• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tuba Büyüküstün

Burun.Yüz hatlarıyla oynanmış yani.Burnu daha aşağıda ve geniş.Oynamayla tam orantılı olmuş.
Tubayı severim,beğenirim ayrıca.Eeleştirmek için söylemiyorum.

hayır ben cildinden başka birşey farkedemedim o yüzden merak ettim :44:

Son düzenleme:
cok abartiliyor bu kiz bence. güzel evet ama türkiyenin en güzel kizi degil. sokakta dolasan nbazi kizlar bundan güzel

kız allah için cok güzel. ama bana sıkıcı gelıyor hep aynı yüz ifadesi. aynı bakıslar.. güzel ama cekiciliği yok.. gecenlerde ntv'de gördüm kafasını oynatmadı konusurken sacı bozulmasın diye.. sonrada benım düşündüğümü yazmıs bir kaç köşe yazarı

ben bu kadını hiç beğenmiyorum. bana çok itici geliyor. hatta travestiye benziyo demişti eşim de

oda seni beğenmiyo :))
travestimi!! ''gereksiz eleştiri gizli hayranlıktır' diye boşuna denmemiş...benzetilen şeye bak ya :)

Şahsen gidip onu görmüş biri olarak söylüyorum abartmıyorum gerçekten o kadar güzel bir yüzü var ki bebek gibi yakından görmelisiniz çok güzel ve çok doğal bir yüzü var kusursuz buluyorum yüzünü bence çok güzel...

Son düzenleme:
sen beğenebilirsin tabi ama başkası beğenmeyebilir.ve benzetebilir de..:61:

her beğenmediğimize hayranlık mı besliyoruz ki şimdi anlamadım..ya da eleştirdiğimize..

her beğenmediğimize hayranlık mı besliyoruz ki şimdi anlamadım..ya da eleştirdiğimize..

sen önceden tuba büyüküstün için böyle düşünmüyordun diye hatırlıyorum ben ama :26:
sonra bişeyden ötürü mü soğudun bu kadar?

sen önceden tuba büyüküstün için böyle düşünmüyordun diye hatırlıyorum ben ama :26:
sonra bişeyden ötürü mü soğudun bu kadar?

yok cnm güzel buluyorum o ayrı mesele.kıza kimse çirkin diyemez allah var

ama herkesin düşüncesi ayrı.kimse sen niye böyle düşünüyosn diye de karışamaz onu diyorum.ve kızı sevmiyorum.güzel tamam ama güzelliği soğuk ve kasvetli bana göre..

bi sanatçıyı sevebilmem için bana yakın gelmesi gerekiyo ilk önce..

yok cnm güzel buluyorum o ayrı mesele.kıza kimse çirkin diyemez allah var

ama herkesin düşüncesi ayrı.kimse sen niye böyle düşünüyosn diye de karışamaz onu diyorum.ve kızı sevmiyorum.güzel tamam ama güzelliği soğuk ve kasvetli bana göre..

bi sanatçıyı sevebilmem için bana yakın gelmesi gerekiyo ilk önce..

hımm sempatin yok yani anladım :34:

'gereksiz eleştiri gizli hayranlıktır' bu söze sonuna kadar katılıyorum... gereksiz bir eleştiri olduğu için yazdım zaten...evet hayranlık oluyor gereksiz ve yersiz eleştiriler hatta kıskançlıktan doğuyor bazen...evet beğenmeyebilir niye beğenmiyorsun demedim zaten bende... ama o şeye benzetilmesi çok alakasız geldi bana yani çok şaşırdım tuba büyüküstün ve travesti!!! hay allahım ya...

bu kızdaki olay ne ben çözdüm.. çoğu kişide aynı fikirde. evet cok güzel. kusursuz hatta. ama sıkıcı bir ifadesi var. yani bası bile oynamıyor rol yaparken.! aynı ıfade aynı bakış.. bu yuzden kasvetli gelıyor ve bir süre sonra sıkıyor..

benimde hiç hoşuma gitmiyo ses tonu falan yapmacık gibi. robot gibi kadın ya

diloşşşş bebeim topiğimize geçelim

çok yapmacık,kendine gelmesi için iki tokat sallayasım geliyor o kadına...:41::41::41:

Back
X