Tübüler meme estetiğim

nymphedoraaa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2024
37
13
30
Merhabalar bende forumu kullanarak bir sürü bilgi edinen birisi olarak kendi deneyimlerimi aktarmayı görev edindim 😂 yaklaşık 8 ay önce karın germe olup burda günlük tutmuştum sıra meme ameliyatına geldi. Serüvenime gelecek olursak bu pazartesi yani 11 kasımda ameliyata girdim doktorum zor bir ameliyat olacağını söyledi aslında ben bacaktaki lipödem için girecektim son dk memeleride işin içine kattım sol memem tübüler ve gelişmemiş sağ memem ise biraz daha iyiydi ve ikisi gerçekten çok asimetrikti bunun yanında çok fazla koltuk altına doğruydu orta hattım tamamen boştu sabah çizime geçtiğimizde elinde mezuralarla bir ordan bir burdan güzelce çizim yaptı sonra benim isteklerimi dinledi ben meme dokumun alabileceği büyüklükte yumuşak doğal bir silikon istedim en sonunda motiva ergonomix te karar kıldık sonra bacaklarıma geçtik çok aşırı yağ çekmeden lipo üzerine argonplasma planladı ve ben 8 gibi indim ameliyata çıktığımda her zamanki gibi ağrıdan çok üşüme mahvetti beni ama bu kez tecrübeliydik eşim odayı hamam yapmıştı ben çıkınca da iyice ısıtmaya çalıştı yorgan vs 45 dk içinde rahatladım ağrım yoktu bacaklarda sızı vardı çok kötü memelerde hiç birşey yoktu doktorum geldi sola 335 sağa 275 takmış arada 60 cc varmış meme başlarını küçültmüş iç tarafta kalıcı dikiş kullanmışki meme başları tekrar genişlemesin sol tarafa altta yatay kesi kullanmış sağda t kullanmak zorunda kalmış toparlamak için sol memeye yağ enjeksiyonu yapmış gördüğümde füze gibiydiler ama çok güzeldi bu arada ameliyat 8 saat sürmüş bacak ve memeyi birleştirip komplike ameliyatlar yapınca mecbur bugün 6. Günüm bacaklarım kütük gibi ama memelerim iyi hala bantlı dikişler sanrım 12. Gün çıkaracak durum böyle sorularınız olursa seve seve cevaplarım 💐😌

X