar gün geçtikçe artıyo... :34:

canım ikinci kez mesaj atıyorum ama resimlerine hep bakasım geliyor valla maşallah. canım gelinliği kaça diktirdiğini çok merak ettim çünkü çoook pahalı bir gelinliğe benziyor.

canım ikinci kez mesaj atıyorum ama resimlerine hep bakasım geliyor valla maşallah. canım gelinliği kaça diktirdiğini çok merak ettim çünkü çoook pahalı bir gelinliğe benziyor.

ayy çok teşekkür ederim canım :34: çok mutlu ettin beni...
gelinliğimi fatih'de bi modaevinde diktirdim, toplamda yaklaşık 3000tl ye geldi...

aaa ben sizin fotoğrafçınızda görmüştüm fotoğraflarnızı :) maşallah çok güzelsiniz ama heryere koymayın nazar değerlşer :) ben çok beğendim resimlerinizi.Allah mutluluğunuzu daim eylesin inş.

aaa ben sizin fotoğrafçınızda görmüştüm fotoğraflarnızı :) maşallah çok güzelsiniz ama heryere koymayın nazar değerlşer :) ben çok beğendim resimlerinizi.Allah mutluluğunuzu daim eylesin inş.

evet canım, fotografçım yayınlamıştı fotograflarımızı :) maşAllah diyelim nazar değmesin :nazar: güzel dileklerin içinde çok teşekkür ederim...

ayy çok güzel :nazar: ben de türbanlı giyeceğim Allah'ın izniyle .canım nerden aldın / Diktirdin? ne kadara mal oldu acaba öğrenebilr miyim? özele yazamıyorum canım istersen cevabını özelime de yazabilrsin :) çok güzel gewrçekten. Allah mutlu mesut etsin inşallah:46:

ayy çok güzel :nazar: ben de türbanlı giyeceğim Allah'ın izniyle .canım nerden aldın / Diktirdin? ne kadara mal oldu acaba öğrenebilr miyim? özele yazamıyorum canım istersen cevabını özelime de yazabilrsin :) çok güzel gewrçekten. Allah mutlu mesut etsin inşallah:46:

hemen özelden yazıyorum merak ettiklerini canım, ayrıca çook teşekkür ederim, çok daha güzelleri senin olur inşAllah :34:

Back