- 9 Nisan 2022
- 132
- 31
- 31
- Konu Sahibi _anneadayi
Hanımlar iyi akşamlar
Tsh değeri 2.5 üzeri olup da tüp bebek tedavisi olumlu sonuçlanan var mı aramızda
Tsh değeri 2.5 üzeri olup da tüp bebek tedavisi olumlu sonuçlanan var mı aramızda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim kusura bakma ama tsh kac olmaliHanımlar iyi akşamlar
Tsh 2.5 üzerinde olursa transfer ertelenebiliyorCanim kusura bakma ama tsh kac olmali
Benim reglin ikinci günü 2.5in altındaydı ama transfer zamanı 2.5u geçmişti. Aklımda soru işareti olarak kaldı. acaba transfer zamanı 2.5üzerinde olursa tedavinin olumsuz sonuçlanmasına sebep olur muDüzenli ilaç kullanarak değeri normal aralıkta tutuyorlar zaten. Böylelikle herhangi bir risk olmuyor.
Hayır olmaz 4 e kadar normal sınırlardaBenim reglin ikinci günü 2.5in altındaydı ama transfer zamanı 2.5u geçmişti. Aklımda soru işareti olarak kaldı. acaba transfer zamanı 2.5üzerinde olursa tedavinin olumsuz sonuçlanmasına sebep olur mu
Ne kadar yüksekti o önemli? Transferi etkileyecek kadar sıkıntı olsaydı yapmazlardı zaten. Önemli olan degerinize göre ilaç düzenlemenizin yapılıp yapılmadığı.Benim reglin ikinci günü 2.5in altındaydı ama transfer zamanı 2.5u geçmişti. Aklımda soru işareti olarak kaldı. acaba transfer zamanı 2.5üzerinde olursa tedavinin olumsuz sonuçlanmasına sebep olur mu
Gerçekten mi. Benimki tam 4tü tesadüfe bakınHayır olmaz 4 e kadar normal sınırlarda
Transfere kadar 37.5 mg Euthyrox içiyordum canım ama transferden sonra 50ye çıkardı doktorum. Reglin ikinci günü 1.60dı ama transferden bir gün önce 4çıktı tshım. Doktorum önemsemediNe kadar yüksekti o önemli? Transferi etkileyecek kadar sıkıntı olsaydı yapmazlardı zaten. Önemli olan degerinize göre ilaç düzenlemenizin yapılıp yapılmadığı.
Önemsememekten ziyade İlaç düzenlemenizi yapmış o yüzden sıkıntı da görmemiştir. Kendinize vesvese vermeyin bence bu süreçte stres yapmamak daha önemliTransfere kadar 37.5 mg Euthyrox içiyordum canım ama transferden sonra 50ye çıkardı doktorum. Reglin ikinci günü 1.60dı ama transferden bir gün önce 4çıktı tshım. Doktorum önemsemedi
Haklısın canm içime kurt düştü nedenseÖnemsememekten ziyade İlaç düzenlemenizi yapmış o yüzden sıkıntı da görmemiştir. Kendinize vesvese vermeyin bence bu süreçte stres yapmamak daha önemli
Merhabalar. Tiroid ilacınız 40mgye çıkarıldıktan ve ilaç kullanırken mi 4e yükseldi tshınız?Transfere kadar 37.5 mg Euthyrox içiyordum canım ama transferden sonra 50ye çıkardı doktorum. Reglin ikinci günü 1.60dı ama transferden bir gün önce 4çıktı tshım. Doktorum önemsemedi