• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tuba Büyüküstün

bu kadını hiç beğenmiyorum kaşları bi garip bişeyler yapsın onlara aaa ama...

Of of of bombadır benim tubam bitanedir çok sevip beğendiğim tek ünlü tek oyuncu...tam qüzellik budur işte...herşeyiyle hayranım ona tartışılmaz olağanüstü bi güzellik ondaki...

Son düzenleyen: Moderatör:
ben bu kıza bayılıyorum yaa hele gözleri süperr çok anlamlı bi yüzü varr bence bu camiada en doğal güzellik bu kızda var çuval giyse bile yakışır derler ya onlardan =))

hreşeyiyle beğeniyorum tubayı ben...doğal,sempatik,güzel...veee herşeyden önemlisi oyunucyum diye ortada gezen bir çok isimden daha yetenkli ve de seviyelii....

bncede çok güzel bi kadın ama çok abartılı makyajıı yakıstırmıom nedense doğal hali çok daha gzl

bende çok beğeniyorum hep derdimki bir kızım olsa kızımın ona benzemesini isterdim diye şimdi esmer güzeli bir kızım var kim bilir belki duam kabul olur:)))

bende o kadar asiri begenmiyorum guzel ama okadar daof anam of dedirtecek kadar degil

şapkalı foto ve yanındaki foto süper ya
çok tatlı bir kız asideki rolünü sevmedim pek ama çemberimde gül oyada harikaydı

ne denir ki çok güzell bebek gibi:ecrin_bebek:

evet ya, çemberimde gül oya'da çok güzeldi, nasıl masum, duru...
gerçekten güzel kız:asigim:

dizilerini izlemedim ama gerçekten güzel kız :asigim:

bu kadına güzel demeyeni allah çarpar be...daş gibi hatun ya...melek melek...

Beni buna benzetiyorlardı..Ama ben daha beyaz tenliyim
Burdan çıkacak sonuç nediiirr Tuba Büyüküstün çok güzeldiiir kaydirigubbakcemile3

Çok tatlı bence güzel hatun..

Burada hasta oluyorlar Tuba Büyüküstün 'e ...

Ihlamurlar Altında dizisi şuan bomba etkisi yaratmış durumda Libya da:) Uzun süredir varmış ama en populer zamanını yaşıyor..

Tuba'nın dizideki simi Lamis:Dokunmak;hissetmek demek..

Heryerde Tuba tişortları;Tuba etekleri;Tuba ayakkabıları inanamazsınız..

Böyle bir fanatizm olamaz:)

Gerçekten doğal bir güzelliği var
Ayrıca fiziğide güzel
Çemberimde Gül Oyadayken çok beğenirdim:kahve:

Çok güzel ...
Beğeniyorum yüzü gözü allah özene bezene yaratmış
Ama oyunculuğu berbat.. mıy mıy konuşması beni öldürüyor..

Back
X