- Konu Sahibi CallanPinckney
Bugunluk 1 saat acikhavada yuruyus yaptim 100 de yarim mekik cektim dogumdan sonra kalan gobegim icin.darisi yarina

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok teşekkür ederim canim.Bak canım en son listeyi paylaşan arkadaşlar cevapla ya basacaksin ya sonra su başta [ bu parantez ve içindeki quote yazılarını sileceksin ve sondaki quoteyı de sileceksin listeye de kendini ekleyip paylasacaksinyine de eklwyecegim zaman etiketle beni başlarda kontrol ederim canim
![]()
Oldu canımOldu mu yapabildim mi yaa
Teşekkür ederim cok cokOldu canım![]()
Ben gordum silinmemis sadece alinti icinde kalmisbenim yazdığım bildirim silinmiş![]()
3 bildirim vardı 4. ekledim yeni ekleyen arkadaşlarda 3 lü olandan devam etmişlerBen gordum silinmemis sadece alinti icinde kalmis![]()
Senin yazin oynakbasinin alintisi icinde kalmis canim ondan gorunmuyor :) onceki sayfaya bak gorursun3 bildirim vardı 4. ekledim yeni ekleyen arkadaşlarda 3 lü olandan devam etmişler
Ben ekledim canım baştakı sonraki quoteleri ve parantezleri silmedigin için öyle cikmis3 bildirim vardı 4. ekledim yeni ekleyen arkadaşlarda 3 lü olandan devam etmişler
3 bildirim vardı 4. ekledim yeni ekleyen arkadaşlarda 3 lü olandan devam etmişler