How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

tsh yuksekligi hasimato

gunbatimi123

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2017
946
414
103
34
kizlar benim tsh 14e cikio kac mg lik ilac kullaniyosunuz ben butun dozlari denedim biraktim carpinti yapti simdi endusuk dozdan baslicam.tsh 10 uzeri olanlar kac mg kullaniyosunuz ilaci?

kizlar benim tsh 14e cikio kac mg lik ilac kullaniyosunuz ben butun dozlari denedim biraktim carpinti yapti simdi endusuk dozdan baslicam.tsh 10 uzeri olanlar kac mg kullaniyosunuz ilaci?
merhaba bunu endokrınsız halletme bence benımde dogumdan sonra duzeldi sanırım en son 5 ti ama carpıntı devam brnde gıdıcem once yarımla baslamıstık sonra 1 sonra 1bucuk ama buna dr karar verir

endokrine gitcem zaten bazi kullananlarda olmuyomus carpinti bende kriz geciriyodum ilaci icmiyorum suan rahatim ilactan korktum artik

endokrine gitcem zaten bazi kullananlarda olmuyomus carpinti bende kriz geciriyodum ilaci icmiyorum suan rahatim ilactan korktum artik
aksine ilaç kullanamadıgımıxda carpıntı olur yanlısın var tsh ın yukselıyor dozun yetmıuor belkıde ona gore doz ayarlanır ıhmal etme ben levetron kullandım cok ıyıydım

suan dahiliyeye gittim yeniden basladim.25mg yarisini bihafta kullancan sonra 25mg kullancam biay sonra endokrine sira alip doz ayarlamasi yapcak .tsh 14 suan .bekarken 6ay kullandim hicbisey yapmamisti evlendikten sonra kullandim 2ay dusuyo sonra yukselio carpintilarim oluyo gunlerce kalple ilgili sikinti yok diolar ilac carpinti yapar dedi kalp doktoru dozdan kaynaklaniyo heralde bakalim hayirlisi hamilede kalamadim buyuzden

Back