• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

♡ ツ spor yarışması 웃 유

C CallanPinckney tatlım bende ülser cıktı da 3 gundur acillerdeydim spor falan yapamadım bel ölçüm aynı hala :( anlamıyorum yani bu kadar spora aynı bel hala, benim de direniyo bi yerden sonra gidecek heralde, bugun de spor yapamıycam, yarın hafif hafif yapmaya badlıycam yarın eklerim sporumu yine :)

DERECELER
1. @miyav_su 980 dakika spor
tumblr_static____exotic__source__.jpg

2. su321 su321 706 dakika spor
image.jpg

3. EŞİTLİK VAR

@GirLookingForLove = kollontai kollontai 360 DAKİKA SPOR
tumblr_noxpt90fQn1u0xpk0o1_500.jpg

4. @Selvos88 335 DAKİKA SPOR
tumblr_loknsjVhrS1qdkufgo1_500.jpg

5. @ikonia 328 DAKİKA SPOR

img-thing

VEEE DERECEYE GİRMEYİ SON DAKİKADA KAÇIRANLAR

@hotcouture 315 DAKİKA SPOR
@Metebatur 305 DAKİKA SPOR
tumblr_ney4w1jSax1s3mvf0o1_500.jpg
Yaaa ben cok guzelim su fizige bak super:)))

C CallanPinckney tatlım bende ülser cıktı da 3 gundur acillerdeydim spor falan yapamadım bel ölçüm aynı hala :KK43: anlamıyorum yani bu kadar spora aynı bel hala, benim de direniyo bi yerden sonra gidecek heralde, bugun de spor yapamıycam, yarın hafif hafif yapmaya badlıycam yarın eklerim sporumu yine :)
Ay cnm cok uzuldum
Sagligin onemli simdi, duzelsin sporunu da yaparsin, belin de incelir merak etme, once saglik

ELENENLER
@ayulduzz neredesin cnm, geçerli mazeretin olduğuna eminim hadi gel tekrardan
Ellssa Ellssa ostum neredesin,senin de geçerli mazeretin olduğuna eminim
@charmant üşengeç fıstık,sporlarını bir buraya yazamadın,yine elendin:KK70:
Canim kosturmam o kadar çok ki buraya gelip yazmaya firsat bulamadim, son bi kacgundurnde listeden çikartilmisimdir diye yazmadim, hemen ekliyeyim bugünkü sporunu..
Bu hafta 2,5 kilo verince sporu artirmayi düşünüyorum zaten, burasi hirsima kirbac olur.

C CallanPinckney tatlım bende ülser cıktı da 3 gundur acillerdeydim spor falan yapamadım bel ölçüm aynı hala :KK43: anlamıyorum yani bu kadar spora aynı bel hala, benim de direniyo bi yerden sonra gidecek heralde, bugun de spor yapamıycam, yarın hafif hafif yapmaya badlıycam yarın eklerim sporumu yine :)
Geçmiş olsun canim.

Canim kosturmam o kadar çok ki buraya gelip yazmaya firsat bulamadim, son bi kacgundurnde listeden çikartilmisimdir diye yazmadim, hemen ekliyeyim bugünkü sporunu..
Bu hafta 2,5 kilo verince sporu artirmayi düşünüyorum zaten, burasi hirsima kirbac olur.
Tamam akrepcim listeye ekle kendini :)))
islerinde kolay gelsin :)))

Back