- 1 Kasım 2018
- 1.076
- 2.599
- 133
- Konu Sahibi Yav he hee
-
Yükseklikten kastın kaç mesela canım?Yok mu kimse
Benim de 3 çıktıda canım doktor ilaç vermedi ama. Ne yapsam bilmiyorumBebeğin tutunmasını engelliyor tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım 3.28 ama hala tsh için ilaç kullanıyorum 3 aydır
Ilaç kullanıyor musun canım?6 benim de
Kafana takma canım stres yapma hayırlısı ile güzel olur herşeyAminn canım bende yarın bir prof ile görüşeceğim görüşlerini yazarım ama şuan o kadar kafama takıldı ki uyku tutmuyor
Benim de o civarlardaydı canım. Doktora gittim hamile kalmak istiyorum dedim. Ilaç yazdı. İlacı kullanmaya basladim 2 ay oldu olmadı hamile kalmışımtsh ım 4.1 , hamile kalmaya engel mi? şuan çok moralim bozuldu normal değerler içinde diye hiç önemsememiştim taaa ki buraları okuyana kadar
Benim de o civarlardaydı canım. Doktora gittim hamile kalmak istiyorum dedim. Ilaç yazdı. İlacı kullanmaya basladim 2 ay oldu olmadı hamile kalmışımKorkma git doktora söyle veriyorlar. Stres yapma ama o da çok etkiliyor.
Rica ederim canım.Ben de çok korkuyordum ama ilacı kullanınca mucizem geldi.İnşallah sana da nasip olurCok tesekkur ederim yarina randevu aldim bende gidicem ins guzel sonuclar alirim icimi rahattin♥
Hamile kalmadan önce 4,8 di.Hamile kalınca en önem verdigim olay bu oldu.Ve ilk kan testinde hiç ilaçsız kendiliğinden 2,4 e, bir sonraki ay 1,8 e düştüğünü gördüm,çok sasirdim yıllarca hep yüksekliğini yasadim diye.tsh ım 4.1 , hamile kalmaya engel mi? şuan çok moralim bozuldu normal değerler içinde diye hiç önemsememiştim taaa ki buraları okuyana kadar
Tedavinizi asla aksatmayin benim annemde var çocukluğundan beri ve biz iki kardeşizTSH yüksek olup gebe kalan var mı gebeliğe engel mi kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?