- 12 Temmuz 2011
- 649
- 17
- 318
- Konu Sahibi tugbaogretmen
-
fotograflariniz cok guzel :) allah mutlulugunuz daim etsin
Hasret Moda gelinisiniz sanırım :)
Eğer öyleyse gelin başınızı da hasret te mi yaptırdınız merak ettim?
Yaaaa ama ben size bayıldım bayıldım!!!
Bende 7 aylık evliyim ama sizin böyle resimlerinizi görünce kendime çok kızıyorumBen uzaydamı yaşıyodumda görmedim acaba böyle güzellikleri... :106:
Her neyse, inşallah evliliğinizde tıpki yüzünüz gibi güzel olur, Rabbim mutluluğunuzu daim etsin örtmenimm
evet hasret moda da diktirdim, gelin başımda yine orada yapıldı, çok da memnun kaldım açıkçası
teşekkür ederimmmmmm canımsenin gelinliğinde güzeldir eminim...
hem gelinlik, düğün gelip geçici şeyler, önemli olan evlerimizden huzur eksik olmasın
o zaman Hasrette gelin başı makyaj fiyatını sorabilir miyim? benim gelinliğimde orda dikiliyor ama gelin başına da çok isterler diye sormadım bile :S[/QUOTE
bana 500tl fiyat vermişlerdi, çok diye istemedim ama sağolsun kayınvalidem yapılsın istedi ve sıkı bi pazarlık yaptı, son fiyat ne olmuştur tam bilmiyorum ama yardımcı olacaklarına eminim... hatta gittiğinde ceylan hanıma tavsiye üzerine geldiğini sölersen daha da yardımcı olurlar
Allah bir yastıkta kocatsın :))) Mutluluklar :)
teşekkr ederim cnmmm
canım çokkk güzelll bunlarrr ya, Allah mutluluğunuzu daim etsin... ben çok beendim geleinliğini vs tıpkı benm istediğim gibi inş bende bulabilirim :)
bende dıyorum nerden tanıdık geldı facebook ta fotografları gormustum cok guzel olmussunuz masallah :=)
cok guzel olmus fotolar mutluluklar bi omur boyu
daha önce yorum yaptım mı bilmiyorum sayfalara tektek bakamadım ama çok güzel olmuşsun allah'ım çok mutlu etsin inş
gelinliğineee bayıldımmm hayalimdee boylee tur turban seklı var gelınlık için:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?