Gebeliğe Hazırlık TSH yüksekliği olup gebe kalanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yav he hee

Kuşlar kanatlarıyla, insanlar umutlarıyla yükselir
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2018
1.076
2.599
133
TSH yüksek olup gebe kalan var mı gebeliğe engel mi kızlar

tsh ım 4.1 , hamile kalmaya engel mi? şuan çok moralim bozuldu normal değerler içinde diye hiç önemsememiştim taaa ki buraları okuyana kadar

Canım ben hamile kaldıktan sonra tshmin 7 olduğunu öğrendim. Şu an ilaç kullanıyorum. Ama hamile kalmadan önce hiç baktırmamıştım. O yüzden daha önce de yüksek miydi bilemiyorum ama bi kaç konuda görmüştüm sanırım yanlış bilgi de vermek istemiyorum ama kalan varmış yani. İnşallah allahım isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin

Aminn canım bende yarın bir prof ile görüşeceğim görüşlerini yazarım ama şuan o kadar kafama takıldı ki uyku tutmuyor

Ben de tsh yuksekken hamile kaldim hem de kazara yani sorun olmuyor yine de ilac kullanip normal seviyelere dusmesi lazim zira gebelikte de bebek icin onemli yuksek seviyede olmamasi

tsh ım 4.1 , hamile kalmaya engel mi? şuan çok moralim bozuldu normal değerler içinde diye hiç önemsememiştim taaa ki buraları okuyana kadar
Benim de o civarlardaydı canım. Doktora gittim hamile kalmak istiyorum dedim. Ilaç yazdı. İlacı kullanmaya basladim 2 ay oldu olmadı hamile kalmışım Korkma git doktora söyle veriyorlar. Stres yapma ama o da çok etkiliyor.

Benim tsh 5in üstündeydi doktor dediki gebe kalırsan ikinize yetmez sana zor yetiyo bebeğin zihnine etki edeceğini dedi. O yüzden ilaç verdi ve hamile kalırsan ilacı ona göre ayarlayım dedi.

Cok tesekkur ederim yarina randevu aldim bende gidicem ins guzel sonuclar alirim icimi rahattin

Peki ilaci kullanmadan once hamile kalmayi denemis miydin olmuyor muydu? Yani bu deger engellik teskil etti mi ? Aminnn canim sende saglikla kucagina al insallaaah

Hamile kalmadan önce 4,8 di.Hamile kalınca en önem verdigim olay bu oldu.Ve ilk kan testinde hiç ilaçsız kendiliğinden 2,4 e, bir sonraki ay 1,8 e düştüğünü gördüm,çok sasirdim yıllarca hep yüksekliğini yasadim diye.
Stresle bile etkilenen bir hormon.O yüzden rahat olalım inşallah

-Benim değerim engel teşkil etmedi çok şükür,inşallah seninde öyle olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…