TuğbAdem Masalı...

Yaaaa ama ben size bayıldım bayıldım!!!
Bende 7 aylık evliyim ama sizin böyle resimlerinizi görünce kendime çok kızıyorum Ben uzaydamı yaşıyodumda görmedim acaba böyle güzellikleri... :106:
Her neyse, inşallah evliliğinizde tıpki yüzünüz gibi güzel olur, Rabbim mutluluğunuzu daim etsin örtmenimm

Hasret Moda gelinisiniz sanırım :)

Eğer öyleyse gelin başınızı da hasret te mi yaptırdınız merak ettim?

evet hasret moda da diktirdim, gelin başımda yine orada yapıldı, çok da memnun kaldım açıkçası

teşekkür ederimmmmmm canım senin gelinliğinde güzeldir eminim...
hem gelinlik, düğün gelip geçici şeyler, önemli olan evlerimizden huzur eksik olmasın

o zaman Hasrette gelin başı makyaj fiyatını sorabilir miyim? benim gelinliğimde orda dikiliyor ama gelin başına da çok isterler diye sormadım bile :S

canım çokkk güzelll bunlarrr ya, Allah mutluluğunuzu daim etsin... ben çok beendim geleinliğini vs tıpkı benm istediğim gibi inş bende bulabilirim :)

bende dıyorum nerden tanıdık geldı facebook ta fotografları gormustum cok guzel olmussunuz masallah :=)

cok guzel olmus fotolar mutluluklar bi omur boyu

daha önce yorum yaptım mı bilmiyorum sayfalara tektek bakamadım ama çok güzel olmuşsun allah'ım çok mutlu etsin inş

amiiin, teşekkr ederim arkadaşlar
fotolarımı hem fotoğrafçım hem de gelinlikçim paylaşmıştı face de oradan görmüş olabilirsnz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…