Bu bakışla attığı bomba kendi evine düşecek zaten
tuğçe ne düşünüyor acaba bu konuda, onun çözümünü de merak ettimneyse vazgeçtim merak etmiyorum
Ay gece gece nasıl gülüyorum bibişim kucağımda uyandı senin yüzündenSsen temiz toprak insanı imzayla yerleştirildi temiz bölgelere diğer temiz bölge bomba insan bomba toprak o zaman dans!!!
Anlaralı Namık yazıyor da babam derdi bunu hepHASAN YILMAZ MI SOYLUYORDU BUNU :)))
İMHAAA BOOOOMMMMMMMMbu fotoğrafı çoğaltıp pkk kamplarına atarsak kendi kendilerini imha ederler bence
Tuğçeye lafmıııı neeee bune cürrettuğçe ne düşünüyor acaba bu konuda, onun çözümünü de merak ettimneyse vazgeçtim merak etmiyorum
DOGRUDUR ,BU ANKARA MÜZİKLERİDE Bİ TUHAF HEAnlaralı Namık yazıyor da babam derdi bunu hepordan geldi aklıma :d
DOGRUDUR ,BU ANKARA MÜZİKLERİDE Bİ TUHAF HE
YAKACAKSIN SOPAYI
ISITACAN ODAYI
SAAT BEŞE GELINCE GORECEKSIN POMPAYI
ARABADA 5 EVDE 15
:))))
NEDENMİŞ TÜM TÜRKIYENIN DİLİNDEYDİ O PARCA :)Gece yarısı çık o konulardan
NEDENMİŞ TÜM TÜRKIYENIN DİLİNDEYDİ O PARCA :)
Yanlız değilsin müdürümIlk defa hiçbirşey anlamadım
Gidip Omega3 takviyesi alsam iyi olur, ıq'm yetersiz kaldı
Yanlız değilsin müdürümhiç birimiz bişey anşamadık, bu yüzden saçma sapan şeyler yazıp eğleniyoruz gel katıl bize kafalar tuğba ekinci gibi
Iyi o zaman, bir ben anlamadım sanıp acaba belli saatten sonra Aklım işlemiyor mu diye korkmaya başlamıştım
Açıklamayı Çözen biri olursa anlatır hepimize, de yalnız Tuğba Ekinci'ninde katılması o şimdi asker şarkısından mütevellit mi acaba
Ondandır değil mi bibiyani değilse hayal kırıklığı yaşayacağım
Ssen temiz toprak insanı imzayla yerleştirildi temiz bölgelere diğer temiz bölge bomba insan bomba toprak o zaman dans!!!
E olay çözülmüş işte, hani kimse anlamamıştı, hislerimle oynadınBak müdürüm böğürtlen açıklamış şimdi daha iyi anlarsın
E olay çözülmüş işte, hani kimse anlamamıştı, hislerimle oynadın
tuğçe ne düşünüyor acaba bu konuda, onun çözümünü de merak ettimneyse vazgeçtim merak etmiyorum
Hay sizleri Ermeni soykırımı kovalasinbenım anladıgım ıyı ınsanları secın kalanını bombalayın gıtsın demek ıstemıs ,ermenı soykırımından bır haber bu solist arkadasımız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?