Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim benim gebelik icin tsh 2.50 alti olmasi lazimmis cok iyi bi dr un verdigi bilgi hadi tiroit hastasi degilsin diyelim yine sinir 3 3.5 en fazla sen gebe kalabilirsin belki engel olmaz ama gebelikte 3 un ustune cikarsa zeka geriligine sebep olabilir , ben saglikciyim ayni zamanda , senin levotiroksin 50 mg kullanip 4 hafta sonrada kontrole gitmen lazim duzene girmis mi tsh baktirmalisinKadın doğuma bebek istiyorum diyip gittim tahlilde cıktı ama kafam karıştı örnek verim değer 4.15 se benimki 4.30 gibi bişeydi doktor dahiliyeye git demişti başka doktorlara gösterdim engel olmaz yüksek değil dedi bende gitmedim ama bebek yok hala bilmiyorum çok doktora gittim bu yüzden eşim artık gitme diyo kafama çok taktigim için bide yaşadığım yer küçük sürekli de gitmek istemiyorum
Bana dahiliyeye gidin dediler o bölüm neyle ilgiliMerhaba iyi bir endokrinoloji uzmanına gitmenizi tavsiye ederim. Gebelik için 2,5 altı olması gerekiyor tshnin.
Tiroid ile ilgili o bölüm uzmanlığı bakar canım. Dahiliye genel kontroller için. Endokrinoloji sana daha uygun tedavi yapacaktır. Gebelik düşündüğünü söylersin ona göre bakar.Bana dahiliyeye gidin dediler o bölüm neyle ilgili
Tiroid gebeliği engelliyormuş
Aranızda tsh yüksek olan var mı?
Endokrinolojiye direk randevu alınmıyor malesef . İlk önce dahiliye tedaviye başlaması lazım uygun görürse seni sevk ediyorTiroid ile ilgili o bölüm uzmanlığı bakar canım. Dahiliye genel kontroller için. Endokrinoloji sana daha uygun tedavi yapacaktır. Gebelik düşündüğünü söylersin ona göre bakar.